Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
^ [] Ehh Liyana [] ^
206 followers
Kenapa aku ada crush ??!!! crush membuat kn aq cemburu, marah, sedih ! :'( .. Hmmm...
Jangan cairkan saya dengan ayat sweet awak, tapi cairkan hati saya dengan apa yang awak buat untuk buktikan sayang awak pada saya :')
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Jangan hantaran mahal tapi badan penuh parut nama ex bf, calar balar, kesan sentuhan ex, bangun pukul 12 tengahari, overnight tak habis.
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
SAYANGKU....KEMANA KAU MENGHILANGKAN DIRI SUNGGUH PAYAH UNTUK KU MENCARI MU KEMBALILAH KEPADAKU SEPERTI WAKTU DAHULU ¤♥¤
Disebabkan RINDU, Aku tak dapat tidur. Disebabkan KAU, Mata aku tak nak tutup. Disebabkan TERFIKIR tentang KAU, Tidur aku tak lena.
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
"im single because im waiting for the right time in the right place with a right person."
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Memang setiap kali nak chatting , lelaki yang kena start eh ? Lelaki pun nak rasa diperlukan. Hmm
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Lelaki kena ada dan perlu ada sifat EGO. Jangan jadi lemah kalau taknak perempuan pijak kepala. Tapi kita jangan pijak kepala depa pulak.
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Perempuan suka luahkan perasaan marah , sedih , kecewa , gembira di twitter , di moment wechat , kecuali di facebook , takut parents baca :)
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Apa yang istimewa tentang perempuan adalah walaupun air mata mereka membasahi pipi. Mereka masih lagi berkata " Haha, saya Okay." :') #xoxo
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Umur kita, ajal kita, cara kematian kita, tempat kematian kita. Semuanya dah tertulis. Tinggal masanya tiba. :')
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Ingat ! Bukan jasad sahaja yang memerlukan makanan. Roh pun perlukan " makanan "
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Nak kenal seseorang SENANG, nak suka seseorang SENANG, nak sayang seseorang pun SENANG jgk, tapi nak lupakan seseorang sangat SUSAH.
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Girls : ● I love Boys ● I love MakeUp ● I love Holiday ● I love Shoping Boys : ● I love Girls ● I love Game ● I love Football ● I love Food
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Perempuan suka sangat berfikir , macam macam dia fikirkan , walaupun benda tu kecik dia tetap mahu fikir , unik lah perempuan comel ni :*
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
"@NoteUsrah: Jika puasa itu ibarat air. Maka solat fardhu itu ibarat bekas yang menadah air tersebut. Jangan tinggal solat."
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Nak curang? Nak duakan aku? Boleh aku izinkan Janji kau lepaskan aku dulu :')
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Emosi yang membahayakan kesihatan: -Marah (melemahkan jantung) -Takut (melemahkan perut) -Tekanan/Stress (melemahkan otak dan hati)
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
"Single pun nak merungut, orang yang dah ketiadaan ibu bapa pun tak macam kau." DEEP.
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Kadang-kadang hati tak boleh nak keras sangat. Kalau orang nasihat tu, dengar. Bukannya pergi herdik atau melenting dekat orang tu.
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Suka, Belum tentu sayang. Menyampah, Belum tentu benci.
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Setitik peluh bagi wanita yg menutup aurat banyak ganjaran pahalanya 😉 Tak nak ? Rugi.#mrsChubbyMoshiee
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
Bila perempuan menangis biarkan dia menangis sepuas puasnya , itu lah cara perempuan luahkan perasaannya :")
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^
MuLuτ Dεngαn Hατι Sαngατ Bεrbεzα . Kαdαng-kαdαng MuLuτ Kατα Lαιn , Hατι Kατα Lαιn . Tαpι IngατLαh Mungκιn Sεbαb MuLuτ , Haτι TεrLuκα .
Retweeted by ^ [] Ehh Liyana [] ^