Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Ariel Tatum
Dan akhirnya aku mengerti betapa rumitnya konstruksi batin manusia. Betapa sukarnya manusia meninggalkan bias, menarik batas, antara masa lalu, dan sekarang. Kata katamu terlalu indah, Mbak Dee..
Pada jaman ketika ditanya namanya siapa, gw jawab Ayiiinnn (because saying Ariel was surprisingly too hard for me), beserta ekspresi tersebut.
5 minutes flourless banana pancakes.. #BreakfastForDinner #BecauseISaidSo #MyKitchenMyRule
Pipi tembem (tapi ngapapa yang penting bahagia) setelah lebaran HAHAHA! Good daaaayyy beautiful people! 😍❤️
Go follow! Still a newbie.. 🙈❤️H
Lebaran hari ini sangat amat berusaha, untuk dapetin foto sama lelaki kesayangan satu ini. Dapet nya ga ada yang bener, terus abis dicium paksa di lap dengan jijiknya.. Please stop growing up too fast.
Pada suatu malam di kamar saya, ada Trio Macan lipsync lagu Bang Rhoma.. @aritakiefl @yukikt
Salah satu penyemangat hidupku.. Lulu, 12 tahun, kanker tulang stadium 3, anak paling ceria yang pernah aku temuin. Abis cerita dia kemo ke 2 langsung botak, sambil ketawa ketawa. The most beautiful smiles hide the deepest pain indeed.. (Ps: She asked for the love sticker!) ❤️
Its scary what a smile can hide.. Anyway, HAPPY FASTIINGG!! A FEW MORE DAYS TO GOOOOOOO!!! This is #WhenYouCatchAGoodLightSelfie 😂
FTV BARU! Kamis, 16 Juli 2015 jam 10.00 WIB di @SCTV_! Happy watching! 😘n
Bersama para lelaki dan si gadis korea.
My friend, my doctor, my photographer, one of my all time favorite singer wait thats a lot its not fair youre greedy @dr_tompi.
Taping acara "Live with Trio Lestari" now wearing @KaftanKaftan 🍃�FP
One of my best creation, the Holly Tenderloin with this creamy, Strawberry Pesto. Yes. You read that right. 🍓🌿
Received this email earlier today and successfully made me shed a tear (or two haha). This means SO much to me. Selama ini motto hidup gw "If you're nice to me, then I'll be nicer to you. But if you're being an asshole, man you're messing with the wrong bitch." dan beberapa bulan lalu gw ada di satu
Last nights fridaaaaate!!! She actually deserves more than just a hundred of roses bouquet and the chef's 7 special courses of the night but damn, this is the least that i can do. Ladies and gentlemen, the women, who made me who i am today, my beautiful mother, Ms.Tatum Mathilda..❤️
HI CLIPPERS! Live chatting sama aku yukk di cliponyu.com besok tgl 5 July jam 20.00-23.00 WIB! SEE YOU 😍❤️J
Hari ini ketemu teman baru lagiiii namanya Aini sama Abiaann.. Mereka sakit meningitis. Kalian tengokin yaaa kalo lagi ada waktu luang! ❤️👶🏽👧🏽❤️
Gw sering panik kalo orang pegang HP gw. Bukan karna ada foto yg engga2. Bukan malu juga. Gw cuma takut mereka ga siap ngeliat semua ini. Dan gw tau beberapa dari lo juga pasti ada yang belum siap, tapi memang udah saatnya kalian tau. Maafin gw.. Kalo ternyata gw nga seperti yang kalian bayangkan da
Have faith in your dreams and someday your rainbow will come smiling through. No matter how your heart is grieving, if you keep on believing, the dream that you wish.. Will come true.. 🎶❤️
Made just a classic Mushroom Cream Soup.. But look at how gorgeous! 😍
For me, it is better to be hated for who i truly am. Than to be loved for being the person that i pretend to be. I'm living my life the way i want to, NEVER the way the society wants me to. So if you want to hate me, then hate me. I don't mind, because THIS IS ME. Really. My purpose in life is NOT t
YAAAASSSHHH SUPREME COURT OF THE UNITED STATES!!! This is a big step forward towards equality worldwide. I simply hope more people will be accepting this because after all, LOVE IS LOVE. Love is a human experience. Not a political statement. Everyone deserves happiness. So Americans, heres to marryi
They laugh at me because I'm different. Then I laugh back at them. Because they're all the same.




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue