Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Ana Raffali
@iedilputra: Telemovie #Migrasi terbitan @playground2film malam ini 10pm di @tv9malaysia. Tune in! ” #bromance 👍
@LEGODimensions: First step to starting an epic adventure: pose for an awesome photo! ” cc @abouttheletterA
A Professor explained Marketing to MBA students:
Retweeted by Ana Raffali
Hensemnya anak mama dengan awek cun. Hehe.. Thank you @azmil_karim! 😘 ・・・ @renahazrena with this cute little baby...
#SenyumSyawal 'live' di Rumah Terbuka Wanita Hari Ini (WHI) TV3. 😘 #SeriDewi #PearlHaya
Tunggu turn cucuk #5bulan sambil chill layan pacifier. This is the life, man! #babyAaydeen #SenyumSyawal
Tunggu turn cucuk #5bulan sambil chill layan pacifier. This is the life, man! #babyAaydeen #SenyumSyawal
Stok Darah jenis O,A& B SANGAT RENDAH seluruh negara ketika ini.Bantuan amat diperlukn untuk selamatkn nyawa pesakit
Retweeted by Ana Raffali
Some motivational quotes can be hazardous to your health. 😨 bit.ly/1DmKRiSr2
Retweeted by Ana Raffali
Surprised to find a bunch of fotos from a secret selfie session on my iPad. Amboi Aaydeen & Papa, dah pandai ye..
Surprised to have found a bunch of fotos from a secret selfie session on my iPad. Amboi Aaydeen & Papa.. #selfieraya #SenyumSyawal #teamrayaKelate #babyAaydeen
Thank you @im4ufm! #SenyumSyawal ・・・ #‎FRESHMUSIC4U‬ RAYA 10AM Check out @anaraffali - "Senyum Syawal" exclusively on ‪#‎iM4Ufm‬ 107.9 Online: www.iM4Ufm.my ‪#‎ListenNow‬ ‪#‎1079fm‬ ‪#‎iM4U‬ ‪#‎Bangkit4U
Tahun lepas, Aaydeen beraya sorang2 dalam perut. Tahun ni, dapatlah merasa meriahnya bersama famili. #SenyumSyawal
Selamat menyambut Aidilfitri bersama keluarga tersayang dan teman2 terhormat! Tahun lepas si Aaydeen Oumar ni beraya sorang2 dalam perut. Alhamdulillah, tahun ni merasalah dia kemeriahan sebenar bersama keluarga besar kami. #SHRMZB #eidmubarak #babyAaydeen #teamrayaKelate #SeriKencana #SeribyPearl
Terima kasih @mediahiburanofficial sudi berkongsi cerita #SenyumSyawal sy. Terima kasih @pearlhayagallery untuk #bajuraya & #shawl raya. 😘 #SeribyPearlHaya #SeriMelur ・・・ Syawal datang lagi! Jangan lupa dapatkan Media Hiburan Edisi Eksklusif Raya 2015 yang menampilkan barisan selebriti tanah air b
Terima kasih kerana melengkapkan raya saya di kampung dengan bekalan Yakult! @yakultmalaysia 😄 #SenyumSyawal
😍 @pearlhayagallery ・・・ Assalamualaikum #PHFanz, Mesti ada yang dah 'grab' Adonia Abaya ni kan? Yang tak sempat nak beli lagi tu, kenalah cepat-cepat ke galeri kami hari ni. Sebab stok pun semakin berkurangan. Kalau nak sedondon dengan encik suami memang sesuailah beli abaya ni. Sementara stok
Jom shopping raya dengan @pearlhayagallery! 😘 ・・・ Assalamualaikum #PHFanz, Hanya kurang seminggu sahaja lagi kita bakal meraikan Hari Raya Aidilfitri di seluruh dunia. Jika ada yang masih belum berkesempatan mencari tudung untuk di pagi hari raya nanti, jemputlah datang ke galeri kami untuk melih
#Repost @pearlhayagallery ・・・ Assalamualaikum #PHFanz, Ini adalah salah satu motif bunga-bungaan untuk tudung Seri Kasih kami. Warna yang lebih lembut & ceria untuk anda yang mahukan keceriaan di pagi syawal nan indah. Hanya RM99.00 sahaja. Follow us on Instagram : pearlhayagallery Tweet us on
#Repost @pearlhayagallery ・・・ Assalamualaikum #PHFanz, Satu lagi warna polos untuk anda gayakan bersama baju kurung bercorak. Gaya berselendang menjadi piliham wanita pada masa kini, jika anda mempunyai koleksi baju atau jubah bermotif batik, Seri Kasih 'plain' memang sesuai untuk anda. Dapatkann
Senyum Syawal Lagu ini terinspirasi waktu saya sedang mengendong (baby wear) Aaydeen. Dari awal, baby ni suka sangat dengar mama dia menyanyi, sampai mama dia dah takde idea dah lagu apa untuk dinyanyikan. Jadi sebelum baby komplen (dia dah pandai merengek kalau kita lambat), saya pun petik jari te
Texting: Ppl, Srsly,It’s OK 2 Uz TxtSpk Sumtimz. Sometimes textspeak is OK. What do you think? ow.ly/Pl8NF
Retweeted by Ana Raffali
Dengarkan lagu raya baru dari sy & the Marhaens #SenyumSyawal. 😘 soundcloud.com/anaraffali/senyumsyawal




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue