Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
irhanatul khazira
Share this on Twitter “Just stumbled across this cool page for irhanatul khazira”
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Iris nk jugak baskin robbin ni. Tk kn mama daddy je melantak. 😹😹 #babyiris #baskinrobbin #midnight #xmas
Kemain suka anak aku dapat mainan baru, mak dia lah ni guna duit bank aku curiΒ². πŸ˜‚οΏ½pic.twitter.com/1gn2azCaxHxH
Retweeted by irhanatul khazira
Mama dia kat belakang tu takboleh bla, beria nak nyorok. pic.twitter.com/EfMILHHkiW
Retweeted by irhanatul khazira
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Dear budak2 zaman sekarang. Kau tak pernah tengok cerita ni. Cerita ni legend tahu ! Kau rugi sekali tau πŸ‘Žpic.twitter.com/krQUzQVH8rr
Retweeted by irhanatul khazira
"@OMGyantzen: Nak melantak McD pulak bini aku malam ni." Tukar2 burgerking okay
Jgn la tgh syok bercinta tu lupa payment customers. 11hb derr skang da 16. Ape cite??
Terkejut beruk laki aku. Aku order brg kt lazada. Wahahahaha
Lazada pakai gdex upenyee. Alhamdulillah mainan iris da sampai umahhh. Weeeee.
Baru lepas bg elsa si landak comel mamam
Den perhati je. Budak nii sbnrnye nk ape ea. Ape lg kau tak puas hati ngan dia.
Taksabar nak bawa dia pergi shopping.
Retweeted by irhanatul khazira
Harap2 ptg ni bank call. Weee
Tgn kiri cheq da gatai nii
Her smile πŸ˜πŸ‘― #babyiris #6months #ootd #vscocam
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
"@hanazara_: Hari ni official opening magnum putrajaya. Whoahhh. Ehem ehem sayangggkuuuuu @OMGyantzen pic.twitter.com/AlYlTvv6BA"esok lusa ya.
Retweeted by irhanatul khazira
Hari ni official opening magnum putrajaya. Whoahhh. Ehem ehem sayangggkuuuuu @OMGyantzen pic.twitter.com/NsMjHKNvzW
Magnum cafe ioi city mall tu da bukak ke tak ea
Mcm2 side income boleh wat. Cuma malas dan rajin. Risiko mmg la ade lg2 modal berpuluh ribu
Dulu mak aku cakap "kalau dapat no satu periksa nanti umi belikan". Budak sekarang senang senang je buang buang. pic.twitter.com/zjg6bYiv0w
Retweeted by irhanatul khazira
Turn iman lak nk bli brg kt lazada
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Nk start kumpul bawal aidijuma. Wahahaha
Dia sedang membodek, nak kam sesuatu lettew, boleh saja, tunggu minggu depan ya sayang.
Retweeted by irhanatul khazira
Sorry la pasni tk bg muka org mcm kau. Ape nk jd ngn laki kau. Gua tak kisah. Mls nk amik port der
Kalo asyik nk ikut pale kau je. Mmg aku tk lyn dah. Benci org time ssh cari aku. Cite kau ngan laki kau tu.
Tahukah Anda, warna yang ada di tag roti menunjukan hari roti itu dibuat. pic.twitter.com/NT2aC9O8Pj
Retweeted by irhanatul khazira
Bln 1 ni ade dinner tmpt keje laki gua. Yeayyy.
Muslimah terkecil. πŸ˜‚πŸ˜‚ masam muka pakai inner tudung my daughter aku nipic.twitter.com/y0rIF9tC7g7g
Retweeted by irhanatul khazira
Pakai toner babies blink ni mmg la best sejuk tp bile time nk kering tu muka ade rase pedih2 --"
Hari ni second last weekend boleh spend time w/ mama daddy b4 berangkat ke makkah :')
Time naza tu ade . now da jual Wahahaha. pic.twitter.com/0H0STBe6tr
Hai πŸ™Œβœ‹ #babyiris #hellokitty
Counting days for my mom nak pergi umrah. InsyaAllah.
Retweeted by irhanatul khazira
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Kemain suke iris tgk video dia tuu sampai gelak2 Repeat repeat and repeat.