Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
ardit
364 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"Nuk është prej nesh ai i cili nuk e mëshiron të voglin tonë dhe nuk e respekton të moshuarin tonë." -Muhamedi a.s pic.twitter.com/b9c0JJRAUm
"Kujdesu për diturinë, ajo është shpëtim, ke kujdes injorancën ajo është devijim".
Dear Muslims, Be strong and courageous. Do not be afraid....because Allah is always with you.
Success is from Allah alone, so go towards Allah, and Allah will bring you closer to success.
Today stats: 3 followers, No unfollowers and followed 4 people via uapp.ly
Shqipe lalalala a nive ky per ty qa tha? Pse qa thaaaa?
Retweeted by AUTOKTON
We live in unfortunate times where culture has become religion, and religion has become culture.
Today stats: 2 followers, 6 unfollowers and followed 8 people via uapp.ly
Në Zvicër ju mund t merrni me qira makina të rreme të policis për të parkuar afer shtëpis tuaj në mënyr qe vjedhësit të qëndrojn larg 8fakte
Profeti salAllahu alejhi ue selem thotë: “Allahu e ka mallkuar atë që heq vetullat dhe atë që ia heq vetullat.” [Trans Buhariu dhe Muslimi]
Retweeted by AUTOKTON
"The Quran is Allah's university, so learn as much as you can in this university." - Prophet Muhammad s.a.w.
Retweeted by AUTOKTON
206 presenze con la maglia del @acmilan, #Dida compie oggi 41 anni. Tanti auguri Nelson da tutta la #SerieATIM! pic.twitter.com/AUOOJCp6jO
Retweeted by AUTOKTON
Uno dei più grandi portieri rossoneri di sempre... buon compleanno Nelson! #weareacmilan pic.twitter.com/8JXNNs68xw
Retweeted by AUTOKTON
Bob Marley No Woman no cry: youtu.be/x59kS2AOrGM via @YouTube
Today stats: 4 followers, 3 unfollowers and followed 26 people via uapp.ly
“Nuk kam parë xhenet në këtë botë vetëm se me nënën time! Atë e kam parë në zemrën e saj dhe nën këmbët e saj !”. (Halid el Beker)
Veq nalu meno ,sa vjet i ke bo Ajo qe s'kthehet kurr,e ka emrin KOH...
Today stats: 4 followers, One unfollower and followed 3 people via uapp.ly
@arditRashica ku se nxen qe ton diten para kompjuteri haha :A
Retweeted by AUTOKTON
For a wish to come true,Go ahead and make somebody smile who is really in trouble.
Retweeted by AUTOKTON
"Who believes in Allah and the Last Day should talk what is good or keep quiet." - Prophet Muhammad s.a.w.
Retweeted by AUTOKTON
Oj Kosovë o shtet i ri, dy Bajrama pa Qeveri... pic.twitter.com/mHu38mNpBN
Today stats: 5 followers, 2 unfollowers and followed 7 people via uapp.ly
Third win of the season for the red&blacks, also thanks to @MuntariOfficial's volley goal! #MilanChievo 2-0 pic.twitter.com/WcbC5bgNTD
Retweeted by AUTOKTON
Amazing free kick goal from Honda tonight! Keisuke is #ACMilan's top scorer now! #weareacmilan pic.twitter.com/oJldpzOwsG
Retweeted by AUTOKTON
Tirana sot. Ky është Mesazhi që përçon Bajrami. pic.twitter.com/j9uLCPBYRu
Today stats: 8 followers, 3 unfollowers and followed 20 people via uapp.ly
Me fat Kurban Bajrami Paqja dhe Meshira e Allahut qofte mbi Ju dhe familjen Tuaj
When you meet a man, you judge him by his clothes; when you leave, you judge him by his heart.
Isn't it funny how day by day nothing changes, but when you look back, everything is different?
"Love is just a word, but you bring it definition."
"Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream."
Retweeted by AUTOKTON
"Sometimes I feel so alone, I just don't know, feels like I been down this road before. So lonely and cold."
Retweeted by AUTOKTON
"Don't ever try to judge me dude, you don't know WHAT THE FUCK I've been through!" - Eminem
Retweeted by AUTOKTON
Allah's plans are perfect. He's always doing what's best even when it doesn't make sense to us.
Retweeted by AUTOKTON
Allahu na e pranofte agjerimin. Ju boft mire Iftari.
Just because you can't see the air, Doesn't mean you stop breathing, And just because you can't see God, Doesn't mean you stop believing!
Retweeted by AUTOKTON
"In my mind I'ma fighter, my heart's a lighter, my soul is the fluid, my flow sparks it right up."
Retweeted by AUTOKTON
"You can like me or hate me. I don't care, if your nice to me, I'll be nice to you. Simple."