Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Ana Raffali
Cari #24minggu ;) “@aloyparadoks: Ini rupa booth (SELUT-SFP #BikinWilayah) di Pesta Buku Pahang Kuantan Parade. pic.twitter.com/J0ipZ5pYBB
#pondokpuisi edisi Selangor masih buka pendaftaran kepada yg berminat. Sebarkannn. 🙅�pic.twitter.com/rqx22ZYx5T5T
Retweeted by Ana Raffali
#Repost from @pearlhayagallery --- Assalamualaikum #PHFanz, Dah lama kami tak kongsikan #pictorial shawl instant kamikan? ... Ok hari ni anda kena cuba cari ini, shawl Seri Dewi yang hanya memerlukan 5 minit sahaja untuk bersiap! ... Ringkas lagi kemas! Nak bergaya kena ada caranya jadi jangan biar
Alhamdulillah, baby Aaydeen sedang membesar dgn cepat & sihat. Rasa syukur & kasih sayang yg tak dapat digambarkan 😍pic.twitter.com/oJNzkEUoOMM
Alhamdulillah, baby Aaydeen sedang membesar dgn cepat dan sihat. Rasa syukur dan kasih sayang yg tak dapat digambarkan. 😍 #👶 #24hari
Gempar. Peragut mintak cium, tolak wang! Macam-macam peragut zaman sekarang. Meragut dah satu hal, nak pulak benda-benda yang tak senonoh, sampai sanggup tolak duit macam tu je. Yang perempuannya pun satu hal, dah tau bawak banyak duit, pergi jalan kat kawasan sunyi macam tu, dah kenapa? Pelik peli
Syukur Alhamdulillah sy dan suami selamat menyambut kelahiran #babyboy ini pada 12 Februari 2015. Terima kasih atas doa korang semua dan dengan izin Allah proses kelahiran secara normal dipermudahkan. Doakan kesihatan kami pula ye, insyaAllah. #👶
No1 “@FoodPornsx: This Man Drank 10 Cokes A Day For A Month. The Results Are SHOCKING buff.ly/18WgFNF pic.twitter.com/h8vOqoFA2k
How to #loseweight #tipsfromtwitter #eathealthy #eatclean #fitmalaysia
Tahniah Kak Nana & Abang Poji untuk permulaan baru! #SalonMuslimahAfiya 💇pic.twitter.com/RRnyfeye4BB
Tahniah Kak Nana & Abang Poji untuk permulaan baru! #SalonMuslimahAfiya 💇
Me, baby & SeriDewi. #36weeks 😉 #PearlHaya #SeriByPearlHaya
psstttt!!! bulan ni ada diskaun untuk semua koleksi SERI tau! dah jenguk ke butik? dah layari website kami?cepat !!! pic.twitter.com/TCm2Snguxk
Retweeted by Ana Raffali
Jom! Cara-cara Penyertaan : 1) Postkan gambar selfie anda memakai shawl Koleksi SERI ke akaun instagram anda 2) Sertakan HASHTAG #SeriByPearlhaya & #pearlhaya 3) TAG rakan-rakan anda sebanyak mungkin 4) Dapatkan LIKE dari rakan-rakan anda sebanyak mungkin. Terma & Syarat Penyertaan : 1) FOLLOW i
Tapi apa pun janganla cari kami di konsortium lama kami, kami tak geng dah. Kami #BikinWilayah sendiri cari SELUT-SFP pic.twitter.com/PYFVHa417R
Retweeted by Ana Raffali
I love stripes! Part 2 #PearlHaya #SeriKencana #Shawl @pearlhayagallery
saya membeli buku yang @anaraffali tulis untuk belajar bahasa Melayu. saya harap pertama orang Jepun membaca buku itu pic.twitter.com/cpL5qqqopG
Retweeted by Ana Raffali
Simple look, simpler to wear. ;) #PearlHaya #SeriKencana #Shawl
I love stripes! #PearlHaya #Seri #Shawl @pearlhayagallery