Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
irhanatul khazira
Like a shining star Bright and radiant you are Like the deep blue skies Calm and soothing are your eyes Like a bird on a tree You make me feel chirpy Like a colorful rainbow Seeds of joy in my heart you sow Just like how fish need the oceans, blue I also cannot live without you Happy first
bila nk upload picture kat instagram mesti stuck at making caption doh.
Retweeted by irhanatul khazira
Throwback. 9.6.2014 Esok bufday awak kite celebrate berdua ye anakku ๐Ÿ‘ง๏ฟฝpic.twitter.com/tT2LYBs5EpEp
Sedang kau menganggap dia segalanya, dia hanya menganggap kau itu bukan siapa-siapa, tiada dalam carta pun dalam hidupnya.
Retweeted by irhanatul khazira
"Lelaki pun kena power memasak, takkan nak suruh bini masak masa dia tengah sarat mengandung. tak sweet la nanti" -Mak, 2015
Retweeted by irhanatul khazira
Ya Allah, sesungguhnya hati ini hitam kerana dosa dan terimalah segala taubat Ku dan tunjukkan Ku jalan yg benar. pic.twitter.com/ej7HWO9rYJ
Retweeted by irhanatul khazira
When a girl gives up , it's not because she doesn't love you but because she's tired of getting hurt and feels like you'll never care
someone tu kalau dia dah biasa menipu ... dia akan terus menipu n takkan pernah berubah walaupun dia cakap dia nak berubah
Throwback Mase berlalu begitu pantas Kejap je esok iris aleesya turn to 1 year. Rase mcm baru smlm je melahirkan dia ๐Ÿ™ˆ Ngeh3 #babyiris #11months #cutebabygirl
I hate you ๐Ÿ˜ก
Ibu pesan :: " orang yang masih sudi menerima kau walau nampak teruknya kau, orang sebegitu yang patut kau jaga."
Retweeted by irhanatul khazira
A good woman doesnโ€™t want perfect , she wants honesty and someone who is man enough to realize that she deserves the truth.
Retweeted by irhanatul khazira
One day I will disappear and nothing will change
Retweeted by irhanatul khazira
The best thing to spend on your relationship is time, conversation, understanding, and honesty.
Retweeted by irhanatul khazira
Sudikah awak menerima saya dan perangai saya yang kadangnya indah, kadangnya annoying, for the rest of your life? #CaraMelamar
Retweeted by irhanatul khazira
Dua2 got fever, flu and cough ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท #babyiris #11months #vein #cutebabygirl
Ni cubaan bulan pertama hasil aku menabung ikut system calendar ni. Korang kena try! pic.twitter.com/5KBnnKMSfn
Retweeted by irhanatul khazira
Tak payah lah nak beriya sgt tulis apa yg org perempuan tk boleh buat, kalau awak tu dgr azan pun xde lari nak jemaah kat masjid
Retweeted by irhanatul khazira
Patut la lepas solat subuh ngantuk semcm rupenya kt luar hujan. Too lazy to wake up ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด
Cantik girl2 zaman sekarang ni, tapi lagi cantik kalau tak kacau bf atau suami orang ๐Ÿ˜
Retweeted by irhanatul khazira
Tahukah anda apa itu al Muta'alim ? Jawabnya : Orang tak ada ilmu tapi buat buat alim. Twit femes di Twitter banyak macam ni lah.
Retweeted by irhanatul khazira
Kalo diri tu da biase menipu. Selamenya terbiase menipu
Foodporn mlm ni. Homemade pizza. Terkurang cheese. Cheese yg ade kt umah tinggal sikit ๐Ÿ˜ฉ๏ฟฝpic.twitter.com/tmRhUc2Y4x4x
Mama & iris-chan demam + batuk + selsema ๐Ÿ˜ท๏ฟฝpic.twitter.com/NRMPNrOP7u7u
Iris wat muke duckface. Pantang nampak cermin. Syok sendiri ๐Ÿ˜‚ Quack quack ๐Ÿฃ๐Ÿฃ #babyiris #11months #ootd #klcc #cutebabygirl
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
11:16 pm aku baru bgn ๐Ÿ˜‘ Wahhaha Effect ubat demam & selsema ๐Ÿ˜ท
โ˜…่ซบ kotowaza (proverb) ใ“ใฎ่ฆชใซใ—ใฆใ“ใฎๅญใ‚ใ‚Šใ€€ Kono oya nishite kono ko ari. = Like father, like son Like mother, like daughter.๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿ“๐Ÿค๐Ÿค๐Ÿค
Retweeted by irhanatul khazira
Tahukah anda? Bekas CEO MAS yg mencatat KERUGIAN SETIAP TAHUN (RM5.44bil) DILANTIK sebagai Pengarah MAS? pic.twitter.com/NC7dqHlNy5
Retweeted by irhanatul khazira
Atata bye bye ๐Ÿ‘‹๐Ÿป๐Ÿ‘‹๐Ÿป #babyiris #11months #ootd #cutebabygirl
a paralyzed cat came to my house asking for water ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญpic.twitter.com/p16eD5tMnYMnY
Retweeted by irhanatul khazira
seriously aku respect laki yg hensem tapi setia pada yg satu,yg aku heran laki yg tak hensem tu yg dok kalot pasang byk HAHAHAHAHHAHAHAHAH
Retweeted by irhanatul khazira
Susah nak make its serious , sebab tanya diri sendiri lah. Perempuan keliling aku pun perempuan cuma taknak kena tipu mentahยฒ je
Retweeted by irhanatul khazira
Maaf saya tak pandai bergaya. Maaf kalau hari hari saya asyik ulang pakai tudung yang sama, baju yang sama, seluar yang sama. Maaf ๐Ÿ˜”
Retweeted by irhanatul khazira
Apa barang payung, payung ni. Jangan cakap abang tak khemah okey ! pic.twitter.com/eLnQVm1A1a
Retweeted by irhanatul khazira
sabar..berikan masa.. perpisahan seketika lebih baik daripada berpisah buat selama lamanya.. apa apa pun yg berlaku.redha je.
Retweeted by irhanatul khazira
Motto aishiteru iris - chan . The one and only daughter i have. Dia la penyeri hidup ku skrg ni. pic.twitter.com/RMpp3CLBsi
Pong pong ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Iris nak g mane tuu ๐Ÿš—๐Ÿš— #babyiris #11months #ootd #cutebabygirl
Org lain kawin muda boleh je kekal. Aku ni umm ummm dugaan. ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”
Nak tambah lg instant salma calaqisya. Nk warna lain pulak. ๐Ÿ˜
Nak g mane tu sayang. ๐Ÿ˜‚๏ฟฝpic.twitter.com/a7aXWJMYvpvp
Belum shopping kt bandung raya ni. Aduh aduh aduh. Duit lg ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue