Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
N F M S
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Apa boleh Buat ..  duduk aja lhh kat rumahh ..  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
I love you biy . Minggu depan kita date ye 😂 ..c
Bolehh tak aku pergi ke tempat yg tak ad orang . Aku nk duduk situ Diam² Tenangkan fikiran ?.. Good Morning  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Dear Self .. Sabar kay ..  Tak lama jew lagi ..  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Mereput cikgu kalau cikgu baca ayat ni 😂😂😂mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…ht8S
You Make Me So Happy ,  So Don't Leave Me  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
"@MissMushanoAmoy: Ayat yang membuatkan aku rasa , Allah tenangnya 😌S"
"Moga Allah jagakan kau untuk Aku"  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Budak Gemokkk [抓狂] .!! Sayang gemokk..  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Sebab aku rindu kau lhh gilew !! [抓狂][抓狂] Dah berape kali asyik cancel je. .  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
"Aku suka orang yang suka menipu ni. kadang-kadang dia buat kita ni macam bodoh je sebab percaya kata kata dia"  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Saya tak pandai dressup nk look good depan org,tak pandai speaking hanya untk pikat hati. tapi saya pandai makan untk senangkan hati sendiri
Retweeted by N F M S
Tolong pergi dari hidup aq . 😢
@FaktaPasanganku yeah. Sebab orang yang berakal dia akan tau mana baik dan mana buruk. Itu lah fungsi akal sebenarnya. Kesian mereka ni
Retweeted by N F M S
Hanya satu Nama Dihati . [#] Muhammad mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Aku sombong ada sebab .  Lalalalala. Kesayangan aku hilang dari pagi tak muncul²..  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Hanya Satu  Nama Di Hati . [#] Morning Kesayangan [#] Muhammad  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Hanya Satu  Nama Di Hati . [#] Morning Kesayangan [#] Muhammad  mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Hanya Satu Nama Di Hati . [#] Taufiq mmsns.qpic.cn/mmsns/adgdiaRh…
Taubat is easy. 2 rakaat Rakaat pertama; Al-Kafirun. Rakaan kedua; Al-Ikhlas. Habis solat, istighfar sebanyak mungkin, sampai hati lembik
Retweeted by N F M S
Semua masalah bermula dalam diri dan berfikir tapi kita mencari penyelesaian di luar. jom audit
Retweeted by N F M S
Jom niat mendapat pahala dalam setiap aktiviti. Alangkah rugi jika tidak ikut apa Allah suruh. Jom audit
Retweeted by N F M S




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue