Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
http.miraruziii♥
5,640 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
"@Pretty_Kechik: Kesayangan dimana awak? "HAHAHA lupa aku mana ada kesayangan""
Retweeted by Mira✿
"@Pretty_Kechik: A billion feelings, a thousand thoughts, hundreds of memories, all for that one person🚶"
Retweeted by Mira✿
i decided to keep in my feelings towards you. i just can adore you from afar 😳pic.twitter.com/FytckQzb2UU
Retweeted by Mira✿
he's 14! can u believe it 😭😭😭😭�pic.twitter.com/E2gJnRM5rSgJnRM5rS
Retweeted by Mira✿
Mashaallah, snow masjid! So beautiful 😍�pic.twitter.com/cm9qcFe2J2J2
Retweeted by Mira✿
"Boyfriend kau takdelah handsome mana" "Baguslah, takdelah orang nak rampas boyfriend aku" *senyum*
Retweeted by Mira✿
tak nak i phone semua tu , nak syurga Allah :')
Retweeted by Mira✿
Daripada kau tweet "yuk follow yuk follow" baik kau tweet "yuk solat yuk solat" sejuk sikit mata memandang.
Retweeted by Mira✿
Tak salah nak merokok tapi asap tu jangan buang,sedut simpan.Kesianlah dekat orang lain.
Retweeted by Mira✿
"Baby please dont do this again . Ya Allah speechless tau i dapat ni " hahaha bagi ni lagi cute dari Iphone 6 tu :) pic.twitter.com/j0nPcfiu0y
Retweeted by Mira✿
Kita memiliki anak mata hitam yang pekat, kerana kita mewarisi anak mata NABI MUHAMMAD SAW. Tak perlu Contact Lens pun dan bersyukur lah :')
Retweeted by Mira✿
Lelaki yg macho bukanlah Lelaki boleh b'main gitar Atau M'hiburkan PASANGANnya Tetapi lelaki yg boleh menjadi IMAM kepada PASANGANnya kelak
Retweeted by Mira✿
"HARAM kahwin perempuan satu office. kenapa ? kau dah gila ? satu office ada berapa ramai perempuan. HAHAHAHAHA"
Retweeted by Mira✿
Dear iphone6, im so sorry, we cant be together because your price astaghfirullah mahai nak mampoih! pic.twitter.com/p9xqkyLrWw
Retweeted by Mira✿
"Amik aliran apa?" "Sastera" "susah nk dapat kerja" "gaji tak tinggi" "payah masuk U" "ohh, baru tahu rezeki Allah bg kt budak sains je"
Retweeted by Mira✿
Manusia memang tak boleh tengok orang senang 💁💁
Retweeted by Mira✿
"Sombong gila ?" Meh ceq nak habak mai kalau ceq baik sangat pun hang dok mengata. Ye dak ? Haihhh mulut orang 💁
Retweeted by Mira✿