Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
IG : AFIQJE1
2,284 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Kalau banjir adalah petanda Tuhan marah, apalah kemarahan Tuhan adalah acara tahunan?
Retweeted by Kotak Pensil
abang be like " ingat membuta lagi dah bangun. baru je nak pijak kaki kau bagi sakit " 😂😂😂😂😂😂😂
Retweeted by Kotak Pensil
i all the time to keep you in my mind 👦
Retweeted by Kotak Pensil
derma? kalau ikhlas takyah nak kecoh
Retweeted by Kotak Pensil
Kita gurau kasar bukan sebab kita takda adab. Hanya bestfriend je yang faham kenapa kita gurau kasar. Orang lain tu dengki je 😒
Retweeted by Kotak Pensil
first day be at surau be like "saya tahu banyak cerita masa cuti,tapi simpan.sembang kat asrama nanti" -warden-
Retweeted by Kotak Pensil
pernah tak ? rapat dengan seseorang lepastu sekarang dah tak berhubung lagi dengan dia . sekarang cuma stranger pernah ?
Retweeted by Kotak Pensil
"u save gambar I ke omg" kepalahotak ko. Baru pakai ws ke apa? dah kalau ws, terus save dalam gallery.
Retweeted by Kotak Pensil
Putus dalam hubungan tu tak sakit. Yang sakitnya putus tapi masih sayang.
Retweeted by Kotak Pensil
Aku harap kau masih ingat aku. Orang yang selalu ada disisi kau nie bila kau dalam kesusahan :')
Retweeted by Kotak Pensil
80 kali atau 100 kali selawat lepas asar hari jumaat akan diampunkan dosanya umpama 80tahun. SubhanaAllah! #RETWEET agar ramai orang tahu♡"
Retweeted by Kotak Pensil
Jangan berhenti berdoa untuk • AirAsiaQZ8501 • Pantai Timur
Retweeted by Kotak Pensil
Jadi famous dalam instagram ni sama macam kau jadi kaya main jutaria. Itu bukan realiti. Jadi bawa bertenang dan jangan menggelabah.
Retweeted by Kotak Pensil
Mahalkan cintamu. Mahalkan hatimu.
Retweeted by Kotak Pensil
MH370 MH17 UPSR dua kali Result PT3 mengecewakan SPM KBAT mengejut Banjir QZ8501 Everything in 2014. Allah yusahhil umurana. 😭
Retweeted by Kotak Pensil
Ada dua pilihan : 1. Mula menutup aurat dengan sempurna sekarang. 2. Tunggu saat dikafankan.
Retweeted by Kotak Pensil
Lelaki Senang tinggalkan perempuan Tapi Bila putus mudah menyesal Perempuan Senang sayang lelaki Tapi Bila putus susah nk terima kembali
Retweeted by Kotak Pensil
Dah nk masuk 2015, masih ada yg buat lawak hambar "jgn masuk tandas pkl 11.59 mlm pd 31dis krn anda akn keluar pd tahun dpn"
Retweeted by Kotak Pensil
kutuk PM as if he's your friend, please have a little respect to him, it won't cause any harm pun.
Retweeted by Kotak Pensil
Semakin banyak belajar tentang agama, semakin kita rasa diri kita ni taktahu. Serius.
Retweeted by Kotak Pensil
Alhamdulillah dah siap packed barang2 bantuan dari kolej ni ☺ . Harapnya cukup dan bermanfaatla untuk orang orang pantai timur . insha Allah
Retweeted by Kotak Pensil
3 hari lagi nak masuk tahun baru. Azam 2014 tak tercapai lagi. Hahaha 😂
Retweeted by Kotak Pensil
Ternampak bf kita like gambar perempuan lain "eh kenapa dia like ? Mungkin dia cantik daripada aku" Perempuan
Retweeted by Kotak Pensil
PM Malaysia tak tidur lena fikir pasal Malaysia, awak tak tidur lena sebab nak mencari idea murahan nak menyalahkan orang lain. Kecewanya 😔.
Retweeted by Kotak Pensil
2014 : flash flood, hurricane, missing flights, transgender, fornifications, religion being played, accidents, murders Nauzubillahminzalik
Retweeted by Kotak Pensil
Perempuan yang banyak kawan lelaki ni bukan gatal . Cuma dia tahu semua kawan perempuan dia tak boleh pakai.
Retweeted by Kotak Pensil
Fake people don’t surprise me anymore, loyal people do.
Retweeted by Kotak Pensil
Cinta pada dunia, dunia akan pergi, Cinta pada manusia, manusia akan mati, Cintalah pada Allah kerana Dialah yang kekal abadi
Retweeted by Kotak Pensil
Salam Jumaat, everyone! Good morning & may Allah bless us all.
Retweeted by Kotak Pensil
Couple itu salah satu daripada pintu ke jalan perzinaan. Elakkan.
Retweeted by Kotak Pensil
pergi petronas nak isi minyak kereta tak beli lagi HAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Retweeted by Kotak Pensil
Masalah bila pagi pagi, nak bangun daripada katil. Padahal katil ada tilam bantal dengan selimut je pun.
Retweeted by Kotak Pensil
Recharge iman , upgrade amalan , update taubat di pagi hari . Moga Allah redha .
Retweeted by Kotak Pensil
"Kenapa dibanggakan sangat Justin Bieber si kafir yang tak bersunat tu?" "Haipp mana hang tau dia tak sunat? Haa haa, yuk tata yuk follow"
Retweeted by Kotak Pensil
Kalau puak wahabi dengar kuliah maghrib tadi, insyaAllah semua boleh terima seadanya. Berlapang dada, terima pandangan orang lain.
Retweeted by Kotak Pensil
Bukak insta nak post selfie Lupa takde insta HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HMM
Retweeted by Kotak Pensil
"Ibu ajar kita satu benda" "Kalau sakit hati" "Tahan" "Kalau perlu nak menangis" "Menangis" "Tapi, Jangan lupa" "Doa lembutkan hati"
Retweeted by Kotak Pensil
kau gaduh dgn ika aku yg kena ek . bagus kau bang bagus
Retweeted by Kotak Pensil
"Bro, kau tahajjud berapa rakaat tadi bro? Lama gila kau sujud." "Eh, aku solat istikarah tadi. Mana tau ada jodoh lalu."
Retweeted by Kotak Pensil
orang kafir boleh tegur, kenapa aku Islam tak boleh share 😌pic.twitter.com/kCA6FtGYbWW
Retweeted by Kotak Pensil
Jangan mengeluh jika diberi ujian . Setiap yang berlaku ada hikmahnya . Jangan putus berdoa .
Retweeted by Kotak Pensil