Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
irhanatul khazira
Ootd : shawl calaqisya Jubah : minaz Heel : verns :*
Breakfast harini beef lasagna dgn roti nutella
Start a day with nutella
This sunday 12.4 will be our wedding anniversary.
Ego lelaki bila pgg fon bini mengatakn tk check pape. Itu menipu la. Kalo boleh ws ke telegram ke wechat semua check. Pic pon skali v.v
Sanggup pegi klia2 semata mata beli kasut baru utk pegi kenduri esok.
Sbb tu org kate mak bapak jgn masuk campur dlm hal ank mereka yg da kawen.
Fitnah la kate cerai ape semua ye. Kiteorg masih suami isteri. Dosa tanggung la ye.
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Ibu bapa hanya boleh nasihat kpd ank yg da kawin bukannye masuk campur sampai pecah belah sorg sane sorg sini.
This night is malam berinai for me :*
Rase nk continue balik main coc. Gtg
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Lama tk photoshoot iris pakai canon eos m.
Aku pantang bila org mulut manis tp hati busuk.
The truth story will come out soon. Biar Allah mengaturkan segalanya.
Ramai dayang - dayang yg tidur kn tuan puteri sorg nii. --"
Cermin diri dulu sblm jage tepi kain org.
Happy 10 months iris aleesya. Please don't grow up too fast. Stay cute and be happy
Hanya sorg je suke stalk faham keadaan aku. Forever love u :*
Kalau boleh all social network nk stalk. But who cares? Tk layan la sume tu cz its better kalo diam kn diri.
Tgh aku dlm tenang2 ni ade org tk ddk diam.
Beach view. Yeayyyyy can't wait avillion port dickson. Domo arigatou abh :*
hai tokyo 2016 😘😘✈️✈️
Rahsia nk muka licin dan berseri pakai pobling pore sonic cleanser. Ngeh3
The best things bila time miscarriage ni dpt urut ngan mak sndr.
Tuhan je tahu betapa hati aku terasa dan macam mana aku bersabar dengan perangai kau. Semoga diri ini tak penat.
Retweeted by irhanatul khazira
Takut jd mangsa tazkirah cepat2 budak tu block aku kt whatsapp.
Thanks mak abh selalu bg support tntg ape yg berlaku. Thanks faham.
Dok pikir sabtu ni nk pakai jubah minaz ke calaqisya.
Doa org teraniaya akn termakbul jugak.
makan. tido. makan. tido. main video games. seakan indah kehidupan itu. yg barat gambarkan. tinggalkan, islam tak ajar kehidupan mcm itu.
Retweeted by irhanatul khazira
Byk benda perlu pelajari.
" La ilaha illa anta subhanaka inni kuntu minaz zalimin " Bacalah selalu ayat ni untuk hilangkan segala kesedihan dan kesusahan . Sebarkan
Retweeted by irhanatul khazira
Tak usah peduli dengan kutukan manusia dekat kita. Yang penting kita diam. Time tu la kita diuji oleh Allah.
Retweeted by irhanatul khazira
Semoga dia selamat di pelihara oleh Allah.
Biar keputusan suami isteri. Bukan dgr kate org lain.
Astagfirullahalazim
Jgn memadai atur segala kehidupan org yg sudah rumah tangga.