Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Kakak
631 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Gk apa disekolah pgi" bgini kesepian Tpi hatii sy gkk kesepian Huhahaha
Yaaaas music everywhere tribute to the beatles!!
Retweeted by Kakak
Ya saya nafas aja sudah disambungin ke yang nggak-nggak kan? Biarkanlah mereka bermain dengan delusi mereka sendiri sampe lelah. 😊
Retweeted by Kakak
Harus banget sakit di hari terakhir tahun 2014?
Retweeted by Kakak
My thought and prayer go out to all victims of #QZ8501 and families. Rest In Peace.
Retweeted by Kakak
Our deepest condolences to all crew of @AirAsiaId & those who lost their family, friends or spouses on #QZ8501 pic.twitter.com/n702gzMPif
Retweeted by Kakak
Praying for #QZ8501, semoga cepet ketemu. doain ya besok ke tujuan yang sama nih soalnya 😭 insyaAllah tidak apa-apa!!
Retweeted by Kakak
@silvia34720964 thank you!! i saw your tweet, terimakasih ya atas opini nya. sangat saya hargai :)
Retweeted by Kakak
Why :( RT @_harukimurakami: Why do I act like this, agreeing when I really disagree, letting people force me ... tmi.me/1eUQjU
Retweeted by Kakak
Kita emang kerja di dunia entertain, tapi bukan berarti kehidupan pribadi kita juga sebagai pertunjukkan drama yg bisa dinikmati kan?
Retweeted by Kakak
Ayolah semua gain some respect ya, ini media sosial, bukan buku diary, satu kata hujatan yang kalian buat memicu ke semuanya loh. 😊
Retweeted by Kakak
Sekali lagi, Tuhan nggak akan sebodoh itu ngabulin doa bodoh kalian. Sekian dan selamat malam semuanya. Doanya yang bagus-bagus ya ❤️
Retweeted by Kakak
Sebenarnya, mau secantik--sesempurna apa dirimu, kalau kamu tidak bisa masuk kedalam dunianya; kau bukan pemenangnya.
Retweeted by Kakak
Dont make me fall in love again if he wont be here, next year..
Retweeted by Kakak
To be that self which one truly is, is indeed the opposite of despair. 😊
Retweeted by Kakak
Di dunia gini, nafas aja bisa jadi asumsi yang nggak nggak ya. Bahaya bgt :)
Retweeted by Kakak