Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Kotak Pensil
Want to Grow Your
Social Media, Free?
1 new unfollower in the last day. Via crowdfireapp.com/?r=td
Stats for the day have arrived. 3 new unfollowers. Stats via crowdfireapp.com/?r=td.
New day, new tweets, new stats. 2 followers, 1 unfollower. Via good old crowdfireapp.com/?r=td
Selain dari soalan "bila nak kahwin" ni, soalan "eh ni anak siapa ni???" pun agak annoying jugak sebenarnya. Ye makcik saya anak anak sidek.
Retweeted by Kotak Pensil
*puts my ipod on shuffle and skips every song until i get one i was hoping for*
Retweeted by Kotak Pensil
Malaysia sekarang ni pukul berapa eh? ๐Ÿ˜
Retweeted by Kotak Pensil
Mak kita tidur malam, dgn makan hati sebab bahasa dan kata-kata kita. Kita sibuk pujuk pakwe/makwe yg merajuk dgn kita. Syurga mana satu?
Retweeted by Kotak Pensil
"Bila nak kahwin?" "Bila jodoh sampai la, makcik. Eh, ni anak makcik ke?" "Aah. Anak sulung." "Oh jodoh dah sampai rupanya, mak. Hehe."
Retweeted by Kotak Pensil
tahun ni ramai gila pakai baju raya warna hijau. especially emerald green. pengaruh mak kau hijau eh hahaha ๐Ÿ˜‚
Retweeted by Kotak Pensil
Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage.
Retweeted by Kotak Pensil
You can't reach what's in front of you until you let go of what's behind you.
Retweeted by Kotak Pensil
Hati bukan dispenser yang bisa disetel seketika kapan mau panas dan kapan mau dingin.
Retweeted by Kotak Pensil
Beriye dok tweet pasal rimas orang tanya kau bila nak kahwin konon. Padahal takde sorang pun tanya kau pasal hal tu. Drama je khenz....... ๐Ÿ’
Retweeted by Kotak Pensil
feeling great ngeteh kat sini dengan view dia memang ngaaam ๐Ÿ‘i
Retweeted by Kotak Pensil
1 daily follower. 0 unfollowers. Crowdfire doesn't miss a trick -via crowdfireapp.com/?r=td
se7 = setuju 6t = nanti 62k = namtuk (ngantuk) Abang nasihatkan kau pergi hantuk kepala kat tangki tahi
Retweeted by Kotak Pensil
Raya kan. Takkan takleh nak post gambar bebanyak. Setahun sekali happy-happy post gambar. Tak suka unfollow lah, buffalo!
Retweeted by Kotak Pensil
Channel 103: Jodoh Ke Uolls. Channel 104: Hantu Wefie. Our Raya TV shows memang membina sel-sel otak. Selamat Hari Raya, uolls.
Retweeted by Kotak Pensil
4 tweeps followed (thank you!) and nobody unfollowed me in the past day. Thank you crowdfireapp.com/?r=td.
4 new unfollowers in the last day. Via crowdfireapp.com/?r=td
New day, new tweets, new stats. 2 followers, 0 unfollowers. Via good old crowdfireapp.com/?r=td
lagi menyampah bila ada orang bukak pintu bilik then tak reti nak tutup balik
Retweeted by Kotak Pensil
"Janganlah mencarut. Mencarut tu tandanya iman bermasalah. Sebab, hati yang kotor sahaja akan keluarkan kata-kata kotor" #tarbiahsentap
Retweeted by Kotak Pensil
"Orang yang paling banyak mendapat maaf dari Allah adalah orang yang paling banyak memaafkan kesalahan orang lain."๐Ÿ‘Œ
Retweeted by Kotak Pensil
3 daily unfollowers. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
I have a rising follower graph! 1 more follower in the past day. Get your stats right here crowdfireapp.com/?r=td
Baru terasa yang mama and bapak dah start treat me as an adult. I wonder when did they stop making decisions for me.
Retweeted by Kotak Pensil
Subhanallah. Alhamdulillah, Laailahaillallah, Allahhuakbar, Asragfirullah. Bila kita tweet mcm ni, Anda akan buat ramai orang berzikir.
Retweeted by Kotak Pensil
Kerana gambarnya yang tidak menutup aurat. Ketika dia nyenyak tidur. Dosa mengalir tanpa henti.
Retweeted by Kotak Pensil
Raya ni tak ada kesayangan/baju raya tak apa , asalkan ada mak ayah family and paling penting makanan. Dah cukup membahagiakan hati aku ni ๐Ÿ˜
Retweeted by Kotak Pensil
Tanda2 lelaki serious dengan perempuan. Dia banyak bagi nasihat, selalu tegur kalau ada salah.
Retweeted by Kotak Pensil
Bila aku dah move on. Kau jangan datang balik dalam hidup. Kau tak rasa apa aku rasa bila aku move on sorang2.
Retweeted by Kotak Pensil
life is too short for anything but a good time
Retweeted by Kotak Pensil
*Group whatsapp* Bila tak buka Dikatakan tak ambil peduli Bila buka tak reply Kena maki pula Cakap "jadi silent reader pun tak guna".
Retweeted by Kotak Pensil
6 prkara yg boleh mnyebabkan manusia m'jadi sombong : 1-ilmu 2-keturunan 3-kecantikan 4-kekuatan 5-kekayaan 6-kawan atau kenalan
Retweeted by Kotak Pensil
Kita memiliki anak mata hitam yang pekat kerana kita mewarisi anak mata NABI MUHAMMAD SAW. Tak perlu pakai Contact lens. Bersyukurlah
Retweeted by Kotak Pensil
Hukum memerli orang adalah harus jika bermaksud menasihati dan haram jika bermaksud menyakiti hati. ๐Ÿ˜Š
Retweeted by Kotak Pensil
#PerempuanTakSukaBilaLaki ada perempuan penting selain dia. Maaf, mama saya lagi penting dari awak yg belum tentu jodoh saya.
Retweeted by Kotak Pensil
" Mama pesan "orang yang dah tahu baik buruk perangai kau tapi masih sudi menerima kau , orang sebegitu yang patut kau jaga". "
Retweeted by Kotak Pensil
Bila nak solat tapi pegang fon dulu check update fb, insta, twitter. *sejam berlalu *azan solat seterusnya berkumandang Shit. ๐Ÿ˜“
Retweeted by Kotak Pensil
Bila nk balik nihh. Bosan lahh kat hospital ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Retweeted by Kotak Pensil
Mimpi dah kahwin, Apa ni ?? ๐Ÿ˜’
Retweeted by Kotak Pensil
buat apa swastakan liga? kalau fans pun masih tak faham psl bolasepak profesional. masih lagi bercerita psl anak jati, sailang pemain,
Retweeted by Kotak Pensil
Akan sampai satu tahap , bila aku bercakap , aku tak akan kisah tentang perasaan orang lain . Sebab perasaan aku , tak ada orang kisah .
Retweeted by Kotak Pensil
Nak maafkan orang memang senang. Tapi, nak lupakan apa yg dia dah buat memang susah. Kita akan ingat apa yg dia dah buat sampai kita kecewa.
Retweeted by Kotak Pensil
everyone treats you nicer when you are prettier
Retweeted by Kotak Pensil




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue