Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Ana Raffali
Selamat pagi. Jom kita ber#SERI Kencana bersama @pearl_haya. ;) youtu.be/dpTFC_ea9H8
Salam #PHFans, Alhamdulillah selesai sudah konsert Akademi Fantasia minggu ke-4 semalam. Untuk… instagram.com/p/tgqqY0Stzz/
Retweeted by Ana Raffali
Harus dinyatakan, kerana engkau, aku masih mencatu #sesuapabadi Harus dinyatakan, kerana engkau, aku masih tergantung d langit memori. #baru
Happiness is not in getting what you want but loving what you got. #kenyang&gembira
Tak dapat makan apepun nak nangis. #staystrong
#Repost from @narieymelieysa --- Kadang-kadang kita terlalu kecewa untuk mencari kata penenang jiwa. Kadang-kadang kita terlalu manusia untuk menahan tangis dalam rahsia.
#Repost from @rockiahwandah --- Sebenarnya aku ini telah terlalu akur dengan kenyataan yg kau ungkap malam itu bagaimana kau begitu berputus asa dgn kita. Sebenarnya aku punya berjuta-juta hal yg aku mahu lakukan dgnmu sebelum kau benar-benar pergi dan lupus terus dari ingatanku. Sebenarnya aku mah
#Repost from @ainulrhy --- Orang kata kita seiras. Tapi nampak lain la pulak. Apa yg pasti puisi ini buat aku tersenyum simpul, buat aku terasa pedih, buat aku tenggelam dalam kata2. #24minggu #anaraffali #puisi
@AisyahNazry: Ahhhh tudung @anaraffali dan ana raffali dua dua chantek...” Tudung @pearl_haya mestilah cantik. Hehe..
@anaraffali hiiii! have you seen the new video project we're embarking on kak? :D youtube.com/watch?v=QPlXwT…
Retweeted by Ana Raffali
#Repost from @pearlhayagallery --- Memperkenalkan, Seri Dewi by Pearl Haya Selendang 'instant' yang menggunakan kombinasi material yang berlainan seperti chiffon, 'lycra', 'sequin' & 'lace' menjadikan selendang ini sangat eksklusif. Padanan warna yang bersesuaian menyerlahkan seri pada si pemakai
#Repost from @pearlhayagallery --- Memperkenalkan, Seri Teja by Pearl Haya Menggunakan fabrik chiffon yang lembut dimana beberapa lapisan yang dijahit pada hujung selendang menjadikannya cukup unik malahan kelihatan sangat kemas. Harga Jualan : RM109.00 Harga Promosi : RM99.00 Hanya di www.pearl
#Repost from @pearlhayagallery --- Memperkenalkan, Seri Kencana by Pearl Haya Selendang 'instant' yang mempunyai 'inner' yang diperbuat daripada fabric 'lycra' yang selesa dan sejuk. Lapisan chiffon yang lebih panjang memudahkan si pemakai menggayakannya dengan cara tersendiri. Harga Jualan : RM1
#Repost from @pearlhayagallery --- Memperkenalkan, Seri Purnama by Pearl Haya Selendang berbentuk halfmoon yang mempunyai 2 lapisan chiffon yang berkualiti tinggi. Harga Jualan : RM129.00 Harga Promosi : RM109.00 Hanya di www.pearlhaya.com dan galeri-galeri utama Pearl Haya. Follow us on Instag
Yayy! “@pearl_haya: Sebentar sahaja lagi, kami akan kongsikan bersama anda ... Koleksi #SERI by #Pearlhaya instagram.com/p/taBDpdSt5B/
Feeling it, loving it, tinggal nak wear je. Hehe.. <3 #Repost from @pearlhayagallery --- Salam & selamat pagi #PHFans, Kelainan dalam penggayaan shawl sememangnya mengubah keterampilan diri khasnya untuk muslimah yang berkerjaya & terlalu sibuk bekerja. Khas buat mereka yg mungkin merasakan sh
Terima kasih sayang PMI, USM KKj Nibong Tebal. <3
Alhamdulillah selamat sampai di Parit Buntar. Tak sabar nak jumpa rakan2 di USM Nibong Tebal. ;)
Hai. Esok petang! Esok petang! #JualanGerila Shah Alam. Untok 2 jam sahaja. Ajak rerakan anda. pic.twitter.com/8yIa4OyXVU
Retweeted by Ana Raffali
Terima kasih sayang DPP Sime Darby, UUM. <3
Malam ni ada @anaraffali kat sime Darby...tadi dengar dia buat sound check...x sabar nak tunggu malam ni...
