Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

ehem

kalau kau ada makwe pastikan kau nasihat dia suruh dia dress yg elok2. dkt luar sana tu ramai laki yg mata dia suka tgk makwe pakai ketat.
hak masing2 nk share result spm dkt alam maya. aku salute gila dgn org yg dpt strght A tpi watlek tk share mana2.
This cat is prettier than me 😍�3p
Retweeted by ehem
Tapi betul lah perempuan cantik ni mana ada yg kelakar, tak reti buat lawak langsung. Yang depa reti control ayu pastu bajet2 floles πŸ’
Retweeted by ehem
Kenapa kucing jalanan di Turki gemuk2 😘�UF
Retweeted by ehem
tk perlu kot kau perlekehkan negeri lain even negeri kau ada benda yg dkt negeri lain tkde. hormat sudahlah. tk susah pun
Kenapa perempuan selalu menangis ?
Retweeted by ehem
gf bf tgh makan time solat jumaat. bf tk solat. gf tk suruh bf solat. gf bf bodoh. tersangatlah bodoh. dua2 bodoh. bodoh sgt. #mohonclash
@hapuskansotong jenis budak menyotong ni dari mat rempit yang murtad akan permotoran jadi mereka beralih kepada sotong laknat. bangsat sutun
Retweeted by ehem
lama tk on. twitter still sama tk berubahh huhu
Falling in love is not a sinful what actions you take when in love can be sinful, if you love them marry them end of
Retweeted by ehem
Donut bersalut oreo. I will look for you, I will find you, and I will eat you. Yummy! πŸ˜‹πŸ˜‹9Di
Retweeted by ehem
Engko ni kalau garang, bukan main lagi buas. Sekali act comel, YA ALLAHHHHH πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Once a cat, forever cat la KGZ2y
Retweeted by ehem
dah dahlah dgn dilwale. haih
Tabahnya seorang lelaki. Tetiba mata masuk habuk😒 Al fatihah.0
Retweeted by ehem
Step 1: Kill human driver Step 2: Escape Step 3: World domination
Retweeted by ehem
Perempuan, kita cakap dia kurus, dia kata dia gemuk. Kita cakap dia gemuk, dia mengamuk. Hmm pelik lah.
Retweeted by ehem
apa dia pan hahahaha @epan_O_Epan
budak 18 tahun skrg menganjing budak2 yg sekolah tu. kau lupa kau dulu mcm tu gak kahkahkah
apa perasaan ank eh bila dh buat mak ayah malu. habis satu malaysia tahu. bukan tklh fikir. tpi bodoh sgt.
Dear students, "Waktu belajar ni, memang ada susah dia. Tapi masa akan datang, ada senang dia. Jangan mudah mengalah, teruskan melangkah."
Retweeted by ehem
Akhirnya ada orang telah bersuara πŸ—£οΏ½nR
Retweeted by ehem
Kalau terdetik nak sailang bf / tunang / husband orang, baca ni girls. Mana tahu kot sentap teruih tobat πŸ˜‚β€j
Retweeted by ehem
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.