Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

amirul

2 daily unfollowers. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
"Perempuan kadang-kadang mood dia baik kadang-kadang tak baik .tapi jangan kasih mood dia tak baik tahula nasibnya nanti.☝️
Retweeted by amirul
1 daily unfollower. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
Nasi telur goreng kicap sos pehhh sedap bhai @wowfazgais makan 😴😴😴😴
Retweeted by amirul
@staliyto hahah keje ko tido je bdn tak membesar g besarkan bdn nuhh
Retweeted by amirul
sleeping is so hard when you can't stop thinking
Retweeted by amirul
Sunnah weh sunnah. Selame ni aku ikut sunnah nabi weh. Aku tak pelik weh aku normal weh.
Retweeted by amirul
I want someone who will never get tired of me.
Retweeted by amirul
Penat lain macam futsal tadi
Retweeted by amirul
*Be careful of what you ignore. Sometimes what you ignore is what you need more.* 😂😂😂😂😂😂
Retweeted by amirul
Ustaz Kazim, get well soon. Kwn kwn tolong doakn dia cepat sembuh dan sihat seperti selalu. We love you ustaz hm 😢🙏xmQ
Retweeted by amirul
Keluar sensorang kau kata forever alone? Kau silap. Better keluar alone dari kau keluar ramai2 then kau rasa macam terpinggir. Sama je.
Retweeted by amirul
I gained 1 follower in the last day. You? Know your stats and grow with crowdfireapp.com/?r=td
2 daily unfollowers. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
1 tweep unfollowed (goodbye!) me in the past day. Thank you crowdfireapp.com/?r=td.
Stats for the day have arrived. 1 new unfollower. Stats via crowdfireapp.com/?r=td.
"Kumpul duit banyak-banyak bro. Hanya kekayaan saja yang mampu menjadikan kau nampak lebih hensem."
Retweeted by amirul
"Pelangi cantik kan?" "Ha'ah" "Tapi, kenapa pelangi muncul sekejap?" "Allah suruh kita fikir, kecantikkan takkan bertahan lama."
Retweeted by amirul
Tak kesah kalau nak bergurau. Tapi kalau dah sampai hal peribadi kau jadikan bahan bergurau, sorry lah, aku tak suka.
Retweeted by amirul
Terlampau jujur, kena tipu. Terlampau baik, kena pijak. Nampaknya hidup memerlukan sedikit kekejaman.
Retweeted by amirul
Doa when there is Thunder : "SubhanAllaahil ladhii yusabbihur ra’du bi hamdihi wal malaa-ikatu min kheefatihi" Spread it around ⚡
Retweeted by amirul
Ni mesti subjek sejarah diorang cemerlang sampai terbawak² dlm kehidupan. twitter.com/AkuHaziqq/stat…
Retweeted by amirul
Walau satu dunia membenci. Pegang ayat ni kemas kemas didada: Allah tak pernah tak sayang kita. Cari Allah. Peluk cinta Allah kuat kuat.
Retweeted by amirul
This is SUPER cute. 4 big brothers tak bagi pengantin lelaki masuk to see their youngest and only sister 😂e
Retweeted by amirul
Muka lawa macam Emma Maembong boleh la cakap SPM tak penting. Cer muka macam ikan kembong, baru tahu betapa pentingnya pelajaran.
Retweeted by amirul
Jangan sembang perkara lucah & tak senonoh sebab Nabi larang umatnya; "Siapa beriman dengan Allah & hari akhirat, berkata baik atau diam"
Retweeted by amirul
من كان يؤمنُ باللهِ و اليومِ الآخرِ فلْيَقُلْ خيرًا أو ليصمُتْ ، Ini dalam bahasa arabnya. Ini hadis dan tarafnya sohih. Jom muhasabah!☺️
Retweeted by amirul
Omg nanti hang out sama sama my bae fitrie and sheyraa.
Retweeted by amirul
Koreans reacts to Malaysia actress. Hahaha... Orang korea pun nak Nora Danish. Jejai pulak watlek ceraikan bini.😂C
Retweeted by amirul
Amalkan selawat 11 kali tiap kali selesai solat fardu insyaAllah Allah akan mengindahkan akhlaknya & lebih disenangi di kalangan orang lain.
Retweeted by amirul
Alhamdulillah masih dibangkitkan pagi ini didalam fitrah Islam. Mulakan hari ini dengan senyuman dan bersangka baik dengan semua orang 🌸
Retweeted by amirul
Parking elektrik berkuasa tinggi pertama di Medan Gopeng Ipoh, Perak! Pertama di Malaysia! Bangga jadi warga Ipoh!
Retweeted by amirul
New day, new tweets, new stats. 2 new unfollowers. Via good old crowdfireapp.com/?r=td
New day, new tweets, new stats. 2 followers, 3 unfollowers. Via good old crowdfireapp.com/?r=td
Lepasni semua orang perempuan time selfie wajib pakai helmet. twitter.com/bintumr/status…
Retweeted by amirul
Pakwe tak wish goodnight meroyan macam hilang anak ni kenapa? Fikirlah positif maybe dia tgh wish makwe lain dulu . Sabarlah tggu giliran 😂😂
Retweeted by amirul
Wahai lelaki, jadilah lelaki seperti Saidina Ali, melamar gadis pilihanmu dgn jalan pernikahan, bukannya couple.
Retweeted by amirul
Q: How to keep the relationship stronger? A: Gaduh bincang, bukan break. Jgn demand. Bayar sama sama. Pujuk, jgn ego. Tak yah show off sgt.
Retweeted by amirul
Tak payah nak terasa bila kawan tak ajak lepak . Dia pun ada life sendiri . Kau pun banyak benda lain boleh buat.
Retweeted by amirul
tak mintak iphone6s, mintak pointer 3.5 and above je sem ni
Retweeted by amirul
Too many thoughts 😌🍃
Retweeted by amirul
“But I tried, didn’t I? Goddamnit, at least I did that.”
Retweeted by amirul
“I stayed after seeing your worst”
Retweeted by amirul
2 words, 6 letters, greatest lie ever; I'M FINE.
Retweeted by amirul
Jangan pandang rendah dkt org yg tak banyak kawan.Tak mcm kita,kawan ramai pun tak guna.time susah sekor pun takde
Retweeted by amirul
"And in sujud I found what I lost"
Retweeted by amirul
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.