Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
IG : AFIQJE1
2,284 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Kalau banjir adalah petanda Tuhan marah, apalah kemarahan Tuhan adalah acara tahunan?
Retweeted by IG : AFIQJE1
abang be like " ingat membuta lagi dah bangun. baru je nak pijak kaki kau bagi sakit " 😂😂😂😂😂😂😂
Retweeted by IG : AFIQJE1
i all the time to keep you in my mind 👦
Retweeted by IG : AFIQJE1
derma? kalau ikhlas takyah nak kecoh
Retweeted by IG : AFIQJE1
Kita gurau kasar bukan sebab kita takda adab. Hanya bestfriend je yang faham kenapa kita gurau kasar. Orang lain tu dengki je 😒
Retweeted by IG : AFIQJE1
first day be at surau be like "saya tahu banyak cerita masa cuti,tapi simpan.sembang kat asrama nanti" -warden-
Retweeted by IG : AFIQJE1
pernah tak ? rapat dengan seseorang lepastu sekarang dah tak berhubung lagi dengan dia . sekarang cuma stranger pernah ?
Retweeted by IG : AFIQJE1
"u save gambar I ke omg" kepalahotak ko. Baru pakai ws ke apa? dah kalau ws, terus save dalam gallery.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Putus dalam hubungan tu tak sakit. Yang sakitnya putus tapi masih sayang.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Aku harap kau masih ingat aku. Orang yang selalu ada disisi kau nie bila kau dalam kesusahan :')
Retweeted by IG : AFIQJE1
80 kali atau 100 kali selawat lepas asar hari jumaat akan diampunkan dosanya umpama 80tahun. SubhanaAllah! #RETWEET agar ramai orang tahu♡"
Retweeted by IG : AFIQJE1
Jangan berhenti berdoa untuk • AirAsiaQZ8501 • Pantai Timur
Retweeted by IG : AFIQJE1
Jadi famous dalam instagram ni sama macam kau jadi kaya main jutaria. Itu bukan realiti. Jadi bawa bertenang dan jangan menggelabah.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Mahalkan cintamu. Mahalkan hatimu.
Retweeted by IG : AFIQJE1
MH370 MH17 UPSR dua kali Result PT3 mengecewakan SPM KBAT mengejut Banjir QZ8501 Everything in 2014. Allah yusahhil umurana. 😭
Retweeted by IG : AFIQJE1
Ada dua pilihan : 1. Mula menutup aurat dengan sempurna sekarang. 2. Tunggu saat dikafankan.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Lelaki Senang tinggalkan perempuan Tapi Bila putus mudah menyesal Perempuan Senang sayang lelaki Tapi Bila putus susah nk terima kembali
Retweeted by IG : AFIQJE1
Dah nk masuk 2015, masih ada yg buat lawak hambar "jgn masuk tandas pkl 11.59 mlm pd 31dis krn anda akn keluar pd tahun dpn"
Retweeted by IG : AFIQJE1
kutuk PM as if he's your friend, please have a little respect to him, it won't cause any harm pun.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Semakin banyak belajar tentang agama, semakin kita rasa diri kita ni taktahu. Serius.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Alhamdulillah dah siap packed barang2 bantuan dari kolej ni ☺ . Harapnya cukup dan bermanfaatla untuk orang orang pantai timur . insha Allah
Retweeted by IG : AFIQJE1
3 hari lagi nak masuk tahun baru. Azam 2014 tak tercapai lagi. Hahaha 😂
Retweeted by IG : AFIQJE1
Ternampak bf kita like gambar perempuan lain "eh kenapa dia like ? Mungkin dia cantik daripada aku" Perempuan
Retweeted by IG : AFIQJE1
PM Malaysia tak tidur lena fikir pasal Malaysia, awak tak tidur lena sebab nak mencari idea murahan nak menyalahkan orang lain. Kecewanya 😔.
Retweeted by IG : AFIQJE1
2014 : flash flood, hurricane, missing flights, transgender, fornifications, religion being played, accidents, murders Nauzubillahminzalik
Retweeted by IG : AFIQJE1
Perempuan yang banyak kawan lelaki ni bukan gatal . Cuma dia tahu semua kawan perempuan dia tak boleh pakai.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Fake people don’t surprise me anymore, loyal people do.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Cinta pada dunia, dunia akan pergi, Cinta pada manusia, manusia akan mati, Cintalah pada Allah kerana Dialah yang kekal abadi
Retweeted by IG : AFIQJE1
Salam Jumaat, everyone! Good morning & may Allah bless us all.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Couple itu salah satu daripada pintu ke jalan perzinaan. Elakkan.
Retweeted by IG : AFIQJE1
pergi petronas nak isi minyak kereta tak beli lagi HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Retweeted by IG : AFIQJE1
Masalah bila pagi pagi, nak bangun daripada katil. Padahal katil ada tilam bantal dengan selimut je pun.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Recharge iman , upgrade amalan , update taubat di pagi hari . Moga Allah redha .
Retweeted by IG : AFIQJE1
"Kenapa dibanggakan sangat Justin Bieber si kafir yang tak bersunat tu?" "Haipp mana hang tau dia tak sunat? Haa haa, yuk tata yuk follow"
Retweeted by IG : AFIQJE1
Kalau puak wahabi dengar kuliah maghrib tadi, insyaAllah semua boleh terima seadanya. Berlapang dada, terima pandangan orang lain.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Bukak insta nak post selfie Lupa takde insta HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HMM
Retweeted by IG : AFIQJE1
"Ibu ajar kita satu benda" "Kalau sakit hati" "Tahan" "Kalau perlu nak menangis" "Menangis" "Tapi, Jangan lupa" "Doa lembutkan hati"
Retweeted by IG : AFIQJE1
kau gaduh dgn ika aku yg kena ek . bagus kau bang bagus
Retweeted by IG : AFIQJE1
"Bro, kau tahajjud berapa rakaat tadi bro? Lama gila kau sujud." "Eh, aku solat istikarah tadi. Mana tau ada jodoh lalu."
Retweeted by IG : AFIQJE1
orang kafir boleh tegur, kenapa aku Islam tak boleh share 😌pic.twitter.com/kCA6FtGYbWW
Retweeted by IG : AFIQJE1
Jangan mengeluh jika diberi ujian . Setiap yang berlaku ada hikmahnya . Jangan putus berdoa .
Retweeted by IG : AFIQJE1