Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Start my free promotion! Twiends helps you grow your twitter following quickly and easily.
Alif Fadzly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Because i miss you
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: 2 followers, One unfollower via uapp.ly
New song composed , and now it was english song hehew
Di waktu hujan renyai pada petang tadi datang ilham untuk ku buat satu lagu , haha tapi sayang kenapa mesti lagu cinta zzz
Addicted to green day and my chemical romance
Bagus rumah depan ada tv , tgk bola tadi jerit ja memanjang haha
"@AzlianaAz: @aliffadzly hahahhx ..xpew2 ..ang bley wat pnyew .."in shaa allah hehe
"@Ikhmal_: @aliffadzly hahahaha aku D"lepas semak balik dpt A+ haha
"@Ikhmal_: “@aliffadzly: Rabu ni test calculus and im still watching movie , rilek sado haha” tungla pndai"emm aku tak A mcm kau haha
@aliffadzly: Rabu ni test calculus and im still watching movie , rilek sado haha” tungla pndai
Retweeted by Alif Fadzly
Rabu ni test calculus and im still watching movie , rilek sado haha
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
❤❤❤❤❤❤
Biar aku mati dalam mimpi Biar aku pergi tak kembali Biar aku pendam rasa ini Sendiri. Still in plan - biar aku #stillinplan
Sori terstalk haha
Last rt , yes its happen to me.
Fly high to the sky ................................ Jumpa cuti nanti beb #Throwback #taipinginstagram.com/p/v4lelZgwUO/
Aku tak berani bersuara . Sayangnya
Boys day out ..................... "Sometimes its better to stay with your friends than your 'honey'… instagram.com/p/vwza-sAwRD/
Today stats: One follower, One unfollower and followed one person via uapp.ly
"Because they always make me happy" Road trip to Teluk Batik #raintown #taiping #fromtaipingwithloveinstagram.com/p/vtWhMIAwSY/
Today stats: One follower, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Malam ni takdpt kuaq , so program malam ni rakam demo hehew
Ada berita panas. " Dia terghelap " HAHAHA apa jenis berita laa ni. Hahah
Retweeted by Alif Fadzly
Gambar yang power yang lawak simpan dulu haha
Retweeted by Alif Fadzly
"@hmetromy: Lelaki platipus: Ubah suai muka ingin jadi seperti hidupan akuatik sy4m.co/1Hx2nQJ pic.twitter.com/c4TiiLVnKU" perry !!! Haha
Belum tiba masa untuk upload gambar hehe
Taktau la pulak library uniten bukak smpai malam haha
Emm emm cita tv3 tu kat uniten hehew
"@paa_in: The prove that friend forever after did exist. pic.twitter.com/CzGDAi2yYq" love you guys , nak cium haha
How Indie Radio can get you Quality Airplay. Thanks to @RMMWCopywriting for this great piece! bit.ly/11lmHDt pic.twitter.com/V8i1DlY8os
Retweeted by Alif Fadzly
Today stats: No new followers, 3 unfollowers via uapp.ly
Esok gerak balik taiping , malam ni la sibuk nak packing lagi nak basuh baju lagi haish
Itulah , manusia ni buta.
Hide the feeling
Today stats: 2 followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Me : g , hujan pacita ? AG: lepaih kemarau nanti baghu hujan. Hahahaha semalam juga jumpa idol… instagram.com/p/vfPajsAwfs/
Semalam jumpa kokping aka fynnjamal sempena #youthfest14 kat uniten , best sgt diorang perform. Okay… instagram.com/p/vfOetSAwbq/
Addicted. Addicted in freedom.