Retweeted by Ana Raffali
Malam ni tak silap aku @anaraffali buat performance kt DPP Sime Darby UUM.
Retweeted by Ana Raffali
#24minggu untuk orang Seremban. Yay! #Repost from @aloyparadoks --- Poster baru. Sabtu ini #JualanGerila di Seremban. Kami ada pakej 3 Buku RM 50, dan judul baru #EPITAF oleh Karl Agan dan #CintaFatale oleh Egy Azira. Semua ini hanya untuk 2 jam sahaja.
#Repost from @pearlhayagallery --- Salam & Selamat petang #PHFans, Sempena Hari Malaysia pada hari esok, kami akan menyertai Bazaar E-Porak ( Nogori Fest ) yang akan berlangsung di padang MPS. Bermula dari jam 9 pagi hingga 11 malam, anda harus datang beramai-ramai kerana jualan istimewa menanti a
Alhamdulillah. Tahniah Puan @zatihazira dan Encik Shahrul. Semoga jodoh kekal #JauhKeSyurga. InsyaAllah.. <3
@TamaGTY: ...buku #24minggu nggak dijual di Indonesia ya? Sy pengen banget baca kumpulan puisinya” Terimakasih! Kita tanya @SangFreudPress
Salam matahari pagi di Putrajaya. ;)
#Repost from @aimimiddleton --- Jalan pergi dekat book shelf. Kaut semua poetry books. Penuh satu peluk. Planning on collecting more of 'em. Tarik selimut and bantal busuk, then sit on the floor. Randomly putting on the books on the floor atau dalam erti kata lain campak atas lantai dengan penuh kas
Happy birthday @wAni_nAsir ❤️ Semoga Allah permudahkan setiap jalan utk jadikan segala impian satu kenyataan yg manis. Have a wonderful day!
First! Tahniah @weareSOG utk album fizikal yang bukan saja cantik dilihat tapi layan didengar. 😁pic.twitter.com/kk34fqYF6qq
Thanks for the coming birthday gift @DamienRice Never been this excited about my birthday since I was 8. #turning29 pic.twitter.com/pR7F3NjNHj
Dear little bros & sis', selamat menjalani peperiksaan UPSR. Semoga korg dpt jawab tiap soalan dgn mudah & tenang. Jgn risau, u can do it ;D
#Repost from @illianni_ahmadya --- Heeeeehehehe.. tak boleh elak dari terbeli. #24minggu #anaraffali
#Repost from @afiqahsidek87 --- Sekadar rindu... #anaraffali #24minggu #sfppuisi #sangfreudpress #indieke #jommembaca
#Repost from @nikmatunyusro --- Yang pasti kita cuma manusia. #24minggu #anaraffali #indieke #puisi
#Repost from @afiqahsidek87 --- Beri. Jangan Ada Yang Kedua, #anaraffali #24minggu. #sangfreudpress #sfppuisi
#Repost from @rinalestari21 --- Sebenarnya aku wanita kuat Yang pemalas Lebih senang membazir tenaga berpura-pura lemah. Air yang mencurah dari empangan mata hanyalah proses rutin penyelenggaraan memastikan ia berfungsi dengan sempurna. Rasa senak dalam dada bukanlah perkara luar biasa setakat perin
#Repost from @afarashid --- Kadang-kadang kita terlalu gentar untuk menyata suka meluah rasa . 🙀 #24minggu #anaraffali #himpunanpuisi ❤️
#Repost from @_thxnik --- Puisi📖 #24minggu #anaraffali #puisi #SFP #indieke #sangfreudpress #ikutcarakita Terima kasih! 😍
#Repost from @asz_amiable --- Met her at SACC Bookfair. She promoting her novel. #AnaRafali #24Minggu #Novel Thank you! 😉
#Repost from @shafizmahmod --- @anaraffali said : "Kadang-kadang Kita terlalu kecewa Untuk menyusun kata Penenang jiwa. Kadang-kadang Kita terlalu manusia Untuk menahan Tangis dalam rahsia : #24Minggu @selutbooks 😱
#Repost from @mekniss --- KUAT KUAT KUAT..!! sampai aku kuat menipu diri sendiri -.-' #24minggu #puisi 💪