Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

NXRFXZLIXNX ❤

semoga kita nikahi orang yang kita cintai dan kekal bersama selamanya . in shaa allah 💞
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
"Ini hati weh, mestilah cepat terasa. Bukannya kayu."
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
So kalau nnti aku kawin, aku straight salam je suami aku means aku ni dh biasa lah pgg sana sini. Cmtu ke
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Abaikan orang yang kutuk kau. Sebenarnya dia tak kenal kau pun. Dia cakap pasal kau seolah-olah dia sebilik dengan kau. Lainlah roommates 🙊
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
jangan disebabkan orang ketiga, kau tinggalkan orang yg sayang kau, sanggup buat apa sahaja kat kau. memang kau rugi. allah maha adil boss
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Suke nye tengok orang lain dah berjaya dalam bidang masing2..aku masih lagi di takuk lama...Hmmm...Moga2 rezeki untuk aku ada nanti...
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
"suami tiada hak bertanya soal masa lalu isteri" "isteri tak wajib menjawab sekiranya ditanya" hebatnya Allah jaga aib kita.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Perempuan kalau nak jadikan lelaki tu suami tengok macam mana dia jaga kereta dia. Kalau kereta busuk, maka busuklah kamu nanti di hari tua.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Sebenarnya kau je yang boleh jatuhkan diri sendiri. Bukan orang lain. Orang lain buat, kau biarkan itu yang jadi masalah. Stand up sikit!
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
"mak, dah lama tak makan asped." "asped tu apa, nak?" "asam pedas, mak." "ya Tuhan aku hantar kau pergi belajar, kau makin bangang rupanya."
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Kena bluetick dan lastseen tu level biasa2. Kau belum kena lagi double greytick sampai kesudah, dia tak bukak pun msg kau. Pedih beb 😂
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Tak semua perkara perlu diceritakan. Tak semua benda perlu dihebohkan. Adakala lebih baik berdiam sahaja. Itu lebih baik dari segalanya.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Menangis sebab hati terguris . Tersenyum kerana gembira . Bila bergelak ketawa itu tandanya dia mahu sembunyi dari masalah yang dia hadapi .
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Happy father's day kepada antara orang yang paling berharga dalam hidup. Yang menghabiskan masa hidupnya untuk membahagiakan anaknya.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Makin hari makin sayang, kita simpan dalam dalam.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Bulan puasa bukan tahan makan Dan minum. Kalau kutuk belakang orang pun tak guna. Dah lah mulut busuk, hati pun busuk.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Abah, pinjamkan aku kekuatan hatimu yang tak pernah mengeluh penat dan lelah mencari rezeki demi kebahagiaan keluarga. Selamat hari abah 💕
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
I want to text you. Just to remind you that I’m still here. But then I remember that you know I’m here. You just don’t care
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Bila bergaduh : Lelaki salahkan Perempuan, Perempuan salahkan Lelaki. Sebab tu, ramai yang berhubungan sejenis. 🙊
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Kalau bercakap itu nilainya sama dengan perak, Berdiam itu sama dengan nilai emas.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Pernah tak korg duk sorg2, Pastu terfikir. "I want my old self back" ?
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Dah besar ni la kena extra manja dengan parents, sebab masa kita sebagai anak dengan dorang semakin singkat.😔
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
"Teka aku pakai baju wrna apa skrg? klau betul kita couple 5 hari" Amboii!! dak2 wechat skrg. kemain. couple 5 hari pastu break hahaha
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Semoga Allah permudahkan segala urusan pada esok hari. Harap ayah kuat dan tabah dengan dugaan ni.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.