Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
N F M S
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Kadang kadang berangan pun dah cukup buat kita tersenyum walaupun kita dah tahu benda tu tak akan terjadi.  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
" Jangan menilai seseorang hanya dengan mata kasar sebab kita tak tahu hati dia macam mana lagi "  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Kadang kadang berangan pun dah cukup buat kita tersenyum walaupun kita dah tahu benda tu tak akan terjadi.
Retweeted by N F M S
" Bila stress , putus asa atau sedih gila-gila , pergilah tidur . " Harap lepas bangun , kau akan kuat . In Sha Allah ✌
Retweeted by N F M S
"Kau kena ingat." "Apa?" Sekali berjaya, tak semestinya akan terus berjaya. Samalah dengan gagal. Gagal sekali, bukannya gagal selamanya ✌
Retweeted by N F M S
Sape pulak yang guna wechat aku lagi satu ni..  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Senyum.  Tunjukkan pada mereka yang pada hari esok kita lebih kuat daripada hari ini.  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Apa boleh Buat ..  duduk aja lhh kat rumahh ..  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
I love you biy . Minggu depan kita date ye 😂 ..c
Bolehh tak aku pergi ke tempat yg tak ad orang . Aku nk duduk situ Diam² Tenangkan fikiran ?.. Good Morning  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Dear Self .. Sabar kay ..  Tak lama jew lagi ..  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Mereput cikgu kalau cikgu baca ayat ni 😂😂😂mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…ht8S
You Make Me So Happy ,  So Don't Leave Me  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
"@MissMushanoAmoy: Ayat yang membuatkan aku rasa , Allah tenangnya 😌S"
"Moga Allah jagakan kau untuk Aku"  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Budak Gemokkk [抓狂] .!! Sayang gemokk..  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Sebab aku rindu kau lhh gilew !! [抓狂][抓狂] Dah berape kali asyik cancel je. .  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
"Aku suka orang yang suka menipu ni. kadang-kadang dia buat kita ni macam bodoh je sebab percaya kata kata dia"  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Saya tak pandai dressup nk look good depan org,tak pandai speaking hanya untk pikat hati. tapi saya pandai makan untk senangkan hati sendiri
Retweeted by N F M S
Tolong pergi dari hidup aq . 😢




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue