Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
IDWECHAT:SAYANG450
218 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"Nobody is happy all of the time. It's perfectly normal to experience considerable fluctation in your level of happiness."
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Hahaha. Tadi study lah kak. Hee ^^ Kak, susah gle dowh soalan math tadi. haishh. Sadis. @izzaaatiii
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
i love have a boyfriend who loves taking pictures.
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Dia tak menangis, tapi jangan sangka hati dia begitu juga. Luarannya nampak kuat, kenyataannya dia hanya bertahan & menangis dlm diam :')
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Al-Fatihah bukan saja dibacakan untuk orang yang sakit dan meninggal dunia tetapi juga dibacakan ketika kita merindui seseorang :)
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
I'm trying my best to be independent cause I know I can't rely on anyone hahah they say they'll be there for you but in the end nah
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Benda paling indah ialah orang kita suka, suka kita balik. 🌸🌸🌸🌸🌸
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Aku takkan maafkan kau 😭 😭 kenapa buat aku macam ni
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
There's never a wrong time or place. Just meeting the wrong person at the right time, right place.
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Ada 3 sbb orang tak reply whatsapp walaupun last seen dia dah berubah. First dia busy. Second dia malas nak layan. Third kau tak penting.
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Sometimes, long replies and short replies describe someone's emotions
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Hidayah tu milik Allah. Don't ask bila nak berubah, tapi tanya how to change. Benda yang dicari, ada depan mata. Cuma diri, nak atau tak.
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
#PialaMalaysia2014 Perlawanan Suku Akhir: Selangor lwn Felda United Kelantan lwn Kedah Terengganu lwn JDT Pahang lwn PDRM
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Tak nak kehilangan orang yang saya sayang
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Naik parasailing tadi peh mmg syok gila.
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450
Al- Fatihah pada orang yang tak reti hargai kawan baiknya sendiri.
Retweeted by IDWECHAT:SAYANG450