Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
Dianra ♡
3,318 followers
time aku urgent la, dm ni problem.
pahal dm ni problemm, aduhhh
@Pretty_Kechik hahahaa...gurau manja ke? AHaha ok faham :p
Retweeted by Princess Mira ♡
Tadi study degan izzat and nabila macm tak boleh fokus je haihh, asik buat lawak.
"I rindu u" Tapi aku tak nampak pun kau mcm rindukan aku, sebab kau tak usaha cari aku.
Retweeted by Princess Mira ♡
"stay with me no matter how hard the situation is"
Retweeted by Princess Mira ♡
Jaga hati. Jaga Iman. Trying. Trying. Trying. Trying. Tired. Try again. Never ever give up.
Retweeted by Princess Mira ♡
tak sangka tadi die pon pakai baju hitam, uishh sweet nya wkwkwk!
die belanja aku air tadi haha, tetibe je
@Pretty_Kechik Hahah :3 . Woahh pecah kepala --" . Sabar yeaa kak :D .
Retweeted by Princess Mira ♡
tadi pegi study, crush aku kacau aku ewmm.