Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
#stillinplan
Yup, asalnya Hujan banyak main ikut rentak The Strokes. Dan Hujan adalah 'TS Malaysia'. Boleh dengar dalam lagu Muda. Intro macam Someday.
Retweeted by #stillinplan
Kita kong kelas hari selasa , tiket bas habis haha
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
29.08.2014 Sudah 18 tahun kitorang ada kat dunia ni , syukur Allah temukan kitorang. Manusia ada… instagram.com/p/sSMbOSgwcI/
September nak masuk , lagu wake me up when september ends akan jadi tema hehew
@RamadhanOsman: Hisyam be like bila @aliffadzly ngan @paa_in tak sampai lagi pic.twitter.com/3yoJkGCdL7” ouh hg yg menguap tu en? Haha
Retweeted by #stillinplan
Alhamdulillah sambutan yang menggalakkan #KelabAbamKitty. Hujung bulan baju release.Amin. @paa_in @aliffadzly @_MohdShukri_ anda yang lain?
Retweeted by #stillinplan
"Tenangkan Punggung Anda"! Single Seterusnya Dari Takahara Suiko aka The Venopian Solitude tinyurl.com/mqpktfy pic.twitter.com/UhKHrkBVX5
Retweeted by #stillinplan
"@aliffadzly: Esok test , sekali haziq pi bawak gitar terus tak study apa haha"bukak group kitty dulu
Retweeted by #stillinplan
Esok test , sekali haziq pi bawak gitar terus tak study apa haha
"Honesty is the first chapter in the book of wisdom." - Thomas Jefferson
Retweeted by #stillinplan
@twt_muzik dorg sanjung artis luar. Tp bila ada artis malaysia buat music yg sama,dorg kondem pulak. Pastu cakap music malaysia xberkembang.
Retweeted by #stillinplan
Last rt , true , sembang kencang support artis lokal padahal lagu semua download free
@twt_muzik yg tweet support lokal kat tweet ni pon blom tentu beli cd lokal. Dkt twitter semua bicara hebat.
Retweeted by #stillinplan
Melayu sibuk pertahankan melayu sedangkan mereka lupa untuk pertahankan agama , demikian wujud bangsa melayu moden iaitu melayu kini.
Pain tiru aku woi ckp bangi kedah
Maka esok the kitty akan reunion sekian dri saya merangkap ahli stillinplan melaporkan dri Bangi Kedah.
Retweeted by #stillinplan
@twt_muzik malaysian not supportive enough. Dorg tau nak maki je.
Retweeted by #stillinplan
Kalau hang ada kesedaran tentang kekurangan scene muzik kita tapi hang takda passion nak mengubahnya, pun tak guna.
Retweeted by #stillinplan
@twt_muzik walaupun bapa saya seorang guitarist, dia tetap selalu pesan "jangan terbawa bawa dengan muzik". Mungkin asam garam kehidupan.
Retweeted by #stillinplan
@twt_muzik benda ni yg aku sedih bila ramai kawan aku kata "Aku tak minat lagu melayu"..lagu melayu aka lagu malaysia..
Retweeted by #stillinplan
@twt_muzik skrng ni org dh x nak buat gigs sbb tak untung and dh x de passion, sebok buat fashion bazaar jual baju cap ayam overpriced.
Retweeted by #stillinplan
Lagi satu masalah radio, ya. Depa worldwide mainstream. Bila sebut 'worldwide mainstream' mostly lagu lagu tu apa yang famous dekat US. Hm.
Retweeted by #stillinplan
@SSkeper @twt_muzik @adzimsoki radio sekarang lagu2 baru yg famous haa mainkan satu hari 20 kali suruh hadam lagu tu sampai muntah
Retweeted by #stillinplan
Yup, kadang masalah parents juga. Aku dulu nak belajar main gitar kena marah. Sebab parents ingat benda macam ni tak menjamin apa apa.
Retweeted by #stillinplan
Paling bangang sekali pergi maki dekat youtube bahagian comment video band yang depa benci. For what ?
Retweeted by #stillinplan
@twt_muzik indie band Malaysia tetap champion! OAG, Butterfingers, Hujan, The Times, MUH dll. Waduhhh 👏
Retweeted by #stillinplan
Contoh terdekat, kita ambil Yuna. Nampak kan macam mana dari Myspace boleh pergi ke LA ?
Retweeted by #stillinplan
Macam aku cakap, kita masih mencari identiti muzik sendiri. Muak, benci menyampah tu semua mind set bangang.
Retweeted by #stillinplan
Memandangkan geng aku banyak yang takdak kesayangan. Apa kata kita buat kelab 'Abam Kitty '. Chairman @paa_in. PA aku,Bendahari @aliffadzly
Retweeted by #stillinplan
Ni lagi satu penyakit Malaysia. Nampak macam lagu ni sama sikit macam lagu luar terus blame kata peniru. Ini semua bangang.
Retweeted by #stillinplan
Bad mood , very bad mood.
Today stats: 3 followers, No unfollowers and followed 3 people via uapp.ly
I challenge @AzrieHakimie_ @paa_in @aliffadzly for ice bucket challenge sebab oull's malas bath morning. KAHKAHKAH!
Retweeted by #stillinplan
i like use "Hehew" because its can hide my feeling whether im angry or happy , hehew
give your time & energy to someone who is willing to do the same..
Retweeted by #stillinplan
Ingatkan rm ep baru ni ada cnblue hehew , btw agak best jugak la tgk tadi heheheew
Bitches constantly running their mouths but don't be talking about shit🙅😴✌️
Retweeted by #stillinplan
So esok quiz , bye
It's just Twitter. You can follow back. It's not a date. You don't have to play hard to get.
Retweeted by #stillinplan