Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

amirul

2,297 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Stats for the day have arrived. 1 new unfollower. Stats via crowdfireapp.com/?r=td.
Mithali tu ape ? Mithali tu macam kau masakkan ayam masak kicap untuk suami kau
Retweeted by amirul
Kalau korang merajuk ape yang akan korang buat ?
Retweeted by amirul
O:Awak cantik la Me:Mana ade Me:Tak cantik pun.. O:Okey tak cantik Bila kau kena puji be like
Retweeted by amirul
Undang2 Malaysia sekarang tk boleh pkul penjahat nnt kita yg kna dakwa.Mcam tu kena hidangkan air,layan elok2,bagi tengok movie dkt penjahat
Retweeted by amirul
Aku nak jugak ala² rockers ala² carte gitu 😂J
Retweeted by amirul
Rasanya tido dalam bilik semalam asal bangun bangun ada kat atas sofa hahahaha
Retweeted by amirul
Ingat nak buat sarapan potato munchkins untuk "yang tersayang." Ada idea lain tak? Karang mood malas buat cekodok jek baru tau. 😁
Retweeted by amirul
Seluas dan sebesar manapun dosa yang kita lakukan, pintu taubat Allah itu lebih luas dan dibuka besar untuk hamba2Nya :)
Retweeted by amirul
Rasulullah Saw melarang orang makan atau minum sambil berdiri. (HR. Muslim)
Retweeted by amirul
Perempuan ni kalau tgh marah, memang taknak dengar cakap langsung. "That's why Allah create men to protect women and be their leader" 😊
Retweeted by amirul
New day, new tweets, new stats. 1 follower, 0 unfollowers. Via good old crowdfireapp.com/?r=td
Number crunching for the past day - 1 new follower and NO unfollowers. Stats via crowdfireapp.com/?r=td
Jika anda ternampak kaum lelaki main phone kat pasar, jgn terus ingat dia antisocial. Sebenarnya dia tgh whatsapp mak dia tanya pasal ikan
Retweeted by amirul
1 amazing follower in the last day and there will be more tomorrow. Growing with crowdfireapp.com/?r=td
Gained 1 new follower in the past day. I’m growing my account the right way, are you? Do it with crowdfireapp.com/?r=td
New day, new tweets, new stats. 2 followers, 0 unfollowers. Via good old crowdfireapp.com/?r=td
Stats for the day have arrived. 1 new follower and NO unfollowers :) via crowdfireapp.com/?r=td.
Solat jumaat belakang santa tadi. Alhamdulillah seorang lagi saudara kita menerima cahaya kebenoran.
Retweeted by amirul
Babi apa aku umur 18 tengah takut entah dapat sambung belajar ke tak. Dah gila budak budak sekarang ni. twitter.com/nrayesha_/stat…
Retweeted by amirul
Usaha Gigih makcik ni nak mencari rezeki yang halal. Kita yang muda ni menghabiskan duit mak bapak.
Retweeted by amirul
Tahukah anda pengasas Rayani Air bkn muslim tp servis berpandukn islam pramugari tutup aurat tiada alkohol. #Respect
Retweeted by amirul
*dapat markah addmath be like* " cikgu , tolonglah cikgu . Lagi satu markah je saya nak lulus . Tambahlah , please "
Retweeted by amirul
Roti cicah milo . Menu yang boleh tahan sedap untuk student yang tengah ada masalah kewangan .
Retweeted by amirul
Hukum perempuan yang mencukur keningnya. "Rasulullah melaknat perempuan yg mencukur dan menipiskan bulu kening"
Retweeted by amirul
13 Signs that الله loves you. 💕p
Retweeted by amirul
Number crunching for the past day - 1 new unfollower. Stats via crowdfireapp.com/?r=td
How many followers do you get everyday? I got 1 in the last day. Growing daily with crowdfireapp.com/?r=td
New day, new tweets, new stats. 2 followers, 0 unfollowers. Via good old crowdfireapp.com/?r=td
How many followers do you get everyday? I got 1 in the last day. Growing daily with crowdfireapp.com/?r=td
Number crunching for the past day - 2 new followers and NO unfollowers. Stats via crowdfireapp.com/?r=td
awak kat mana awak awak kat mana
Tak kira betapa kuat perempuan tu, Ada satu masa dia "retak" jugak. Cuma "masa" tu takde sape yang tau. Sebab dia selalu kata, "aku okay"
Retweeted by amirul
Kaum lain semua kerja waktu pagi sbb rezeki banyak melimpah waktu pagi gak. Melayu tidur je
Retweeted by amirul
Missing someone is not a good feeling.
Retweeted by amirul
Kenapa sweet sangat OMV ep 8 ni 😂 haih I kennot 😩😍
Retweeted by amirul
aku selalu menceritakan tentang kamu ke sahabatku :)
Retweeted by amirul
Relationship goal ni satu je, marriage.
Retweeted by amirul
Kalau dia tak mahu kau, tidak mengapa. Ramai lagi yang mahu. Bukannya dia seorang sahaja yang hidup dalam dunia ni.
Retweeted by amirul
"Don't give up." why? "Because you have Allah who loves you, always be with you, and that’s all you need." 😌😂
Retweeted by amirul
1 daily unfollower. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
Susahnya nak ajak Adam ni mandi awh :(
Retweeted by amirul
1 daily follower. 0 unfollowers. Crowdfire doesn't miss a trick -via crowdfireapp.com/?r=td
Follower - 1, Unfollowers - 2. I didn't know it'd be this simple. Get your daily stats via crowdfireapp.com/?r=td.
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for amirul
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?