Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
mioyy
Want to Grow Your
Social Media, Free?
duh kau tak relax la 😂 perempuan mmg complicatedtwitter.com/VinesAndVids/s…o
Retweeted by mioyy
Bila kau jumpa someone yang boleh tahan lama dengan kau hadap perangai setan kau, tetap sayang kau,terima kau seadanya, appreciate plis
Retweeted by mioyy
Lelaki penat sebab; - bosan - Ada problem Perempuan penat sebab; - layan mood - tudung - homework - shopping - lapar - banyak cakap 😂😂
Retweeted by mioyy
1 tahun 6 bulan. Ahmad Ammar sentiasa dalam kenangan. Mekar dan subur bunga tulip di pusaranya. Allahu:') Al Fatihah
Retweeted by mioyy
Tulisan saya memang tak jelas. Tapi disitu lah bakat doktor saya terselah.
Retweeted by mioyy
okok duduk rehat jap
Kenapa perempuan sanggup beli baju yang mahal2 untuk menarik perhatian lelaki? Sedangkan lelaki suka perempuan yang tidak memakai baju. 😍
Retweeted by mioyy
Kalau nak rampas, rampas jelah. Selalunya orang yang rampas girlfriend/boyfriend orang ni dia takkan kekal lama.
Retweeted by mioyy
"Aku terlalu sibuk mengejar cinta di dunia sampai aku terlupa untuk mengejar cinta Allah swt."
Retweeted by mioyy
1 daily unfollower. Crowdfire doesn't miss a trick - via crowdfireapp.com/?r=td
Bodoh sungguh la PM korea ni, lain kali ckp la ada org derma. Kalau nk jadi PM kene bijak. Belajar dgn Malaysia. Huhu
Retweeted by mioyy
Jangan bersedih dan bersabarlah. Allah beri kita ujian untuk melayakkan kita menjadi hambaNya yang sebenar.
Retweeted by mioyy
kalau ada kawan yang selalu pesan kita untuk solat, selalu bagi nasihat, selalu bagi semangat, jangan pernah tinggalkan dia.
Retweeted by mioyy
The real dialog is : Suami : sayang, dah grad kan ? nah amik ni, sayang pulak jaga anak. HAHAHAHA 😂4
Retweeted by mioyy
Gaduh itu proses mengenal, kalau kau give up itu tanda kau dah gagal.
Retweeted by mioyy
Sorry ah aku boleh cakap kau mmg jenis suka melayan, semua org nmpk sis
Retweeted by mioyy
aku bersyukur ada classmate kelaka kelaka belaka huhuhu
Retweeted by mioyy
Time aku perlukan kau , kau menghilang macam debu di tiup angin .
Retweeted by mioyy
Perempuan yang tak tahan dengan ego lelaki menunjukkan perempuan itu tidak matang
Retweeted by mioyy
lebih baik cari lelaki yang sorok kebaikkan dia daripada lelaki yang menunjuk kebaikan dia tetapi dibelakang JAHIL .
Retweeted by mioyy
Untuk pelajar yang bakal menghadapi kuiz, ujian, mahupun peperiksaan, ini tujuh masa paling baik untuk menghafaz 👍�IY
Retweeted by mioyy
"Redha tu macam mana?" "Bila kita terima ketentuan Dia dengan berlapang dada tanpa persoalkan mengapa, kenapa dan kalau lah"
Retweeted by mioyy
Kita ni semua penagih. Penagih handphone. Kalau tak dapat handphone sehari boleh jadi gila.
Retweeted by mioyy
Don't ever regret all the fate that been set by God for you. Just face it through.
Retweeted by mioyy
aku tau , salah sorang nye mesti ade lalang
usaha. doa & tawakal. insyaallah everything will be alraight🌸☺️
Retweeted by mioyy
*Gaduh adikberadik* "Kau anak angkat!" "Ko org jumpa kt longkang!" "Eee anak pungut!" Padahal semua anak kandung.
Retweeted by mioyy
Luar memang nampak okay je tapi kat dalam susah nak terima.
Retweeted by mioyy
Maxis semenjak dua menjak ni macam hare 😒
Retweeted by mioyy
orang tua ² cakap sabar pon ade had nye kan
Take me to the Wisteria Flower Tunnel in Japan! 😍🌺jm2
Retweeted by mioyy
Bila orang dah nampak kau makan sorang, tapi tanya "eh makan sorang je ke?" Jawablah, "Tengah makan dgn kawan2 ni"
Retweeted by mioyy
benda yang paling win bila aku dgn wari bawak basikal angah dgn farina naik kelas
Bla dah lama tak lepak dgn fara then aku buat perangai gila ayat dia msti "semenjak nak jadi bini org ni perangai mcm gampang". Hahaha rindu
Retweeted by mioyy
Bila nak study, benda yang ada dekat sekeliling kita semua tetibe nampak menarik
buuuuuuuuuuuuuu
lelaki ni kau jgn percaya , dia dah rosakkan kau . then bila kahwin dia cari yg suci murni .
Retweeted by mioyy
Biar Allah je tahu isi hati kita😌
Retweeted by mioyy
Macam tak ikhlas je? Huh! lantak lah buat tak tau sudahlah 😌
Retweeted by mioyy
Nobody knows what future holds.
Retweeted by mioyy
Macam-macam hal betul sekarang ni. Matawang malaysia jatuh, pemimpin jatuhkan rakyat sendiri, hati saya jatuh kat awak. Macam-macam hal!
Retweeted by mioyy
Tak kisah la orang benci kita , bukan boleh bawa mati pun
Retweeted by mioyy
Untuk mendapatkan sesuatu yang kita tidak pernah dapat, kita perlu buat sesuatu yang kita tidak pernah lakukan.
Retweeted by mioyy
Kesian kucing ni sawan lepas terbau kaki tuan dia 😂 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAl
Retweeted by mioyy




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue