Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
N F M S
407 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Dear mom & dad, Im sorry for not being your dream daughter. I know you did your best and I appreciate it, I'm sorry for letting you down 😢
Retweeted by N F M S
Kata guru, "Biarlah resultnya tak berapa bagus, asalkan akhlaknya bagus. Result tu mungkin belum rezekinya, akhlak itu dari hatinya." Em 🌹"
Respect lelaki yang boleh kawal perasaan dia bila orang yang dia sayang tengah marah. Still boleh cakap baik baik. One in a million 😘
Retweeted by N F M S
"Dia rindu kau tu" "Rindu? Taklah, aku nampak dia happy je." "Kau nampak je dia happy, tapi hati dia kau tak tahu bro"
Retweeted by N F M S
Ibu memang hebat, dua tangan tapi boleh siap 10 kerja. Lepastu, dia penat, dia pun cepat membebel. Haha ibu, you're too much cute 😂😂😂
Retweeted by N F M S
sometimes i have to "sedapkan hati" and just "oh takpe haha" even it's hurts "nak mampos 💔"
Retweeted by N F M S
Hati, tolong sabar. Air mata, tolong jangan keluar. Minda, tolong positif saja. Mulut, tolong kunci semua. Jiwa, tolong kuat sama."
"@Harracomel: #DearYou Saya harap awak baca tweet ni, saya nak awak tahu yang saya rindu awak :("
"@Ritzwan_: Bila lelaki tu betul2 suka kan kau.... pic.twitter.com/bgtbHzPbG1"
" Aku nak pesan ni " " Pesan apa? " " Aku harap kau ingat pesanan ni " " Ya " " Jangan murahkan cinta andai belum waktunya " " Syukran "
Retweeted by N F M S
Kau nampak dia senyum. Kau nampak dia tabah 😊 Tapi kau tak tahu, sakitnya dia dalam hati. Sakit. Sangat sakit 😣
Retweeted by N F M S
Setiap kali kau rasa macam nak give up, renung balik. Kau dah melangkah sejauh ini, banyak pengorbanan kau dah buat. Nak sesia kan semua tu?
Retweeted by N F M S
"@FetyaEdDeen: Kalau jodoh itu "surprise" daripada Allah. Kita kena ingat mati juga "surprise" daripada Allah."
"Kenapa rasa berat nak solat?" Sebab kau rasa ringan nak tingglkannya. Kalau kau ambil berat, rasa berat nak solat tu akan jadi ringan."
"@FetyaEdDeen: "Jangan banyak ketawa, nanti hati mati." Ingat."
"@TapiUntukSemua: "Pendam lagi bagus dari sakit hati" 😔"
"@TapiUntukSemua: ㅤㅤ "Masa kau boring , kau cari dia . Masa kau seronok , kau abaikan dia." ㅤㅤ"
"@TapiUntukSemua: " Aku rindu kau sebenarnya . Tapi membisu hanya pilihan yang aku ada . 😂 ""
Aku bukan jenis cakap "weh aku kecik hati ngan kau" tak , tapi aku akan diam & perangai aku berubah so kalau kau kenal aku confirm tahu 👌"
"@TapiUntukSemua: Tanda kau sudah dewasa, kau mula banyak bersabar, tidak mengikut hati dan malas melayan benda yang menyakitkan hati kau."
Tips belajar tak menyesal; Lepas Asar jangan ulangkaji pelajaran yang berbentuk hafalan nanti rugi sebab akan lupa 62% dalam masa singkat"
Kebanyakan anak perempuan, rapat dengan ayah.
Retweeted by N F M S
"jangan tengok perangai yg dulu, tngok perangai sekarang. jgn igt kau good sgt"
Retweeted by N F M S
Lelaki jarang tunjuk dia " cemburu "
Retweeted by N F M S
Al-Fatihah utk diri sendiri sbb kdg kala lalai dlm duniawi yg sementara ini 😓
Retweeted by N F M S
Tak susah pun nak ucap " terima kasih" or "minta maaf" . Cuma. Ego dalam diri tu tinggi sangat . Hmm
Retweeted by N F M S
"Boleh tolong tak ?" Tolong jangan cerita aib saya dekat orang. Bukan apa, ini untuk kebaikan awak juga supaya Allah jaga aib awak disana.
Retweeted by N F M S
Pernah rasa? Rasa menyesal bila start convesation dengan orang yang layan kita nak tanak jee.
Retweeted by N F M S
"hari ini duka, esok pasti bahagia. hari ini susah, esok pasti senang. hari ini tangis, esok pasti senyum. be positive dalam hidup.
Retweeted by N F M S
perempuan ni memang complicated sebab aku sendiri pon tak boleh nak faham diri aku sendiri nak macam mana
Retweeted by N F M S
I have no idea what im gonna do if I dont end up rich
Retweeted by N F M S
susahlah cakap dengan orang yang macam tak pernah sekolah ni 😒
Retweeted by N F M S
pandai kat sekolah tak semestinya pandai kat u. ada jew yang dapat 10A spm kena tendang sebab tak lepas pointer. yang penting usaha bruh 💪💪
Retweeted by N F M S
"@_PuteraHakim: "Dia ni punca sesetengah '' student '' tak study dekat rumah . 👇 👉📱👈 👆""
Orang yang hidupnya dulu susah, bila dia hidup senang. Dia akan bersyukur dengan nikmat dia. Apa yang dia dapat, dia Hargai.
Retweeted by N F M S
"@YoAqil: Bodoh tu simpan sikit untuk anak anak kau nanti. Jangan nak tunjukkan semua."
"@hatimereput: alone feels good so bad sometimes"
"@Mind_Follback_: Perkara paling bahagia bila dapat tengok orang yang kita sayang gembira. Ibu 😆"
"@huntsm4n: Bencinya kalau orang ungkit silap kita. Benda dah lepas dah la."
"@WHATGlRISWANT: No boyfriend, no problem. 👌💁"
"@HusnaAdzhar_: Well said ; kalau nak bahagia jangan kacau kebahagiaan orang 🙋"
"@FizHamra: ''Masih ada karat.'' ''Kat mana ?'' ''Hati.'' ''Macam mana nak bersihkan?'' ''Sental dengan istighfar dan solat sunat taubat.''"
"@EhAqim_: Nak hidup zaman sekarang, hati kena kering. Maklumlah species yang suka memerli, menganjing ni ramai sangat 😏"
Aku tak terkejut sangat kalau tiba-tiba orang berubah, manusia kot, bukan dinding.
Retweeted by N F M S
Manusia sememangnya perlu rasai kehilangan dulu, baru mereka tahu erti menghargai. - Tun Dr. Mahatir
Retweeted by N F M S
"Jangan fikir kau sorang je ada perasaan cemburu. Aku pun ada."
Retweeted by N F M S
Katanya jangan tinggalkan dia. Katanya stay selamanya. Tapi sekarang kau yang pergi. Aku yang mereput.
Retweeted by N F M S
Aku suka sangat tengok orang masa akad nikah. I wish oneday that im gonna be that place.
Retweeted by N F M S
Aku jealous weh bila tengok kau rapat dengan seseorang walaupun ianya cuma kawan 😔
Retweeted by N F M S
"jangan tengok perangai yg dulu, tngok perangai sekarang. jgn igt kau good sgt"
Retweeted by N F M S