Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
ميرا✿
Want to Grow Your
Social Media, Free?
I got 99 notifications but a text from bae ain't one
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
aku tunggu kau jawab soalan aku
bile nk tido ni, esok sekolh
Ade suka sape2 tak?hehehe — ada, family saye. why?😏�ask.fm/a/c9nkp299Ie
baru kejap menghilang semua tak kenal aku haihh sedih
perangai tu elok sikit la klau nak orang kawan dengan kau
"@Pretty_Kechik: Bukan senang nak jadi perempuan😊c" nak mintak jaga hati pun susah
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
15 tweeps followed me in the past day. Feels great! Do you also want to feel awesome? Check out crowdfireapp.com/?r=td
Bila pujuk mak nak pergi tengok Fast&Furious 7 tapi mak tak bagi. Em
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
Siapa selalu rindu mak dia walaupun hari hari ada kat sebelah? 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
Lelaki tak perlu handsome sangat, yang paling penting bersih dan wangi.
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
"Lelaki klau lepas makan mesti cari rokok dan lighter kn ma?" "Apa susah, carilah yg tak merokok,kenyang ke lapar ke cari kita je"😘😘
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
Paling bangang bila dia tak handsome tapi dia curang. Em 👉👈
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
"Kenapa atok putus dengan kekasih masa muda?" "Dia grad" "Atok repeat year" "Saat tu atok tahu , she deserved better" 😂😂😂
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
"Perempuan kna blajar rajin2 make sure dpt kerja dulu,ekonomi stabil bru pikir psal cinta.If suami kau buat masalah,atleast kau blh survive"
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
Please forget him. Trust me, you can. Hmm
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
This words really touch my heart .O Allah i just forgot my heart belong just for you. Allahu
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
Long distance relationship, bila kita je yang setia selama ni and that moment bila kita dah tahu dia dah ada orang lain. Dah bahagia dah
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
Tetamu lelaki ada kat luar. Duduk dalam bilik. Sebab malas nak pakai tudung. Sape perempuan tak pernah alami dia tipu. Okbye.
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii
Pantang betul bila orang suka suka je amek & buka phone & tengok photos & messages. biadap gila. belajar hormat privasi orang boleh tak?
Retweeted by Ig; Http.Miraruziii




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue