Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
IG : AFIQJE1
2,284 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"@JulieFarhana: @UmairahSiti66 Hahaha manada garang" eh kakak sudah kembali 😘 . Haha . Yelah2 .
Retweeted by IG : AFIQJE1
"I have trouble with trust issue and it takes a while for me to really trust that person bcs yknow, even yr bestfriend could back stab you."
Retweeted by IG : AFIQJE1
Bukan mudah nak cari seorang yang setia pada kita, sanggup terima kelemahan kita dan mencintai kita dengan sepenuh hati ♥
Retweeted by IG : AFIQJE1
NI SUMPAH PALING COMEL THE CAPTIONZZZ ALAH NAK MACAM NI JUGA 😭😭pic.twitter.com/IO5oDjRTVtTVt
Retweeted by IG : AFIQJE1
happy birthday to you!🎂May Allah bless you. Stay cute, mute n pretty. Hee�@iAmoi_i_
Retweeted by IG : AFIQJE1
Bangga ke doh post gambar betina keliling pinggang. Cium pipi kau sana sini? Dah macam bapak ayam aku tgk. Kesian gila 😢
Retweeted by IG : AFIQJE1
"@UmairahSiti66: @JulieFarhana haha. Eh2 bergurau pulak die ea :* . Haha . 😱 . Umairah 14 Selangor ;)"ohh hai budak tecik! 🙋🙋 hehehe
Retweeted by IG : AFIQJE1
"Kau tahu tak apa yang mustahil untuk kau dapat walaupun kau dah usaha separuh mati?" Apa? "Redha manusia."
Retweeted by IG : AFIQJE1
[Q&A] Soalang: kenapa udara waktu subuh segar bugar fresh? Jawapang: sebab tak bercampur dgn nafas org munafik yg tak bangun subuh. T-T
Retweeted by IG : AFIQJE1
"Tak gemar la aku dengan orang gila tu. Takut dia belasah aku nanti naya je." "Kita pun apa kurangnya, orang solat Maghrib kita karaoke"
Retweeted by IG : AFIQJE1
Aku kesian tengok tweet org yg sedih2 kat TL aku ni 😔 . Jangan lah sedih :( .
Retweeted by IG : AFIQJE1
Hari kau tak lengkap tanpa kena bahan atau nganjing. 😂😂#studentlifeife
Retweeted by IG : AFIQJE1
Janganlah bangga diri, nanti bila nikmat ditarik sendiri merana. Jangan tunggu lama-lama tak boleh, sebab nanti lama-lama dia diambil orang.
Retweeted by IG : AFIQJE1
"Dan tidak (dinamakan) kehidupan dunia melainkan permainan yang sia-sia dan hiburan yang melalaikan...." [6:32] T_T
Retweeted by IG : AFIQJE1
Apa khabar keadaan hamster dan katak-katak belaan kalian?
Retweeted by IG : AFIQJE1
Jarang nampak orang Malaysia buat mcm ni dalam Bas. Bila agaknya Malaysia boleh buat macam nih.Subhanallah . pic.twitter.com/mhFfX51qw8
Retweeted by IG : AFIQJE1
Peduli lah kau nak mengutuk ke, mengumpat ke, buat cerita ke apa. Kat akhirat nanti kita settle okey?
Retweeted by IG : AFIQJE1
biar senyap dianggap mati, dari bising menyakitkan hati 😌
Retweeted by IG : AFIQJE1
Finally got my gun phone case that i ordered😂✨pic.twitter.com/D5UduyTGMII
Retweeted by IG : AFIQJE1
kau sibuk tweet pasal dia, post gambar dia kat instagram, bio pun tulis tentang dia. sedangkan dia buat taktau je nampak nau kau kene game.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Biar hati mati menolak CINTA insani,biar bdn lesu ditohmah kata keji,jgn kau menangis wahai mata hati,menangislh andai CINTAmu ditolak Ilahi
Retweeted by IG : AFIQJE1
Seorang ayah pasti dia nakkan yang terbaik untuk anak dia. Dan perancangan Allah, adalah yg terbaik dari perancangan hambaNya
Retweeted by IG : AFIQJE1
Tak masal nak nangis huhh 😒
Retweeted by IG : AFIQJE1
"Nak menuju ke syurga?" "Bukan mencari pasangan yang berharta" "Bukan juga memilih pasangan yang ada rupa" "Tapi carilah yang beragama"
Retweeted by IG : AFIQJE1
Andai dia jodohku, permudahkanlah. Andai dia bukan jodohku, jodohkanlah dia dengan orang yang mampu bahagiakan dia selamanya.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Cover phone boleh beli mahal mahal, tapi aurat sendiri tak boleh nak cover. Adakah harga phone lagi mahal drpd harga diri tu? Fikir. — UAI
Retweeted by IG : AFIQJE1
Kalau nak tegur orang jangan sampai memalukan. Tegur secara privasi. - Zekhaf -
Retweeted by IG : AFIQJE1
Nampak orang mention ajnabi sikit, terus kata orang tu tak jaga ikhtilat. Elok tampar orang macam ni. Haha. Bukan apa, judgemental sangat.
Retweeted by IG : AFIQJE1
Penampar merupakan penawar yang paling berkesan untuk mengubati penyakit suka sibuk hal orang lain...:-)
Retweeted by IG : AFIQJE1
Kiranya tempias membasahi jendela mu itu lah airmata yang jatuh dipipiku .
Retweeted by IG : AFIQJE1
"YA ALLAH,JADIKANLAH MEREKA YG "RETWEET/FAVORITE" GAMBAR INI DAPAT MENJEJAKKAN KAKI KE TEMPAT YANG MULIA INI.AMEEN :) pic.twitter.com/Es3iWFY3af
Retweeted by IG : AFIQJE1
@AmirolAffiq aku rasa dah nak hampir maghrib ni
Retweeted by IG : AFIQJE1
Kita Menikah untuk Ibadah, Agar Tercipta Keluarga yang Sakinah, Mawaddah, wa Rahmah. Bukan Risau Akan Penantiannya. #Deep
Retweeted by IG : AFIQJE1
Hakikatnya Dunia ini adalah UJIAN Sama ada ia Senang atau Susah Senang itu UJIAN Susah itu UJIAN Ujian itu TARBIYYAH ^_-.
Retweeted by IG : AFIQJE1