Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
irhanatul khazira
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for irhanatul khazira”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
suami didepan. kalau suami xbergerak, isteri tlg tolak. baru sama2 maju.. kbai. pic.twitter.com/n1r4Kywf1K
Knp sabtu kene keje v.v
Dulu masa aku sekolah siapa ada batu seremban ke uno ke happy family dia paling power tp sekarang siapa ada iphone ipad dia power. #2014
Retweeted by irhanatul khazira
Celaka mana main mercun lagi ni. Perayaan apa kau sambut ni lahanat
Retweeted by irhanatul khazira
Hi cbp plus. Hoho ^^V
Ini mmg adil sorg byr kete byr umah. Wahahaha.
Dlm proses memaksa diri ni bekerja v.v
Esok je ade mase lame ngan iris. Haii la koje. Mls pon ade
Sunyi doh. Nape ea?
I hate Chelsea. Arsenal please
Salah satu sebab kau kena block adik beradik kau kat twitter. Dan jawab dgn tenang. Tenang. pic.twitter.com/UwoL01yXA5
Retweeted by irhanatul khazira
Budak sekolah sekarang luah perasaan dalam twitter je. Kita dulu luah perasaan dalam diari yang ada kunci siap. Last last kunci hilangg.
Retweeted by irhanatul khazira
Use “more” for two people or things. For three or more, use “most.” Tim has *more* cats than Jim, but Jo has the *most*. 👩 😺😼�#grammarammar
Retweeted by irhanatul khazira
Nikmat mulut dan bercakap yang Allah kurniakan pada kita itu adakah patut kita gunakan untuk mencarut? Fikirkan.
Retweeted by irhanatul khazira
I need my own vacation where i can relax my mind.
@hanazara_ Anda top up fon anda setiap bulan tp dapat kredit je. Skrg anda top up, dapat duit. Baca sini dan PM ow.ly/DnTOr
Retweeted by irhanatul khazira
Bila tak sependapat...gentlemen..dengar dulu,apa ladies nk ckp..baru jawap..bersabarlah..sebab itu kita dilantik sbg Khalifah #BroPesan
Retweeted by irhanatul khazira
Yeayyy kejap je iris 5 bln :D
Guys please takeanote . Jgn menyesal tak sudah like me pic.twitter.com/VIoNZYDGr1
Retweeted by irhanatul khazira
Tatkala kita mintak iphone 6 kat mak ayah, mak ayah cuma pakai henfon murah je. Tak rasa bersalah ke ? Hmm.
Retweeted by irhanatul khazira
Terlebih layan social network boleh hancur hubungan seseorang itu
Berkahwin dengan orang yg kita cinta merupakan impian.Berkahwin dgn orang yang tak dijangka, tu dipanggil jodoh. Kahwin paksa itu Takdir !
Retweeted by irhanatul khazira
I need pillow bunny.
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Shut down this fucking life. Open new chapter
At baskin robbin pavillion
Any discussion bout something always didnt tell me . macm aku tak wujud je. Hmmm sabo je la.
Jumpa jiran sblh umah lame. Rupenye keje kat nilai spring
Today stats: One follower, No unfollowers and followed 2 people via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
If someone doesn't like you. move on and find somebody who does or will.
Jumaat terakhir bagi tahun 1435H , :)
Retweeted by irhanatul khazira
Zebra #babyiris #4months #ootd
"@khrl_izzat: Ada hikmah puting beliung datang negara kita pic.twitter.com/Rht0cvHhJb" terlepas gak tanggungjawab aku rt ni
Retweeted by irhanatul khazira
Tgh menahan nafsu beli baju baby kat h&m . byk yg omel. Harga manyak lawa v.v
Tersengguk sengguk tunggu laki balik v.v ngantuukkk nk tdo
Setiap kali hubby balik keje mesti tanye masak ape kt umah :P
Saying "pergi la layan dia" when ur jealous too much.
Retweeted by irhanatul khazira
Yang jenis upload gambar-gambar "deep" kat instagram ni satu je nak cakap Woiii lahabau, kalau nak "deep deep" buat buku puisi la babi!
Retweeted by irhanatul khazira
Pegang anjing ni dah jadi trend ke? Bila Melayu kita nak pegang babi pulak?
Retweeted by irhanatul khazira