Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Kotak Pensil
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Love isn't suppose to be easy, it is supposed to be worth it.
Retweeted by Kotak Pensil
hujan . alhamdulillah
Aku bukan tinggalkan kau untuk mencari seseorang yg lebih baik, tapi aku tinggalkan kau kepada seseorang yg lebih baik Akhirnya kau bahagia
Retweeted by Kotak Pensil
DATE → BF tinggi→GF pendek nak order donut→GF tk nampak→GF tarik baju BF→BF pandang bawah then cakap ″Aloo anak sapelah ni,comel sangat" :D
Retweeted by Kotak Pensil
empat hari cuti satu keja sekolah pon aq tak buat lagi 😂
Retweeted by Kotak Pensil
Jiwa aku yang kuat memberontak ni.. memang aku suka buat hal sendiri jela. maaf lah kalau tak suka. biar kita jadi diri kita sendiri. 👌👌
Retweeted by Kotak Pensil
Orang Barat hipokrit gila. Bila Muslim buat jenayah depa label teroris. Bila non-Muslim buat, depa panggil psychopath. Tak adil!
Retweeted by Kotak Pensil
Kalau laa setiap tweet dapat Gaji,saya rasa saya dah kaya 😂😁
Retweeted by Kotak Pensil
Orang yang kaki penipu ni , bila dia dah selalu menipu , bila dia menipu pun dia dah tak sedar . Kesimpulannya , tipah tertipu
Retweeted by Kotak Pensil
“Tangkap orang yang langgar ayah saya” amira 💔�pic.twitter.com/z0ALXNUi3y3y
Retweeted by Kotak Pensil
Aku takut nak pergi padang, risau diorang pijak rambut aku hm.
Retweeted by Kotak Pensil
menyampah kadang tengok orang buat dubsmash ni 😂
Retweeted by Kotak Pensil
Hari ni semakin ramai kaum hawa mula berhijab sempurna. Ironinya, kaum adam pulak semakin ramai yang menayang body. Ini sungguh sadis.
Retweeted by Kotak Pensil
Taknak buat boleh tak. Alang alang dah malas baik takyah buat terus haha
Retweeted by Kotak Pensil
Aku bukan jenis yang terhegeh hegeh . Kalau dia tak nak kat aku , Lantak lah . Cari ah orang yang sudi nak kat aku , " 💁
Retweeted by Kotak Pensil
' sapa yang tak siap homework sedangkan esok dah sekolah ' 🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋
Retweeted by Kotak Pensil
" Tips belajar Elakkan study 'menghafal' pada waktu asar kerana kita akan kehilangan sebanyak 62% ilmu yg kita belajar. 📖 take a note"
Retweeted by Kotak Pensil
Orait. Kalau orang post gambar makan sushi time raya kita nak comment apa? "Sesushi lebaran" Gelak la please guys.
Retweeted by Kotak Pensil
Walaupun tak cukup corum tapi kami tetap enjoyyyy 😂😂 Love uollssss so much 😙�pic.twitter.com/0Dfzc0DqDBc0DqDB
Retweeted by Kotak Pensil
Nak dia jodoh awak ? -Baca surah yusuf,ayt 4 -baca doa al-makthurat niat dlm hati nama dia . InsyaAllah
Retweeted by Kotak Pensil
Pagi pagi dengar lagu jiwang. Hahaha lol tengok ws bluetick lagi parah pagi pagi macam ni 😂
Retweeted by Kotak Pensil
biasa la manusia tak lepas dri buat silap kan
Untung sangat kalau dapat kawan yang faham kau ni. Walaupun dia tahu kau ada banyak kekurangan, dia tetap nak berkawan dengan kau.
Retweeted by Kotak Pensil
Semua yg tgk benda tu mlm tu demam seminggu. Pak aku mmg kena kaw kaw tp tu lah. Dia relax ja mcm takda apa yg berlaku, dan duk seru lgi.Cis
Retweeted by Kotak Pensil
Skrg kat kmpg kalau duk sebut2 lg pasal kejadian dan "mantera" tu mmg kena mrh sbb hormat si mati, dan takut kejadian berulang.
Retweeted by Kotak Pensil
"@inaixx_: Zaman bangun pagi pagi ni , zaman aku sekolah rendah je . Bangun pagi sebab nak tengok pingu ."
Retweeted by Kotak Pensil
Esok sambung cuti lagi .lalaalala
Retweeted by Kotak Pensil
Mari sedekahkan Al-Fatihah kepada kawan aku yang kemalangan . Semoga dia tenang kat sana 😌pic.twitter.com/WnN2M3ojAyy
Retweeted by Kotak Pensil
"Perempuan ni banyak tudung sebenarnya. Cuma bila rasa selesa & fav, tudung tu jela selalu pakai 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂"
Retweeted by Kotak Pensil
Followers -2, Unfollowers - 0. I didn't know I was this awesome. Get your daily stats via crowdfireapp.com/?r=td.
aku kan berjanji hanya kau lah yg ku sayangi ku akan setia disini menemani........
Retweeted by Kotak Pensil
Aku rasa, aku akan seharian takde mood kt skolah nanti
Retweeted by Kotak Pensil
Champioooonnnnnnnnnn 🎉🎉🎉🏆🏆🏆⚽️⚽️⚽️⚽️
Retweeted by Kotak Pensil
Siapa suka jadi silent reader dalam group whatsapp? 🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋
Retweeted by Kotak Pensil
"@NrAsmat_: "Apa yang paling susah nk jaga dan memenatkan kita ?" "Hati manusia. Kerana hati manusia itu Allah yang pegang." Deep."
Retweeted by Kotak Pensil
Morninggg Muslims. Start your day with SubhanaAllah. Alhamdulillah, AllahuAkbar. May Allah bless us for today. Ameen.
Retweeted by Kotak Pensil
"Selamat malam amirah, meski lena-mu disisi aqilah, jangan menangis adik-ku. ini tuhan menguji-mu..🎶"pic.twitter.com/XSnLTDkDn44
Retweeted by Kotak Pensil
Jangan pernah ungkit masa lalu dia . "Why ?" " Cause we will never know, how hard she struggle to forget her past 😊. "
Retweeted by Kotak Pensil
Kata abah . Kalau nak berjaya . Setiap kali nak jawab exam . Baca ni : Wa ma taufiq illa billah . 😃👍😂
Retweeted by Kotak Pensil




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue