Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Amirul Ridhwan
926 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Amirul Ridhwan”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via ufapp.co/todaystat
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Ya Allah kami meminta kepada-Mu untuk membawa perdamaian dan kebebasan untuk rakyat Palestina. #GazaUnderAttack pic.twitter.com/KcLueyQANe
Retweeted by Amirul Ridhwan
Tengah tgok Jackie Chan beraksi di Malaysia. xsangka ada movie dia kat malaysia xD
Bosan habaq hang --'
Hey tolong tepi sikit, tolong tepi sikit :3
Please respect the Ramadhan #SaveGaza
Buat apa nak bangga klo jadi lelaki xreti nak puasa ? mohon sentap
Bubur lambuk terlajak panaskan jadi mcm bubur orang sakit pulak --'
Study with yayang :*
Ngantuk --' tapi esok ada exam
INI PALING KEJAM ! :( ISRAEL YOU ARE REALLY COWARD WAR AGAINST CHILDREN & WOMEN ONLY. ISRAEL LAKNATULAH.JAHANAM. pic.twitter.com/TB9xc2LZ
Retweeted by Amirul Ridhwan
Hai. Now in class BIS :3
Aku ke kau yang munafik ? cehh mcm sembahyang kau tu penuh sangat --'
Tak sangka ada orang jelous dengan life aku. bahahaha xD
Today stats: One follower, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Dah study but takot lupa aje --'
Next week has HRM mid test. Wish me luck :( Nervous
Dah 2 minggu xambik IC. Aishh busy betul
Hope JPN xpenuh dengan rakyat Malaysia hari ni :3
See pondan will be like that --'
Bersabarlah wahai saudara islam ku di Gaza. Allah pasti ada dengan kita :)
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt