Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4.5 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

irhanatul khazira

Dua orang yang perlu dijaga hati mereka:- 1. Ibu 2.Ayah Hargailah mereka selagi masih ada bukan apa kalau dah takde nanti takut menyesal.
Retweeted by irhanatul khazira
Bilik mekap mana jadi pujaan hatimu?
Retweeted by irhanatul khazira
Bila kita berjaya, kawan akan kenal kita. Tapi bila kita gagal, kita pula akan kenal siapa kawan kita.
Retweeted by irhanatul khazira
Dia mesej dekat facebook, aku tak reply & baru baca. Dia nak pinjam duit, Lepas tu dia pulak mengata kita taknak tolong dia. So mcm mana?
Retweeted by irhanatul khazira
This cafe is for unicorn lovers. οΏ½F
Retweeted by irhanatul khazira
Cite moh moh bontot pon tak bergerak lagi haaa πŸ˜’οΏ½twitter.com/hanasyaira/sta…SJ
We have lots of beautiful houses in Malaysia. Let me share some with you.
Retweeted by irhanatul khazira
Dulu plan nak kahwin on 17-7-17, which is today. And today I hanya berhuhu sambil lap air mata di tepi tingkap.
Retweeted by irhanatul khazira
Seorang wanita perlu sekurang-kurangnya 14 beg tangan untuk kelihatan berketrampilan. Beg pergi pasar β‰  Beg pergi kenduri.
Retweeted by irhanatul khazira
Recite Surah al-Kafirun and then go to sleep after coming to its end, for it is a clearance from shirk [Abu Dawud]
Retweeted by irhanatul khazira
Headache, fever πŸ€’ Mmg package πŸ˜’πŸ˜«πŸ˜©
Tahukah kome. DYMM Paduka Sultan Nazrin Muizzuddin Shah dan keluarga menaiki MRT laluan Sungai Buloh-Kajang semalam.
Retweeted by irhanatul khazira
Harini layan tekak nak kimbap πŸ˜‹p
When you can't find the sunshine, be the sunshine.🌞
Retweeted by irhanatul khazira
Sehari suntuk headache teruk haa 😩😷
Bestnya ada sampai 80 kucing! πŸ™€πŸ™€πŸ™€ Murah rezeki family ni, apa2 pun kucing last tu jugak cilake sbb dpt free ride. οΏ½nkgjgq
Retweeted by irhanatul khazira
Doalah setiap duit yang kita perolehi supaya mempunyai keberkatan di dalam nya.
Retweeted by irhanatul khazira
Aku dah banyak belajar macam mana untuk jadi "kuat" disebabkan oleh satu benda yang dipanggil "sakit".
Retweeted by irhanatul khazira
Sebagai role model anda. Bukan tiru apa yang dia jual, lepas tu jual murah. Kau takkan kemana. Sumpah aku cakap. Ive seen many!
Retweeted by irhanatul khazira
Tolonglahh wahai adik adik, tiada kejayaan yang datang bergolek! Tahu tak, tips berjaya. Meniaga dgn cara sendiri. Jadikan org berjaya
Retweeted by irhanatul khazira
Budak2 zaman sekarang berbusiness cuma tahu copy business orang, curik gambar, pemalas nak mampus usaha. Lepas tu claim as tu titik peluh
Retweeted by irhanatul khazira
Masih menunggu filem Bad Genius masuk ke Malaysia. Filem yg diilhamkan dari kisah benar ini mendapat rating yg tinggi oleh pemerhati filem.
Retweeted by irhanatul khazira
Buka cabinet nampak maggi ayam Ish mengoda betul da la baru lepas workout 😀 Sis tewas jua akhirnya πŸ˜’
Nak "doyan" πŸ˜©πŸ€€πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
Telah masuk waktu musim durian dan manggis di Selama dan kawasan kawasan yang sewaktu dengannya. πŸ˜„οΏ½tP
Retweeted by irhanatul khazira
Tengok silibus darjah 1 (2017) untuk buku Sains. Susah woi. diri sendiri blajar utk darjah 4-5 ke tah dah rasa susah apetah lg darjah 1
Retweeted by irhanatul khazira
@faizwahab @JaeIkhwanII Bro buat pembandingan saving dlm TH dgn ASB. Ada haritu baca artikel saving dlm TH lebih baik even dividen kecik.
Retweeted by irhanatul khazira
You think i dont know anything but i know everything, don't bother lying to me, i find out everything πŸ˜’
Retweeted by irhanatul khazira
Celaka. Selama ni salah rupanya teknik aku masak scrambled eggs. Patut tak berapa sedap. Kah kah kahπŸ˜‚οΏ½5C
Retweeted by irhanatul khazira
"Bercakap soal sifat kejujuran itu memang mudah," " Tetapi sukar untuk kita percaya yang dia itu jujur atau tidak."
Retweeted by irhanatul khazira
Lunch : mushroom soup & spaghetti carbonara πŸ˜‹πŸ’–
If tak mampu utk tepati jangan mengata cinta if kita tidak mampu memberi sepenuh hati 😏
πŸ‘©πŸ»πŸ‘§οΏ½mYJ5zL
Tak malu punye orang. Da la sebaya adik aku lak tuu.
Sedap2 nak amik kesempatan kan 😏
Silap orang la an. Gue block je terus 😎
Tu la manusia tahu nak senang je, nak keje company besar2 aje . Lepastu an siap kacau orang yang keje kat company tu gune msg fb
Ai bau nasi minyak . Kohkohkoh πŸ˜‚πŸ€£οΏ½twitter.com/hanasyaira/sta…qrCG
Member aku baru kahwin lepas raya haritu. And harini aku dapat tau yang Khamis haritu depa pi mahkamah fail cerai.....
Retweeted by irhanatul khazira
Muka baru lepas nangis πŸ˜’πŸ˜’#okaybyefriendev2c
standard ah bila ada yang dengki & tak puas hati dengan kita walaupun kita tak kacau orang & buat hal sendiri. it happens a lot in our life
Retweeted by irhanatul khazira
Hasil gambar dengan anak 😐H
International Kissing Day tapi yang bisa dicium cuma sajadah.
Retweeted by irhanatul khazira
Open house esok nak pakai baju ape πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ
Retweeted by irhanatul khazira
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.