Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Muh.Arif Ar
3,071 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Happy landing ๐Ÿ’จ
Capek act like I'm okey everything's fine disaat sebenar nya everything's seems so wrong and I'm giving up tapi marmut yang ga ada imut nya sama sekali ini ga kehabisan cara untuk selalu bikin tawa petjaaah. Hold my hand and let's conquered the world together biar kayak power ranger dkk yah sis huu
when I wear this uniform any heavy burden of my life had to keep smiling ๐Ÿ˜Š
Work hard๐Ÿ‘† play more๐Ÿ‘†
โ˜€๏ธ๐Ÿ˜Ž๐ŸŒŠ
Your laugh my laugh ๐Ÿ‘ญ
Tiap hari aja ulang tahun haha thank you shadow ๐Ÿ’‹
Apapun buat ponakan nya klo lagi datang luwuk hihi maaacih so much surprise nya ontyyy โค๏ธ
Birthday H+5 terima kasihhh onty sayang โค๏ธ
I was a princess not because I have a prince but because my father was a king and will always be king in the hearts of his daughter. I love you so much more dad ๐Ÿ‘จ๐Ÿ‘งโค๏ธ๐Ÿ‘‘๐Ÿ’‹
Again? Haha love you batchmate ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐ŸŽ‰
My new wakai yeah birthday gift from my lovely roommate thank you sissy ๐Ÿ˜˜๐ŸŽ๐Ÿ‘Ÿ
I can't explain with words what I feel. I can only say thank you for being a nice crew on my birthday ๐Ÿ˜˜โค๏ธ๐ŸŽ‰
Thanks roommate ๐Ÿ‘ญ
Thank you bebih ๐Ÿ’‹
My 20 ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰
Karena teman cowok itu NO DRAMA!
๐Ÿ‘ญ๐Ÿ‘ฐ๐ŸŽ‰
#viscabarca #barcelona #nonabarca #barcaday #FCB #culesangel #cewekbola ๐Ÿ’›โค๏ธ
Suka banyak yang ga nyangka kita itu sodaraan mungkin karena aku terlalu cantik buat jadi adik nya dia ๐Ÿ˜„
Effort that would not betray affection. Keep fight baby you are the best!
My moodbooster ๐Ÿ’โค๏ธ
EWAKO!!!!! #PSMday #themaczgirl #makassar #wearePSM #instamakassar #cewekbola
Tak ada yang salah ketika kita fanatik terhadap kota sendiri setidak nya kamu tau persatuan sepak bola nya ๐Ÿ˜‰ #PSMday #wearePSM #makassar #themaczgirl #instamakassar
๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
Welcome on board ATR 72-600 ๐Ÿ™Œ - Taken by @bobbibobz
โ˜€๏ธโ˜€๏ธโ˜€๏ธ
Nice crew ๐Ÿ‘ฌ๐Ÿ‘ญ #wingsair #kuabang #kao #kaz #banker
Happy birthday partner in crime nomor satu nya akikah haha ๐Ÿ‘ญ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‰
Shine bright like a diamond ๐ŸŒž
Miss u too ๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›
Partner in crime๐Ÿ”ซ
I'm so sorry for the late surprise babe. Happy getting older my best roommate ๐Ÿ‘ญโค๏ธ๐ŸŽ‚๐ŸŽ๐Ÿ’‹
Aliando Beradegan Mesum di WC sama pacarnya Selengkapnya bit.ly/InfoAliando