Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
AriezChandra4
Last 24 Hours = 1 Followers and 0 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via Unfollowers.me
followed yah :) RT @fifimilady: follback a @AriezChandra4
amu adalah alasan aku untuk selalu mencintai seseorang dengan tulus, setia, dan menerima apa adanya. Loveyousomuch :*
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.me
Last 24 Hours = 1 Followers and 0 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
Kedewasaan bukan dilihat dari umur sob, tapi dari sikap dan pola pikirnya.
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Berpikirlah sebelum berbicara, karena dengan begitu, kamu akan mengurangi kesalahan pun masalah yang mungkin akan terjadi.
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
Jarak gak jadi masalah dalam hubungan percintaan. Yang jadi masalah itu jauh nya :| #ngaco
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via Unfollowers.me
I hope to plant a tree of life this month, you can do it too wikihow.com/Plant-a-Tree
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
Last 24 Hours = 2 Followers and 0 Unfollowers get your stats at unfollowspy.com
6 people followed me and 3 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
gua bawa ke rumah gua bileh gk? RT @RestuRahardian: Ngga bro,emang knapa? "AriezChandra4: @RestuRahardian bang motor lu di bwa ke jkt gk?"
"Segala sesuatu yang indah itu butuh proses" - Crazy Love
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
jangan gampang jatuh cinta, nilailah dulu dan pikirlah dulu sebelum mencintainya
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
jangan cari pacar, yang sudah punya pacar (˚▽˚)-c<ˇoˇ)
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
jangan cari pacar, yang belum move on dari mantannya
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
Jangan ketipu sama muka, mukanya kece tapi hatinya kaya bangke ! Hati-hati aja sob.
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
Ga bosen Stalking terus ? Mention dong ! Haha
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
cuma pengen tau aja sih, lo ada rasa ga sama gue.. Haha
Retweeted by ™Riez Kazowskiy
Thanks for helping make Writelonger the 17th largest site in Indonesia. We would like to get your feedback to... fb.me/2wy5k91hT
Retweeted by ™Riez Kazowskiy