Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Aiman
396 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"Ya, Allah. Kau tabahkan lah hati hamba mu untuk menempuh ujian dari mu"
Retweeted by Aiman
"Aku tetap akan terima dia even dia ada penyakit sekali pun"
Retweeted by Aiman
"Kawan suka panggail kita bangang, sakai, bodoh, padahal kita tak suka tapi bila kita susah, dia la kita cari" Cth; Time nak pergi tandas.
Retweeted by Aiman
Twitter tak ada peraturan. Twitter bukan macam sekolah. Typo atau Grammar tak betul, bukan ada cikgu nak semak pun. Twitter is just for fun.
Retweeted by Aiman
"Jangan sayang sebab rupa bro. Ingat, rupa boleh berubah" 😌
Retweeted by Aiman
"@peahgossip: "Kalau aku rindu someone, aku tak text or call dia. Aku hanya sampaikan doa""
Saat hati kata ingin , namun Allah kata tunggu , saat kita merancang , Allah juga merancang , tapi percayalah perancangan Allah lebih baik.
Retweeted by Aiman
Kenapa pilih untuk musuh sedang kita boleh bertegur sebagai kawan?
Retweeted by Aiman
Kalau rasa putus asa. Baca ayat ni: "Sungguh, Aku benar-benar mengadu akan susah dan sedihku hanya kepada Allah.." [Surah Yusuf : 86]
Retweeted by Aiman
Saya manusia yang membosankan. jangan dekat dgn saya. nanti awak bosan dgn perangai saya yang membosankan 😂
Retweeted by Aiman
@liyanaa_98 elektrik tkde onl leh pulk. Untung lh esk cikgu tnya kerja dh siap ke belum. Kau kate elktrkk tkde erk. Emm emm emm hahaha
Retweeted by Aiman
"@HatiAkuEgo: "Perempuan ni kalau tak suka jangan dipaksa, kalau dipaksa lagi dia benci""
Solat Dhuha itu ubat miskin.
Retweeted by Aiman
Thanks kawan2. Seriously happy gile2 arh. Tk sngka semeriah mcm nie. Even birthday aku lama lgi.
Retweeted by Aiman
PakWe stay mana ? teringin nak tengok muka dia . "dia stay dalam hati aku". nak tengok muka? " takyah kay"
I can't lie. I don't actually miss u
Retweeted by Aiman
Dah 2015 tapi kau masih sibuk pasal orang cakap pasal kau, pedulikan je la kan senang. Anjing kalau dah penat menyalak, nanti dia berhenti.
Retweeted by Aiman
Kata abah . Kalau nak berjaya . Setiap kali nak jawab exam . Baca ni : Wa ma taufiq illa billah . 😃👍😂
Retweeted by Aiman
Aku kalau keluar pun tak suka sangat balas whatsapp ke wechat dan sebagainya. Read lepas tu balik nanti kalau ingat baru reply 😂
Retweeted by Aiman
Don't say Allah is silent when your Quran is closed everyday.
Retweeted by Aiman
Jangan pernah rasa kita hebat. Walau siapa pun kita. Kita tetap hamba Allah yang banyak kekurangan dan kelemahan. Termasuklah tak sempurna.
Retweeted by Aiman
"Islam tak kotor , Melayu yang kotor"
Retweeted by Aiman
aku nak belajar , aku dah dapat . so now aku tinggal usaha . kejar apa yang aku impikan ☺
Retweeted by Aiman
YaAllah jika rezki masih dlangit turunkanlah Jika dbumi keluarkanlah Jika sukar pemudahkanlah Jika haram sucikanlah Jika jauh dekatkanlah
Retweeted by Aiman