Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

Ariel Tatum

1,659,580 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Whatever you decide to do, always make sure it makes you happy! ❀️ (behind the photoshoot today for my new commercial, make up by @bubahalfian, dont forget to vote him --> www.beauty-voyage.com for favorite mua 😍❀️)
Kapanpun dimanapun πŸ˜‚ #YesILikeMySauceSoButtery ❀️
So far one of the most peaceful, neat and simply mesmerizing city I have ever been. Foto ini diambil dari Fukuoka Tower, the highest seaside tower in Japan with a stunning panoramic view. Disini ada love sanctuary nya juga, terus gw dikasi gembok dan disuruh tulis nama gw sama pasangan gw, kemudian
Only you. πŸ‘»: arieltatum08
Minggu kemarin setelah nonton pagelaran panggung boneka! Kembali ke kolong hihihiii❀️ Saya dulu setiap baksos ngumpet2, ga pernah di publish, ga pernah mau ada media, ga pernah mau banyak orang tau, karna kebanyakan orang liat sering sekali hanya menganggap saya "pamer" dan sok sokan. Atau berucap "
Hello Thursday! What a gloomy morning..
GEMESH! ❀️
When you've been bestfriends for over 15 years, tanpa sengaja pake baju senada sudah bukan menjadi hal yang mengagetkan lagi. Terlalu sering πŸ™„πŸ˜‚β€οΈ BY THE WAY got my etoupe birkin painted gorgeously by @shevaux 😍❀️ I'm in looooooove 😍😍😍😍
Minggu ini seru-seruan sama sekitar 60 anak di kolong jembatan layang Rawamangun. Bikin bunga dari kertas, bikin baju adat dari koran, ngiringin mereka nyanyi pake gitar dan masakin mereka makanan. Yuk! Luangin waktu kamu buat tengokin mereka. Untuk info lebih lanjut bisa kalian liat di Facebook "Se
Udah yg ketiga kalinya treatment ngilangin bulu2 di ZAP. Kali ini treatment sama Dr.Resty, bener2 puas sm hasilnya bulu2 ku makin menipis dan akhirnya akan hilang secara permanen. Yaaayy thank you @zapcoid! See you next month! πŸ’‹
Please tell me I'm not the only human being with like SO many car selfies on my phone like, damn. WELL HELLO SATURDAAAAAYYY!! HI Y'ALLLLL!!! DONT FORGET TO BE HAPPYYYY!! ☺️❀️
Ketemu 2 anak ngeselin ini all day all night Senin sampe Kamis setiap bulan. Jadi sayang beneran. Yang suka nonton Pondok Pak Cus di TransTv jam 14.30 WIB mana suaranyaaaaaaaa??? Dont miss todays episode! 😍❀️
Remember to ALWAYS be thankful for each day. Because not everyone gets to see another one. Stay safe. Be brave. Spread the love. Always. ❀️
Poni rata? πŸ€“
Throwback tuesdaayyy! Painting the Japanese Doll!!! 😍❀️#tokyoluxey #hisindonesia #fukuoka #kyushu #japan #trip #travel #japantrip #migmeseru (For more details, go to yokanavi.com/eg/sightseeing/index and www.mig.me/arieltatum)
Good night. Sleep tight. Dont let the bedbugs bite. Xx, A! πŸ’‹β€οΈ
Close your eyes. Make a wish. Take a chance. Make a change. #kushidashrine #tokyoluxey #hisindonesia #fukuoka #kyushu #japan #trip #travel #japantrip #migmeseru (For more details, go to yokanavi.com/eg/sightseeing/index and www.mig.me/arieltatum)
5 minutes Mango Salad! 😍❀️
Ketemu perempuan mulutnya ga ada filter, ngomong seenak jidat, gayanya kayak laki, gataunya sesama scorpio HAHAHA! Kak Nabila ngapain ya ke rumah Pak Cus? Stay tune di @pondokpakcusttv! Sandals from @priskyprojects terlalu lucuuu 😍❀️
A little throwback to Japan. Ini namanya Hakata Ori, anyaman sutra tradisional disana. Pertama dibuat untuk ikat pinggang kimono, sekarang bisa dibikin apa sajaaa 😍❀️ #HakataOri #tokyoluxey #hisindonesia #fukuoka #kyushu #japan #trip #travel #japantrip #migmeseru (For more details, go to http://yok
Siapa yang lagi nonton Pondok Pak Cus sekarang di TransTv? Hari ini shooting pinjem pacar temen buat jadi pacar Sesil HAHAHAA! Adorable shoes by @fawear_shoes 😍❀️
Throwback to my Japanese tea experience! They taught me how to do it properly. So now know i know how to make great tea. Who wants to marry me? 😝 #teaexperience #tokyoluxey #hisindonesia #fukuoka #kyushu #japan #trip #travel #japantrip #migmeseru (For more details, go to yokanavi.com/eg/sig
Welcoming 2016 like...... Add my snaps arieltatum08 for more goofs! Happy New Year everybodyyyy! Health and happiness alwaysssss!! #SpreadTheLove ❀️
When you catch a good light, SELFIIEE!! Tried strobing. Face brighter than my soul HAHAHA! ITS LAST DAY OF 2015 Y'ALLLLLLLLL!!! Omg lots of things to do in 2016 cant waiitttt 😍❀️
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for Ariel Tatum
Are you looking for their Twitter or Instagram page? Or would you like to view all their updates here?