Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Ariel Tatum

Ga sia sia perjuangan gw mondar mandir Belanda-Paris, sampe sini udah bahagia berhasil nonton tour pertama Radiohead sejak 2012, setelah 22 lagu, they faked an exit (of course), TAPI PAS BALIK NYANYIIN CREEP!! Now, if you're a fan of these motherfuckers like me, mungkin lo tau bahwa mereka sangat am
Abis pesan sendal Carvil lewat online store nihh! Modelnya bagus dan nyaman dipake pastinyaaa! Yukk dikunjungi online store Carvil 👉🏼 www.carvilstore.com 😍❤️ #Carvil
Gotta add my snap for a lot of food porn 😍 its arieltatum08 👻
Senang sekali sempat main ke @bambupelangi beberapa saat yang lalu. Walaupun tak se ramai di kolong, tapi tetap heboh (makasih Putra, yang suaranya paling besar hahaha). Makasih juga untuk kakak kakak STAN yang sudah bolehin aku ikutan kelaassss 😍❤️
Midnight news flash y'all. Bunnies eat berries. 🐰🍓
Coolpad launching event. Wearing @lotuz_jakarta top, @klar_access bracelet and rings, styled by the one and only, @didihartawan ❤️
Never ending surprises really..😭😍
Because its been too long since my last selfie. Terima kasih untuk lampu meja rias Sabiha yang berhasil bikin gw #Flawless #NoFilter HAHAHA dan Raisya yang inframe halo neng mau kemana sih duh ah 💁🏻
• noir et blanc pour toujours •
Right after the Mother's Day dinner. Shes obsessed. As always. Thank you @madameflorist, never fails to amaze her for years! 😍😘❤️
My kind of perfect Friday night at home: 1. My freshly baked Blueberry Cupcakes with the super fluffy Vanilla Frosting 2. Some tea, maybe.. 3. Frank Sinatra singing on my gramophone 4. Definitely replace the second one with champagne because why the fuck are you drinking tea on the weekend hahahahah
Di #GADIS10 yg edar besok, ada kabar terbaru dari @maddieziegler dan @arieltatum, lho!
Retweeted by Ariel Tatum
The biggest lesson in life, baby, is never be scared of anyone, or anything. -Francis Albert Sinatra, my loooove❤️
Yang perlu tips makeup untuk prom nanti, @arieltatum punya jawabannya di ow.ly/4nj6Hf #GADISmagzTV
Retweeted by Ariel Tatum
My first day of the week vibes always.
A warm smile is the universal language of kindness. Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest compliment or the smallest act of caring, all of which have the potential to turn a life around. Its free.. So lets do it more frequently..💕
Pada suatu malam minggu. Sendirian dikamar. Bersenandung. Ketauan banget jomblonya. Special thanks to my toes. Yang pencet record. Yeah. We all know the struggle. 👻: arieltatum08
Selalu ada kiriman bunga on a bad day. He knows me well. Thankyou, B! 😍❤️
Good Morning! We're alive. We're breathing. We're living. We. Are. Blessed enough. Its Monday y'alllll!! Dont forget to be awesome! 😎😘❤️
Muka muka lelah setelah kelas perayaan Hari Kartini kami yang sedikit delay ini..😂
You can sit beside me when the world comes down..🎶
Happy Saturday! 😍❤️
Selamat tanggal 21 April. Beliau, sosok Kartini di hidup saya. Oma saya, seseorang yang telah mendidik seluruh perempuan di keluarga saya untuk menjadi pribadi yang tangguh, tegas, dan berani berdiri untuk kebenaran. "Kami berikhtiar supaya kami teguh sungguh, sehingga kami sanggup diri sendiri. Men
Sometimes nothings better than my homemade Vanilla Pancake. And berries. With a cup of warm almond milk. On a rainy day. And lots and lots and lots of cuddles. ❤️
Minggu kemarin di seminar kepemudaan STAN. Senang sekali sudah dipercaya sebagai salah satu pembicara, berbincang bersama Mas Maman Suherman, Mbak Dinni Setianingrum, kemudian bertemu beberapa anak Bambu Pelangi dan kakak kakaknya yang baik hati. Terharu melihat lebih banyak lagi orang yang juga per
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.