Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Wish me luck PT3
4,531 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: 2 followers, 8 unfollowers via uapp.ly
9 hari lagi PT3. Semoga Allah permudahkan segalanya. Mohon beribu ribu ampun kpd semua jika ada tersalah ye. Selamat Berjaya ❤️
Retweeted by Rara♥
"Bila tiba masanya aku perlu bawa diri. Jauh dari semua orang."
Retweeted by Rara♥
"kita kawan sampai kawin" awhh 💕
Retweeted by Rara♥
tolong lah sedar diri nak exam
Retweeted by Rara♥
Pakai tudung dah cantik tapi pakai baju lenggan pendek ? Nak pakai tudung biar tutup semua k . jangan kepala je tutup but tangan taktutup ☺
Retweeted by Rara♥
Benda jangan sayang sangat ! Nanti kecewa rabak hati bak hang ☺HAHA
Retweeted by Rara♥
"I see 1000 boys. I know 100 boys. I talk 10 boys. I love 1 boy."
Retweeted by Rara♥
Nak update pon berpada lah kan , Kau update "yang melayu peluk , pegang tangan semua tak boikot ? " Yg kau takpakai tudung tu taknak boikot
Retweeted by Rara♥
Kau kawan aku sampai bila bila ! Ingat (Y)
Retweeted by Rara♥
"@Pretty_Kechik: aku harap bila aku dah sayang kau, nanti kau kene hargai kasih sayang aku tau."
Retweeted by Rara♥
aku selalu ingat kau, tapi kau? tak pernah nk ingat aku kan? hmm takpe dah biasa :')
Jangan terlalu bagi harapan kat someone , people they come and go .
Retweeted by Rara♥
Biar salah asalkan cuba, ni belom cuba dah segan bgai.
Retweeted by Rara♥
Yang indah itu solat, yang dekat itu mati, yang rahsia itu jodoh :)
Retweeted by Rara♥
whenever you're around, i always seem to smile :)
Retweeted by Rara♥
ex be like "i miss you" i be like "of course you do cause im amazing" 😌😌
Retweeted by Rara♥
im okay im fine im okay im fine im okay im fine , k im not fine at all
Retweeted by Rara♥
aku bukan tanak cerita masalah aku dkt kau, aku pasti sgt if one day kita gaduh, kau akan ungkit semua benda. so i must be careful.
Retweeted by Rara♥
laughing as someone tells you a lie, you know is a lie
Retweeted by Rara♥
" Allah usik kita dgn ujian sebab dia rindu nak dengar kita sebut nama dia " Salam Jumaat everyone 😊
Retweeted by Rara♥