Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
*STILL IN PLAN*
"@aliffadzly: @tholomew7X_ letak ayaq garam haha" pedih bro ~~~~ ee tatutt hehahaha
Retweeted by #stillinplan
baru nak kuaq dah hujan pulak :/
music tu universal , so tak salah nak layan mana2 genre
Guwa cedok idea lain , guwa ubahsuai hehe
Ilham ? Ilham guwa dtg dari hujan.ft island,avril, n artis reggae :)
Lagu ni nak buat bagi semua bandmate dpt nyanyi , baru rare haha
Baru 3 lagu , nak compose satu lagu lagi tapi special punya :3
Gua harap arwah mak gua ada kat sini tolong sapukan Iodine kat luka luka gua nii :')
Retweeted by #stillinplan
Cd highland tower ada tapi smpai skrg tak tgk lagi :/
La eksiden ka , alhamdulillah la hgpa takda apa :) ( guwaa baru taw , sori )
Gig makin banyak, band2 dah mula aktif..selamat kembali arena "indie"..2014 tahun kami :-)
Retweeted by #stillinplan
Melayu gaduh dengan Melayu. Fuhhh. Pastu bila buat lagu Satu Melayu yg bawak mesej supaya taknak gaduh sesama bangsa, terus kena cop racist.
Retweeted by #stillinplan
@hidayahghazalii @aliffadzly baru satu kepala aaaa sweet je pegi tengok hujan sesama :')
Retweeted by #stillinplan
@aliffadzly @nureenizazi haha.. Kami nak hubungan yg bahagia klau dengan raingers baru ada persefahaman
Retweeted by #stillinplan
"@hidayahghazalii: Dapat raingers as boyfie? Awesome.. Boleh tengok hujan sama2.." aippp haha
Rancak raingerz bersembang mwehehe
Waiting for isyak , then out with brothers
Haritu da ckp tapi parents tak bagi sbb cuaca tak elok , now da okay kot :P
Tunggu lmbt2 sikit baru ckp kat parents nak pi hehe
Berapa hari ja nak jumaat , still tak bincang apa2 hahaha
Life is short , hargai org yg anda sayang , bye :)