Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
irhanatul khazira
"Tak da duit pun susah" "Ada duit pun susah"
Retweeted by irhanatul khazira
"Cinta bertahun boleh musnah dengan curang sesaat" "Tapi, hanya cinta Allah kepada kita itu kekal"
Retweeted by irhanatul khazira
Bulan Ramadhan ini lah peluang nak perbaiki solat, perbaiki akhlak, perbaiki iman, perbaiki hidup, kesihatan, dan mcm-mcm lagi.
Retweeted by irhanatul khazira
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Take a nap first . 😴😴😴😴 Lasak benor ank aku tidur πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #babyiris #vscocam #vscophile #vscomalaysia
Esok memang aku membongkang kat office daddy aku je lah jawabnya.
Retweeted by irhanatul khazira
Dulu kemain aku anti ngan buntut ayam. Ni pasal laki aku suke mkn buntut ayam. Aku pon terjoin. Eh sedap lak kn --"
Mne x aku botak klau da 15 kali kne tgur smpai msok bilik hem? --"
Retweeted by irhanatul khazira
2 cups lemonade mix, 64oz Pineapple Juice, 1 1-2 Liter Sprite, 2 cups cold water, lemon slices and ice... pic.twitter.com/qyLB2i2Tix
Retweeted by irhanatul khazira
Nak selfie jugak boleh? ^^V #babyiris #vsco #vscophile
minggu 1 mesti penuh minggu 2 mesti penuh minggu 3 mesti kurang minggu terakhir mcm suasana solat subuh Lumrah. #Tarawih #Ramadhan
Retweeted by irhanatul khazira
Da lame tak tgk cite shin chan
Bile cheq tak tahu nak wat ape v.v
One two three four five six seven eight nine ten
Baju raya iris da order. Mama punye je belum lg T_T pic.twitter.com/zjpueAGmLj
Topup tidur utk mlm ni ^^V
"@OMGyantzen: Bawa anak aku lari belakang, tidur dengan dia berdua. Hihi πŸ˜ƒπŸ˜ƒ" patut laaa senyapp je kul 4 pg td an. --"
makan vit c buat aku cepat lapar 🍴
Cancer patient weds the love of his life in a hospital ceremony 10 hours before dying dailym.ai/1nP2ZnQ pic.twitter.com/kcmJWcsYxL
Retweeted by irhanatul khazira
di sbbkan deliver hari tu operate.. mak suh berpantang 45 hari abh lak suh 100 hari me: mane satu nk ikut ni πŸ˜‘