Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Aiman
396 followers
Want to Grow Your Twitter Audience, Free?
Bergurau pun, kadang-kadang terasa jugak. So, bertempat lah.
Retweeted by Aiman
Tak mampu luah dengan kata-kata. Sesetengah manusia luahkan semua keperitan dengan air mata. Dah menangis? Lega.
Retweeted by Aiman
"@PendakwahCute: Sampai bila nak bersedih dengan duka semalam? Sampai bila nak lemah dengan luka kelmarin? Hei come on la. Kuat sikit."
Kau dah salah faham .. Just tunggu esok kay. :)
cuma nak cakap, masing2 dah besar, tahu mana baik mana buruk, mana bagus mana tak bagus & mana yg patut dihargai, noted for urself & myself.
Retweeted by Aiman
Untuk semua kenangan, terima kasih pernah hadir walaupun sementara.
Retweeted by Aiman
Dengan caci maki kau tu , kutukan kau tu lhh , membuatkan aku bersemangat :)
Malas nak ada perasaan jealous ni, klu aku jealous aku diam ja, duduk sorang sorang sampai jealous tu hilang, lantak kau ahh 😌😌
Retweeted by Aiman
Awak patut mencontohi nyamuk. Dia tahu saya tak suka dia, tetapi dia tetap mencuba mendekati saya. Saya nampak la effort dia kat situ. 😂
Retweeted by Aiman
Doakan diri sendiri. Doakan sahabat sekali. Nak berjaya, biar sesama berjaya. Centu juga kalau nak masuk syurga, Tarik sahabat tu sekali.
Retweeted by Aiman
Dulu abg buat homework masa cuti. Lepastu kawan abg tiru lepas naik cuti. Sekarang abg study kat Malaysia. Dia kat US. *rezeki masing2
Retweeted by Aiman
Bila tengok gambar dulu dulu, i was like, "kenapalah bangang sangat aku amik gambar macam ni haa 😭"
Retweeted by Aiman
Perempuan selalu nak menang yang lelaki selalu mengalah. Dah selalu mengalah lepastuh selalu dipersalahkan. hmm 😔
Retweeted by Aiman
Pernah kena tengking? Mesti kau terdiam tergamam sekejap dan hati kau macam retak, padahal mata dah berkaca tapi kau tahan.
Retweeted by Aiman
Dear self, "Walau susah mana pun kau belajar, ingat, susah lagi mak ayah cari duit untuk kau belajar. banggakan dorang."
Retweeted by Aiman
"Kau suka dia kan ?" "Why?" "Kau tak fight untuk dia pun." "Aku percaya pada Allah. If Allah tetapkan dia untuk aku , he will be mine."
Retweeted by Aiman
Don't give up, stand strong, because Allah has you exactly where you belong.
Retweeted by Aiman
"Kalau kita duduk saja-saja, then rasa ada orang lalu. Haa tu, malaikat maut ziarah." - Ustaz Abdullah Khairi.
Retweeted by Aiman
Kau cakap ex kau "bodoh" tapi kau tk sedar yang si "bodoh" tu lah pernah bagi kasih sayang dekat kau. So, nk memudahkan cerita dua dua bodoh
Retweeted by Aiman
"Kau kena sedar di mana tempat dan tahap kau ; umpama isi kelapa, tiada rupa namun berguna. Diambil segala isinya dibuang hampas."
Retweeted by Aiman
"@Khalifaali80:@topislamictwit: 🇾 🇦 🇦 🇱 🇱 🇦 🇭 🇫 🇴 🇷 🇬 🇮 🇻 🇪 🇲 🇪 🇦 🇳 🇩 🇪 🇻 🇪 🇷 🇾 🇲 🇺 🇸 🇱 🇮 🇲 Ameen Rabb 🙌""
"Nak tau kenapa ada surah yang kita hafal, boleh lupa?" "Nak" "Sebab dosa yang kita buat tu, macam pemadam. Padam hafalan kita" Self Note
Retweeted by Aiman
" Nak tahu? " " Nak nak! " " Makin kau meningkat dewasa. Makin banyak kau bermain dengan perasaan " *Aduh ~
Retweeted by Aiman
Dua waktu solat yang paling sukar nak dilakukan oleh orang munafik : - Solat Subuh. - Solat Isyak. Astaghfirullah, moga bukan kita.
Retweeted by Aiman