Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Sign in free!
Princess Mira♥
4,800 followers
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for Princess Mira♥”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: 14 followers, 5 unfollowers and followed 2 people via uapp.ly
"@haziq15199: @Pretty_Kechik Hihi ^_^ .. Eh mane Ade jahat makcik .." OK atok
Online tapi tk reply ws. Ok day biasa :')
"@AkuAdaHad: "Orang dah tak nak hargai tak kan nak paksa.""
"@haziq15199: @Pretty_Kechik haha pakcik panggil nyew --" .. Haha baik makcik .." Haha suka hati la. Jahat
"@haziq15199: @Pretty_Kechik hihi ^_^ .. Yela2 .. Hah jgn nk overnight .. Tidur awal..." Haha pegi tido pakcik.
"@haziq15199: @Pretty_Kechik haha, ish Mira nih .. Hehe, x padan dgn demam nye .. Haha Mira tido la dlu." Haha diam ah. Nanti Mira tido.
"@haziq15199: @Pretty_Kechik haish mane boleh biar ... Nanty Dah sihat baru boleh overnight.." Nanakkk haha. Tido2 haihh
"@iAmoi_: aku takleh tngok orang nangis hah gentle nanti aku ikut nangis ☺☺☺☺"
"@_TawarHati_: "Terima kasih sebab sayang aku walaupun sekejap""
"@haziq15199: Haish Mira nih .. Dah la demam nk overnight jugak ka ??" Haha biar la
Haish Mira nih .. Dah la demam nk overnight jugak ka ??
Retweeted by ig; amirahruziii
Jangan buat bende yang aku tak suka.
@Pretty_Kechik alololo syg demam ke? Dah makan ubat belum? Haa tidur lambat ni mcm mana nak cepat baik demam nyaaaa.
Retweeted by ig; amirahruziii
Kalau dia betul betul sayang,peduli pasal kau laa kan kau sakit biasa setakat demam pon dia dah risau dah send msg bagai tapi kau ignore. Ok
Retweeted by ig; amirahruziii
"@NoorShaheeda: Lawa awak pakai tudung ☺"
papa ajak pegi rumah sewa ewmm, badan dah la panas
Overnight wlaupun demam haihh.