Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
mira
1,316 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
masih tk blh percaya esok ambil result. cpt no masa berlalu haih. gdlck batch 97& gdlck gilaaa… instagram.com/p/zuc7lCo1nG/
kekadang aku rasa nyampah gak kalau makan jenis memilih ni
Mana makwe yang acah acah taknak makan malam tu nak diet sb nak kurus nak bagi pakwe terpikat,baca ni pic.twitter.com/zQfTnCS0es
Retweeted by mira
twttr jadi bosan kalau org tiap hari main promote main twtt cp haih siot tol
Later on today we will be announcing the 4 winners of the Ford Police Interceptor for #TweetItUpThursday. Who is feeling lucky?
Retweeted by mira
rasa malas nk on twttr ni heh
urusanmu didunia sudah selesai. kembalilah kepada yg esa dgn senyumanmu. #TGNA
Try hard sgt ambik fon mak bapak lepas tu reply sendiri semata mata nak nampak mak bapak cool.Padahal nampak biadap pic.twitter.com/4AT4sI1Zrj
Retweeted by mira
Ikot islam besok kawin . Ikot adat tah bile nye aku kawin 😂
Retweeted by mira
@AppleGadgits @OMGtrolls @RudeComedian fake lol. go home you're drunk. dafuq
hahaha cb lah kau haha @firdauszhri
cinta sejadi; cintakan allah dan rasul
Sekarang aku percaya, cinta sejati masih wujud :') , harta bukan segalanya . pic.twitter.com/uKkBPyHJNE
Retweeted by mira
from zero to hero. fulamak
asal dlm ig lain jumpa dpn2 lain? eh syalah
senyum senyum selalu, senyum nmpk gigimu kuning berkarat.
mata ku sama dgn kamu kah? wahai aziz harun kahkah