Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Princess Mira♥
5,531 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: 17 followers, 7 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Hari ni semua trend Oppo haha
Kalau Allah ambil someone yg tak pernah kau duga akan hilang, Allah juga boleh ganti dgn someone yg kau tak duga untuk ada. Allah baik.
Retweeted by Princess Mira♥
JANGAN terlalu kejar ILMU DUNIA . Tetapi kejarlah ILMU AKHIRAT kerana jika kamu mengejar ILMU AKHIRAT , ILMU DUNIA akan mengekori :)
Retweeted by Princess Mira♥
"Sesiapa yang mengaku dirinya ikhlas, ikhlasnya itu perlukan keikhlasan lagi."  Syeikh Imam Mutawalli As Sya’rawi.
Retweeted by Princess Mira♥
Phone kalau boleh besar lagi
Haha nabil pakai bedak teruk gila
The moment when ex text ayat ni ''Hi you , hm you ingat i lagi tak?'' Aku : Brr perlu ke aku ingat manusia macam kau? Tak penting doh -.-
Retweeted by Princess Mira♥
sahabat, lepas solat bacalah "Allahumma Surril Islam wal Muslimin wal Mujahidin fi Falestine" utk saudara kita di masjid al-aqsa. InshaAllah
Retweeted by Princess Mira♥
Accept what you can't change. Change what you can't accept.
Retweeted by Princess Mira♥
Some people will never change, and you have to accept that.
Retweeted by Princess Mira♥
Falling in love is easy, Staying in love is hard, Letting go is harder and moving on is the hardest.
Retweeted by Princess Mira♥
Allah merindui doa kita jangan abaikan masa dan berbaikilah kesilapan anda sebelum hari kiamat bila tiba.
Retweeted by Princess Mira♥
Lelaki yang mengalirkan air mata sebab seseorang yang dia sayang. Saya respect dia. Sebab dia ada perasaan yang ikhlas terhadap seseorang
Retweeted by Princess Mira♥
What Are You Doing ? " Waiting " Waiting What ? " Waiting Someone " Someone ? " Someone Special In My Life "
Retweeted by Princess Mira♥
Single? No problem. We have family, friends and Allah beside us.
Retweeted by Princess Mira♥
kdgkdg Lepas solat,terus cabut.Tgk handfhone. Takda masa nk berdoa pada Allah.Takda masa nak luangkan waktu utk Allah.Sombong&Egonya kita 😭
Retweeted by Princess Mira♥
Kadang kadang dah malas nak percaya janji manusia serious lgsg takboleh pakai 💁
Retweeted by Princess Mira♥
"Sayang" is meaningful. But "syg" not . It's different 😂
Retweeted by Princess Mira♥
Kalau dah 24 jm dukkk mengahadap telefon tk buat kerja rumah itu bukan anak dara namanya tu pemalas namanya💁
Retweeted by Princess Mira♥