Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Aiman
393 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"@NxstyFame: pernah tak kadang-ll kau rasa macam kau nak jauh dari semua orang? kau rasa macam nak alone je. pernah tak? aku pernah."
Retweeted by Aiman
DearAwak Sekali saya jatuh cinta pada awak , selamanya saya akan cinta pada awak . Tak ada orang lain,cuma awak sorang dalam hati saya :*
Retweeted by Aiman
One day I hope you will be my halal one.
Retweeted by Aiman
"@EhTweetPasrah: Luka kalau berdarah boleh dirawat. Tapi hati yang luka belum tentu ianya dapat dirawat dan sembuh."
Walaupun saya tahu awak selalu abaikan saya. Tapi tak apa air mata selalu menemani saya bila saya keseorangan :')
Retweeted by Aiman
Tak malu pun berkawan dengan orang selekeh or susah, at least dorang tak hipokrik berlagak kaya. Please lah jangan berlagak sangat.
Retweeted by Aiman
Kau nak tengok real relationship goals tak ? Kau cuba tengok mak ayah kau berdua duaan Yess, itu barulah RELATIONSHIP GOALS sebenar
Retweeted by Aiman
Setiap ujian yang Allah bagi tu adalah cara untuk menghapus dosa dosa dosa dosa dosa dosa dosa dosa dosa dosa dosa dosa kita yang banyak 😢
Retweeted by Aiman
Kalau kita ambil sebab cinta itu kerana Agama dan Allah. Allah takkan lenyap dan cinta itu pun takkan lenyap. -Ustazah Fatimah Syarha
Retweeted by Aiman
"@missfazura: Be happy for others. In your heart, remember to always always be happy for others."
Retweeted by Aiman
Aku ada kawan yg suka check aku study dah sampai mana. "Wei kau dah kat mana? Aku kat chapter blablabla." Pikir aku kesah?
Retweeted by Aiman
"Ibu , apa maksud redha?" "Nanti suatu hari bila ibu dah takda dekat dunia ni, baru kau akan faham maksud redha"
Retweeted by Aiman
"@HatiAkuEgo: Kan best kalau tulisan kita jadi macam font handfone, macam2 boleh tukar😂"
In sya allah :) Sayang Kau Muhammad Rosyam Aiman pic.twitter.com/labykazpJ7
" Datang tempat berilmu. Tetapkan niat kerana Allah. Berusaha untuk menjadi orang yang berguna. Respect guru guru " Insyaallah. Tips.
Retweeted by Aiman
"@abuthortwt: "Menjawap dikata kurang ajar , jawap lagilah kurang ajar. Apa mak nak actually ?" Mak kau nak 1 je ,kau punya ayat "maaf mak""
Aku bukan talam dua muka. Sebab tu perangai macam setan. Daripada kau bajet baik , ada kepak macam pari-pari. Abuthor.
Retweeted by Aiman
"@abuthortwt: Biar kurang ajar dekat kawan , jangan kurang ajar dekat ibu bapa. Bukan kawan kau yang beranakkan kau bodoh. Abuthor"
"@LuahanMu: my ex? we're not friends, we're not enemies. we're just strangers with some memories. :)"
"Musuh utama masa nak study adalah handphone. 😭""
Retweeted by Aiman
"@YanaMoyy_: "Musuh utama masa nak study adalah handphone. 😭"""
Perempuan memang suka lelaki yg hensem. Tapi perempuan senang jatuh cinta dekat lelaki yg pandai ambil hatinya dan buat dia tersenyum. kan ?
Retweeted by Aiman
"@YanaMoyy_: "Orang yang setia ni sebenarnya, orang yang paling banyak menangis dalam diam.""
"@Mind_Follback_: Pernah rasa tak dia buat kita sayang kat dia tapi sebenarnya dia sayang orang lain ? Sakit tahu sakit ? 😢"
"@Mind_Follback_: Baik sangat pun tak boleh, jahat sangat pun tak boleh, tak ambil tahu pun tak boleh."
