Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
ميرا✿
5,936 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Never ignore a person who loves and cares for you, because one day you may realize that you’ve lost the moon while counting the stars.
Retweeted by ميرا✿
I mention your name to Allah and begging Him to take care of you. So, take care 😊
Retweeted by ميرا✿
Find someone who’ll plan and imagine the future with you in it 💑
Retweeted by ميرا✿
Jgn bangga sgt dpt permainkan perasaan org, nanti Allah bagi pasangan yang suka permainkan perasaan awak pulak.
Retweeted by ميرا✿
Baik macam mana pun kita, mesti ada orang yang tak suka. It's life.
Retweeted by ميرا✿
Bila orang benci kita, ingat, ramai lagi yang sayang kita 😊
Retweeted by ميرا✿
Tak kenal, jgn nak judge orang itu ini. Kekadang bukannya org tu bermasalah, tapi diri sendiri.
Retweeted by ميرا✿
Don't expect me to be perfect all the time. I'm only human.
Retweeted by ميرا✿
Immature love says 'I love you because I need you.' Mature love says 'I need you because I love you.'
Retweeted by ميرا✿
Al -Quran itu boleh melembutkan hati yang keras
Retweeted by ميرا✿
Today stats: 3 followers, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
"Yang couple,dating kehulu kehilir ni kekadang susah sikit nak capai relationship goal." kenapa "Sebab syaitan jadi goalkeeper" Heh.
Retweeted by ميرا✿
Dia pandai, genius, berbakat.. Tak macam kau. Tapi dia malas.. Kau rajin. InsyaAllah kau akan berjaya, Dgn syarat jangan berhenti usaha.
Retweeted by ميرا✿
Alam university ni, aku tak yakin mana satu paling menakutkan. check markah exam or check balance duit dalam bank 😳😳
Retweeted by ميرا✿