Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
....
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
She knows nothing. Maybe
Sakit kepala takleh tidoq 😞😞😣
Sy pgg pendapat bole.β€œ@Azwalatiff: Salam ustaz @imammudaasyraf. Boleh tak kita wish CNY utk rakan cina kita ?”
Retweeted by ....
K tidoq , bye
Gua akan try sebaik mungkin tanak pikir pasal syg2 ni , memg la lumrah tapi serius seksa hihh
Menyucuk oi sakit kepala ni hmm hmm
In 2024, 4 Humans Will Go To Mars And Never Return. Meet 3 Finalists bit.ly/1vdX7hM pic.twitter.com/nkfN3ju3sK
Retweeted by ....
Kepala terlampau sakit 😷😷😷
"@Jenn_Thompson: Music comes from the MUSICIAN not the INSTRUMENT."
"Sebab dia kawan , bukan lawan"
Dear jodohku, jangan jadi hijabster macam ni tau. Ingat. pic.twitter.com/KDQXd7ZPjd
Retweeted by ....
Gua da decide , nak buboh kat youtube je lagu tu , akustik pon akustik la , asalkan ada hasil
"@FactDoYouKnow: Once you've been hurt, you're so scared to get attached again."so true πŸ˜”πŸ˜”
Amp rosak alahai , takleh jamming hmm
Sakit kepala hmm hmm
lagi satu perangai kita , dah laku dah banyak fans dah banyak duit terus stop .
Retweeted by ....
Keluaq tgk wayang org lanje , haha kwn dari form 1 ni , lepas ni ntah bila dpt jumpa , goodluck weh… instagram.com/p/zSTn-3gwbi/
First rule of money... Never spend your own 😘
Retweeted by ....
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
bila dah di kk semua dah perak ori contohnya 'ate ngape kamu idak ke sane?' 'udah makan ke yob?' 'bior dilantaknye!'
Retweeted by ....
β€œ@aliffadzly: Malam ni hgpa akan nampak bnyk melayu jadi racist” tak, sebab tpg hujan mercun takda
Retweeted by ....
Malam ni hgpa akan nampak bnyk melayu jadi racist
ok dah nak masuk loghat perak alahai aku ni gagal teruih perak pior ni aku dari kecik sampai besaq ckp utara habih.kahkahkah! tlg aku!
Retweeted by ....
bila di ipoh lain jadinya dah nak kl ada la bunyi perak sikit. 'korang nak gi mane?' 'ate..dah kome gerak dulu' 'saje je ngusik kamu yob'
Retweeted by ....
di tpg ke utra ni org tua budak sekolah semua loghat utara cthnya 'hg nak pi mana?' 'dak aih depa habaq pukul pat ptg' 'sat gi aku amik'
Retweeted by ....
Last rt , dah jgn tanya awat aku tak ckp loghat perak yg ada kome bagai tu
ok di daerah taiping ke utara org banyak ckp kedah, ipoh tu dah selatan di sana kl sikit dan perak. kk dan kawasan terdkt tu baru perak ori.
Retweeted by ....
jadi seperti mana kita tahu kan negeri perak terbahagi kepada beberapa daerah yg di mana setiap daerah dan tempat ada loghat depa sendiri.
Retweeted by ....
Nvrmind , tak jadi lah , biaq dlm hati , takut , tnggu jelah jodoh jatuh dari langit
Thats person is you πŸ˜™
Lagi satu lagu , yg ni simple je cuma mungkin rock kot lulz , emm k bye #Epiphone #guitarist #guitar… instagram.com/p/zPrMfYAweC/
Lagu baru , lirik still otw haha , stakat ni lagu ni yg paling susah lol , korus only , tq… instagram.com/p/zPp2nFgwbm/
"If you are working on something exciting that you really care about, you don't have to be pushed. The vision pulls you." - Steve Jobs
Retweeted by ....
"@FactDoYouKnow: A simple "I miss you" can change everything."
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
it's fucking amazing being beyond comfortable with someone because u don't even have to try, u just let things flow without giving a fuck
Retweeted by ....
When you and you best friend's song comes on pic.twitter.com/ph7wFewM2S
Retweeted by ....
I'm not a nice person
Retweeted by ....
Those eyes 😘
"Do you love me?" Awww
when someone takes hours to reply, i just switch off and lose interest. pic.twitter.com/yVNag9cQW5
Retweeted by ....
β€œI hate when u wanna talk about something that bothers u but you feel like you've already talked about it too much so you just hold it in.”
Retweeted by ....