Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

amirul

2 daily unfollowers. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
"Perempuan kadang-kadang mood dia baik kadang-kadang tak baik .tapi jangan kasih mood dia tak baik tahula nasibnya nanti.☝️
Retweeted by goallll
1 daily unfollower. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
Nasi telur goreng kicap sos pehhh sedap bhai @wowfazgais makan 😴😴😴😴
Retweeted by goallll
@staliyto hahah keje ko tido je bdn tak membesar g besarkan bdn nuhh
Retweeted by goallll
sleeping is so hard when you can't stop thinking
Retweeted by goallll
Sunnah weh sunnah. Selame ni aku ikut sunnah nabi weh. Aku tak pelik weh aku normal weh.
Retweeted by goallll
I want someone who will never get tired of me.
Retweeted by goallll
Penat lain macam futsal tadi
Retweeted by goallll
*Be careful of what you ignore. Sometimes what you ignore is what you need more.* 😂😂😂😂😂😂
Retweeted by goallll
Ustaz Kazim, get well soon. Kwn kwn tolong doakn dia cepat sembuh dan sihat seperti selalu. We love you ustaz hm 😢🙏xmQ
Retweeted by goallll
Keluar sensorang kau kata forever alone? Kau silap. Better keluar alone dari kau keluar ramai2 then kau rasa macam terpinggir. Sama je.
Retweeted by goallll
I gained 1 follower in the last day. You? Know your stats and grow with crowdfireapp.com/?r=td
2 daily unfollowers. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
1 tweep unfollowed (goodbye!) me in the past day. Thank you crowdfireapp.com/?r=td.
Stats for the day have arrived. 1 new unfollower. Stats via crowdfireapp.com/?r=td.
"Kumpul duit banyak-banyak bro. Hanya kekayaan saja yang mampu menjadikan kau nampak lebih hensem."
Retweeted by goallll
"Pelangi cantik kan?" "Ha'ah" "Tapi, kenapa pelangi muncul sekejap?" "Allah suruh kita fikir, kecantikkan takkan bertahan lama."
Retweeted by goallll
Tak kesah kalau nak bergurau. Tapi kalau dah sampai hal peribadi kau jadikan bahan bergurau, sorry lah, aku tak suka.
Retweeted by goallll
Terlampau jujur, kena tipu. Terlampau baik, kena pijak. Nampaknya hidup memerlukan sedikit kekejaman.
Retweeted by goallll
Doa when there is Thunder : "SubhanAllaahil ladhii yusabbihur ra’du bi hamdihi wal malaa-ikatu min kheefatihi" Spread it around ⚡
Retweeted by goallll
Ni mesti subjek sejarah diorang cemerlang sampai terbawak² dlm kehidupan. twitter.com/AkuHaziqq/stat…
Retweeted by goallll
Walau satu dunia membenci. Pegang ayat ni kemas kemas didada: Allah tak pernah tak sayang kita. Cari Allah. Peluk cinta Allah kuat kuat.
Retweeted by goallll
This is SUPER cute. 4 big brothers tak bagi pengantin lelaki masuk to see their youngest and only sister 😂e
Retweeted by goallll
Muka lawa macam Emma Maembong boleh la cakap SPM tak penting. Cer muka macam ikan kembong, baru tahu betapa pentingnya pelajaran.
Retweeted by goallll
Jangan sembang perkara lucah & tak senonoh sebab Nabi larang umatnya; "Siapa beriman dengan Allah & hari akhirat, berkata baik atau diam"
Retweeted by goallll
من كان يؤمنُ باللهِ و اليومِ الآخرِ فلْيَقُلْ خيرًا أو ليصمُتْ ، Ini dalam bahasa arabnya. Ini hadis dan tarafnya sohih. Jom muhasabah!☺️
Retweeted by goallll
Omg nanti hang out sama sama my bae fitrie and sheyraa.
Retweeted by goallll
Koreans reacts to Malaysia actress. Hahaha... Orang korea pun nak Nora Danish. Jejai pulak watlek ceraikan bini.😂C
Retweeted by goallll
Amalkan selawat 11 kali tiap kali selesai solat fardu insyaAllah Allah akan mengindahkan akhlaknya & lebih disenangi di kalangan orang lain.
Retweeted by goallll
Alhamdulillah masih dibangkitkan pagi ini didalam fitrah Islam. Mulakan hari ini dengan senyuman dan bersangka baik dengan semua orang 🌸
Retweeted by goallll
Parking elektrik berkuasa tinggi pertama di Medan Gopeng Ipoh, Perak! Pertama di Malaysia! Bangga jadi warga Ipoh!
Retweeted by goallll
New day, new tweets, new stats. 2 new unfollowers. Via good old crowdfireapp.com/?r=td
New day, new tweets, new stats. 2 followers, 3 unfollowers. Via good old crowdfireapp.com/?r=td
Lepasni semua orang perempuan time selfie wajib pakai helmet. twitter.com/bintumr/status…
Retweeted by goallll
Pakwe tak wish goodnight meroyan macam hilang anak ni kenapa? Fikirlah positif maybe dia tgh wish makwe lain dulu . Sabarlah tggu giliran 😂😂
Retweeted by goallll
Wahai lelaki, jadilah lelaki seperti Saidina Ali, melamar gadis pilihanmu dgn jalan pernikahan, bukannya couple.
Retweeted by goallll
Q: How to keep the relationship stronger? A: Gaduh bincang, bukan break. Jgn demand. Bayar sama sama. Pujuk, jgn ego. Tak yah show off sgt.
Retweeted by goallll
Tak payah nak terasa bila kawan tak ajak lepak . Dia pun ada life sendiri . Kau pun banyak benda lain boleh buat.
Retweeted by goallll
tak mintak iphone6s, mintak pointer 3.5 and above je sem ni
Retweeted by goallll
Too many thoughts 😌🍃
Retweeted by goallll
“But I tried, didn’t I? Goddamnit, at least I did that.”
Retweeted by goallll
“I stayed after seeing your worst”
Retweeted by goallll
2 words, 6 letters, greatest lie ever; I'M FINE.
Retweeted by goallll
Jangan pandang rendah dkt org yg tak banyak kawan.Tak mcm kita,kawan ramai pun tak guna.time susah sekor pun takde
Retweeted by goallll
"And in sujud I found what I lost"
Retweeted by goallll
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.