Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Alif Fadzly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower and followed one person via uapp.ly
Btw tahun ni in shaa allah ada ep hehe
Usah kau cuba untuk menangis, usah kau lari , untuk bahgia.
Jumaat pagi di tempat kerja dulu haha , rindu oi kat sini , rindu nak kira duit sampai ribu2 , rindu… instagram.com/p/xZm6w8gwfg/
Bila aku jatuh cinta kan ku sebut namamu kan ku tulis lagu mu , well hope.
Terpost gambar lol
@aliffadzly @safwan_isa mklumlah ramai backup'ers' muhahahahaha. 😏😏😏
Retweeted by Alif Fadzly
@safwan_isa @aliffadzly aku pun rasa mcm tuh. Depa majoriti woi hahahaha 😏😏😏
Retweeted by Alif Fadzly
@aliffadzly @safwan_isa aku support ah. Nk tanya skrang ke hape? Aku rasa ramai dah mereput ats katil 😏😏😏
Retweeted by Alif Fadzly
Aku perati je wan ni. Kt group hingaq kt twitter hingaq. jumpa depan senyap naya je 😏😏😏😏😏
Retweeted by Alif Fadzly
@nurulsafura @aliffadzly dak kmpp cuti sem sekejap sgt , tkdan nak bercuti , hahahaha tanya dkt group ah alep , kot ad yg boleh bulan 5
Retweeted by Alif Fadzly
@nurulsafura awal lagi ah nak tidur , mna la nak taw , kot la ad yg cancel sebab busy katanya
Retweeted by Alif Fadzly
Rantai rasa cinta 😭
Kan ku curi hatimu, menyamun senyum mu 😂😂
Diri sendiri kena tahu lah haha
Sapa yg nk jumpa org trtntu tu lep 😏😏
Retweeted by Alif Fadzly
Aip safura terasa ke ape ? Haha
Aku tak pernah bg alasan tk mai reunion 😂😂😂😂😂😂😂
Retweeted by Alif Fadzly
"Biarpun nafas terhenti kau tahu ku takkan pergi sehingga ku jumpa apa yg ku cari" H W.C - tujuan
Btw i miss you 502 ☺
@nurulsafura kalau buat takut hg la tk dpt dtg 😂
Retweeted by Alif Fadzly
Kalau buat reunion pon bnyk yg bagi alasan haha , and sometimes diorang lebih suka jumpa org yg tertentu je wahai safura heeheww
Aku perati je dak 502 kot ada yg nk buat reunion. 501 rasanya bnyak kali buat dah 😏
Retweeted by Alif Fadzly
When you're gone hehew
Tiba saatnya kan ku tangisi , pada yg pergi takkan kembali , kembali lagi.
So darling, don't, don't wake me up, 'cause my thrill is gone. And now the sunsets turning red behind the smoke. Forever and alone. Yeah.
Kawan kat U ni tak sama mcm kawan kat sekolah, ada yg bnyk menyakitkan dan ada yg bnyk menyerikan hati.
Dah kenapa lagu cinta muka buku ada dlm phone aku ? Zzzz
Kau harus ada oh oh oooo
Ramai kata aku da berubah , yeah i know that lebih2 bila aku start masuk hostel time form 1 tu.
Rindu nak jadi mcm time sekolah rendah dulu . Hyperaktif n tak kisah pon pasal org lain.
I need a star that always shine at the sky
Green day - holiday 🎤🎤
Esok kena decide nak beli ke tak , haish
"Di hari esok kan kembali ke asalnya"
Statik - nikmat sementara 🎤