Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

NXRFXZLIXNX ❤

483 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
"Buat group dekat whatsapp ni mula mula je meriah" 😂😂
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Aku jenis yang akan 'Diam' bila sakit hati because i know if i let all the things out , it will getting worst.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
"Taiping lake gardens".Tempat yang tenang berkelah pun best. Ohghang tepeng kenai benor le tempat ni yedak.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Bukan taknak enjoy gila gila when I'm happy tapi bila terlampau happy I'll get afraid something bad will happen afterwards. Selalu macamtu.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Memaafkan itu mudah. Tapi untuk menerima dia semula itu pula agak sukar dan perlu masa.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Nak tengok someone tu suka kita jugak or kita yg terhegeh-hegeh, here is one of the ways. Well said faiz! 👍0
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
"Salam awak, jangan lupa ada seorang lelaki yang mungkin sedang berjuang dalam kariernya untuk segera menghalalkan awak."
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Orang tu sebenarnya tak sayang kau pun . dia nak kau teman dia je . bila kau takda dia layan orang lain
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
aku sanggup baca tulisan bi terabur daripada tulisan bm tongang terbalik
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Best ke ada kesayangan? Bukan selalu sakit hati ke?
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
"you know? Sikap Perempuan ni matang,tapi fikiran dia macam budak-budak. Sikap Lelaki macam budak-budak,tapi fikiran dia matang." Agree?
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Mak ajar mcm-mcm, ajar makan, ajar baca doa, ajar hormat org, ajar syg org lain, tapi Mak tak ajar mcm mana nak hidup tanpa dia dekat dunia😢
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Makin lama kau kenal aku. kau Akan nampak banyak kekurangan aku. masa tu kau ada 2 pilihan, tinggalkan aku Atau bersama dengan aku.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
"kau pahal doe" "nothing" "what ever" "tknk cite takpa" "gi lah kat betina tu, pergi jauh2 dgn dia, gi mampus sekali dgan dia" Perempuan💁
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Suka atau tidak, bukan semua orang menyukai apa yang kita buat.
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Sedangkan isteri orang pun boleh curang ni nak pulak gf kau tu. 😉
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
" Awak buat apa? " " Masak. " " Masak apa? " " Saya dah masak dengan perangai awak. " K
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Aku nak buat countdown lah untuk result SPM. Nak bagi korang risau. Boleh? HAHAHAHAHA
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Kalau dia sayang . Dia tak kan buat aku macam nie 😢
"Tak semua orang boleh bersabar dengan perangai baran, ego kita tu tak semua"
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Act aku dah suke kt kau wan .. 😅
" Weh, dulu bukan korang rapat ke? " " Selain transformers, manusia juga berubah-ubah. " 😢
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
Ikat pensel sampai mati. "Mak oi! Tak boleh tarikk!" 90's kids remember?
Retweeted by NXRFXZLIXNX ❤
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for NXRFXZLIXNX ❤
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?