Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want more twitter followers? Find out how.
IG : AFIQJE1
2,284 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for IG : AFIQJE1”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Selamat pagi ibuku ♥. Selamat pagi ayahku ♥. Selamat pagi sahabatku ♥. Selamat pagi kamu yang aku sayang ♥. Selamat pagi semua! ♥.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Knp susah sgt nk lupakn dn bencikn u?
Retweeted by IG : AFIQJE1
Tak faham betul dengan manusia sekarang. Ada je yg hasad dengki dlm hati tu
Retweeted by IG : AFIQJE1
'typing' 'typing' 'last seen' meninggal ke?
Retweeted by IG : AFIQJE1
Ya Allah... Terangilah jiwa kami dengan cahayaMu, bimbinglah langkah kami dengan petunjukMu dan Jagalah kami dari siksa api neraka. Aamiin.
Retweeted by IG : AFIQJE1
s sle slee sleep sleepy. Goodnight 🐼
Retweeted by IG : AFIQJE1
Mornight semuaa ☺ soksok lahh 😂
Retweeted by IG : AFIQJE1
*text* Bf"hye yayang buat ape? Gf"baring je Bf"hee. Mlm ni plan nk tdur awal ke lewat? Gf"klu lewat? Bf"nk hug dye. Eeeyah Gf"ok i nk tdur
Retweeted by IG : AFIQJE1
Pulun Kedah Pulun ❤ Cinta mati aku utk Kedah EwhEwh
Retweeted by IG : AFIQJE1
Cause all of me love all of you ❤
Retweeted by IG : AFIQJE1
Vokalis genji buskers ni dah macam c yoi je. Hahaha. Bezanya rambut je. Hahaha.
Retweeted by IG : AFIQJE1
"@swdjlil: @jyhahmazelan_ hb ,tak sangka date sama ngan username hahaha"hahaha thanks you fir wish !!! 😊
Retweeted by IG : AFIQJE1
"Fitnah ini adalah salah satu dosa yang besar, tapi manusia akhir zaman sekarang ni buat mcm biasa je. Dah macam hobi pulak."
Retweeted by IG : AFIQJE1
"@_HidupDiDunia_: Sometime , kita kena korbankan hati kita untuk kebahagiaan orang lain."
Retweeted by IG : AFIQJE1
Ya Allah seksanya nak telan ubat 😭
Retweeted by IG : AFIQJE1
Cinta adalah kesetiaan ( Abu Ali Ahmad Ar-Rudzabari).
Retweeted by IG : AFIQJE1
Aku tweet Untuk diri aku sendiri. Yang kau terasa Dan menyalak macam Anjing kenapa?
Retweeted by IG : AFIQJE1
Zaman sekarang pilih rupa, daripada hati. Sial lah 😪
Retweeted by IG : AFIQJE1
Rupa tak penting, menjaga hati yang penting
Retweeted by IG : AFIQJE1
Anytime. I'm here for you. Even we're just a friend.
Retweeted by IG : AFIQJE1
linaa : hg kena bersin mcm ni * hashimaaaaaa* tkpa lina , i will try utkk bersin mcm tu . Hahahahaha
Retweeted by IG : AFIQJE1
Lepak dgn bestfriend memang takkan bosan. Sebab apa? Sebab bila lepak dgn bestfriend mesti banyak cerita yang kita ceritakan dekat dia.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Negara Islam tak semestinya negara hudud. Negara yang ada hudud tak semestinya mengamalkan prinsip islam.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Unisel bila nak ada wifi ya Allah unisel kaulah sinar bestari
Retweeted by IG : AFIQJE1
"Dear Allah , what matter happen , please dont let me feel down and give up with all "ujian" that i had through in this sem " aamiin :)
Retweeted by IG : AFIQJE1
Manusia dan alasan umpama isi dan kuku. Berpisah tiada.
Retweeted by IG : AFIQJE1
i honestly dont care about any relationship goals, my only goal in my life is to make my parents proud 🎓
Retweeted by IG : AFIQJE1
Perempuan memang susah nak giveup. tapi sekali dia giveup , there's no second chance for you
Retweeted by IG : AFIQJE1
Org baik bukan atas dasar warganegara, bangsa dan agama. Kenapa perlu nak point out 'Malaysian' sedangkan hanya hadap beberapa org yg begitu
Retweeted by IG : AFIQJE1
Last rt: that is what I do. No second chance.
Retweeted by IG : AFIQJE1
The way you remind of solat. "Ain, solat dah? solat dulu, nanti whatsapp" Everytime.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Sakit jantung ite dengar deposit rumah baru 😭😭
Retweeted by IG : AFIQJE1
taknak tegur aku, aku pun taknak ambik port dah. as simple as that. i have no room for people like you in my life. i stopped giving a fuck.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Duit keluar macam air! Ermmmmmmmmm deposit pengikis segala duit 😭
Retweeted by IG : AFIQJE1
Ditanya tanya lagi, awak kat mana awak awak kat mana.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Weh sayang, tak rindu aku ke?😞
Retweeted by IG : AFIQJE1