Orang yang selalu pendam ni memang dia akan diam. Apa org ckp dia diam sabar .Tapi sekali dia berkata . Tajam menikam jiwa
Retweeted by Aiman
@liyanaa_98 weh sebelum kau nk dtg umh aku, kau miss call or ws or sms dulu ya. Dtg ptg sikit kalau nk dtg, sbb aku nk rehat dulu heee ✌😁
Retweeted by Aiman
"@RedhaSetya: jangan putus asa SAHABAT dan tetap SEMANGAT"
"@Kekuatan_Doa: "Ya Allah, ampunilah aku, kasihanilah aku, selamatkanlah aku, & berikanlah rezeki kepadaku." (HR Muslim)"
Bila tak tegur kau kata sombong. Tapi balik balik aku yang kena start conversation dulu. Terasa aku syok sendiri.
Retweeted by Aiman
@liyanaa_98 td pepgi lagi bdk perempuan f3,4,5 kene kaunseling. Pasal pakwe makwe lawakk wehh. Pasl peribadi kite pun ade jugk.
Retweeted by Aiman
"@Haryani_Salim: . Aq doakn kau cept sembuh. Shat sprti sedia kala.Jglh tdr lme sgt. 😢pic.twitter.com/DyojuoGGlcc"
Kecewa badan gemok gantung diri dekat kipas. Kipas patah..
Retweeted by Aiman
"Pesan pada hati semoga tabah untuk hari ini esok dan selamanya :')"
Retweeted by Aiman
Kadang kita tak fikir pun nak ada perasaan dekat dia. Tapi dia selalu ada dalam fikiran kita yang buat kita susah nak lupakan dia.
Retweeted by Aiman
"Berubah jadi baik kerana Allah , bukan kerana seseorang." Dulu aq pernah berubah jadi baik sebab seseorang :'(
Retweeted by Aiman
Berhenti stalk. Berhenti berharap. Berhenti rindukan dia. Berhenti sakitkan hati sendiri. Berhenti sayangkan dia yg tak pernah hargai kita.
Retweeted by Aiman
"Siapa yang bersabar di atas ujianNya, Allah sempurnakan sabarnya lalu memasukkannya ke dalam surga melalui pintu yang dia suka..""
Untung lah kan gaduh pastu okeh blik. Marah pastu okeh balik. Untung2.
Retweeted by Aiman
Manusia mampu berubah bila-bila masa. Retweet tanda sokong. pic.twitter.com/FLFvcbLd
Retweeted by Aiman
Pernah tak tetiba ter-rindu dekat seseorang sampai menitis air mata. Menitis air mata sebab rindu yang teramat & awak tak tahu nak buat apa.
Retweeted by Aiman
Aku tak suka kalau kena paksa. Kalau sekali aku cakap aku taknak please faham aku taknak :)
Retweeted by Aiman
Kalau lah boleh undur masa aku lebih rela tak kenal kau daripada aku dipaksa melupakan kau kalau boleh putar sumpah aku tak akan sia-siakan
Retweeted by Aiman
"Bila solat tak dijaga, jangan tanya kenapa dalam hidup, kau tak pernah berjaya." "Kunci kejayaan seseorang ialah menjaga solat." 😊
Retweeted by Aiman
"@eyoix_: Cuba untuk berhenti fikirkan pasal kau. Ya, aku boleh."
"@eyoix_: ''Kalau ada apa apa berlaku, tolong stay. jangan give up.'' - bestfriend"
"@rusdiradzi: ingat semua perempuan gila make up ke. ada juga aku tengok yang sempoi tempek tempek bedak johnson ja. hahahahahahahahaha"
Sahabat :) Calon Spm 2015 Goodluck dear :) pic.twitter.com/fbTP8ro7LO
Kekadang penat layan orang yang berpura-pura baik depan kita.
Retweeted by Aiman