Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Amirul Ridhwan
922 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via ufapp.co/todaystat
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Ya Allah kami meminta kepada-Mu untuk membawa perdamaian dan kebebasan untuk rakyat Palestina. #GazaUnderAttack pic.twitter.com/KcLueyQANe
Retweeted by Amirul Ridhwan
Tengah tgok Jackie Chan beraksi di Malaysia. xsangka ada movie dia kat malaysia xD
Bosan habaq hang --'
Hey tolong tepi sikit, tolong tepi sikit :3
Please respect the Ramadhan #SaveGaza
Buat apa nak bangga klo jadi lelaki xreti nak puasa ? mohon sentap
Bubur lambuk terlajak panaskan jadi mcm bubur orang sakit pulak --'
Study with yayang :*
Ngantuk --' tapi esok ada exam
INI PALING KEJAM ! :( ISRAEL YOU ARE REALLY COWARD WAR AGAINST CHILDREN & WOMEN ONLY. ISRAEL LAKNATULAH.JAHANAM. pic.twitter.com/TB9xc2LZ
Retweeted by Amirul Ridhwan
Hai. Now in class BIS :3
Aku ke kau yang munafik ? cehh mcm sembahyang kau tu penuh sangat --'
Tak sangka ada orang jelous dengan life aku. bahahaha xD
Today stats: One follower, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Dah study but takot lupa aje --'
Next week has HRM mid test. Wish me luck :( Nervous
Dah 2 minggu xambik IC. Aishh busy betul
Hope JPN xpenuh dengan rakyat Malaysia hari ni :3
See pondan will be like that --'
Bersabarlah wahai saudara islam ku di Gaza. Allah pasti ada dengan kita :)
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt