Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
irhanatul khazira
Deeper conversation 🐰🐰
Orang duk kata "jangan percaya orang dalam facebook, twitter, instagram ni semua". Tapi aku yakin tak semua yang kaki auta.
Retweeted by irhanatul khazira
Sesi mengkhatam al quran dalam mase sebulan. Challenge is accepted πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
Kejap je mase berlalu. Lg dua minggu ! Wee ~~
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Zaman sekarang hati dah tak penting. Yang penting rupa. Sebab tu banyak yg pilih rupa berbanding hati. Biar hati busuk, asalkan ada rupa.
Retweeted by irhanatul khazira
Cik iris aleesya. Budak yg tak suke ddk diam. pic.twitter.com/ig65BCrRdh
Girl ni lain. Kalau dia dah syg sangat, perasaan cemburu tu boleh dtng anytime. Lagi2 bila kau dah rapat dngan org lain. Sakit bro, sakit.
Retweeted by irhanatul khazira
Don't call someone "Sayang" if she's not the only "Sayang" and don't call someone "Baby" if you have another "Baby" .
Retweeted by irhanatul khazira
Aku bukan berubah, tapi kembali kepada fitrah.
Retweeted by irhanatul khazira
Do "Istikhara" before you make important decisions. You will make the right moves if you take time to get the right counsel.
Retweeted by irhanatul khazira
Tahan menderita kepahitan hidup sehingga penderitaan menjadi kekayaan adalah bahagia. - Hamka
Retweeted by irhanatul khazira
Lelaki sibuk demand nak gf cantik , skinny , ayu , lawo padahal tak sedar diri tu takdelah kacak mana πŸ˜ͺ
Retweeted by irhanatul khazira
A woman is the full circle. Within her is the power to create, nurture and transform. #qoutesoftheday #ootd #sacc #momandbabyexpo
Here we go . Let's fly together princess βœˆοΈπŸ‘ΈπŸΌοΏ½pic.twitter.com/NI2zhBjPpYjPpY
Bila buat dosa , Rasa bersalah . Bila tak solat , Rasa gelisah . Bila sendiri , Ingat mati . Alhamdulillah, itu tanda Iman masih ada.
Retweeted by irhanatul khazira
Nampak asam je ni da start terliur. Mengidam mcm2 😭😭😭
Tidur is better nk hilangkn pening mual and rase nk demam ni 😷
Oyasumi nasai 😴😴�pic.twitter.com/YhybPwYS6gYS6g
Sejuta hints pun kadang2 laki takkan faham juga. but as a girl, haha i just love giving hints and then sakit hati sendiri lol life.
Retweeted by irhanatul khazira
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Better travel pegi oversea di galakkn bawak baby carrier . Bawak stroller boleh tp yg ringan
Tiket sudah booking... tunggu masa untuk fly~ ✈✈✈✈✈
Retweeted by irhanatul khazira
Sabtu ahad ni balik perak yeayy πŸ™ŒπŸ»πŸ™ŒπŸ»
Allah lebih suka orang yang banyak dosa tapi selalu bertaubat berbanding orang yang menyangka dirinya sempurna macam malaikat.
Retweeted by irhanatul khazira
Study tips bawak baby time flight. ✈️✈️ pic.twitter.com/FRKivWkrU2
Tetiba syok layan drama mak dtg trus suapkn sotong tempura 😍😍
Ni sbbkn hasutan kawan kereta kau yg mostly bujang! Parent kau sndr! Jgn slhkn aku! Perempuan mane tk marah tk bebel !!
Laki gentleman settle hal rumah tangga dgn bini dia je. Bukan libat org lain. Got it!
Mak bapak kau yg aturkn ddk asing! Bila ddk asing ni kau abaikn segalanya sbb selesa dgn hidup bujang
Bukan nya aku nk ddk asing2 ni. Tp kau libatkn mak bapak dlm hal rumah tangga. Gado je screenshot msg bg kat parent kau. Ngadu mcm2
Di dunia boleh la selamat sbb abaikn tanggungjawab and nafkah. Akhirat nnti jawab la sndr
kejar akhirat jangan kejar dunia. always kne ingat ayat tu
Retweeted by irhanatul khazira
sllu merungut bila smthing buruk berlaku dkat kita padahal kita lupa sbnrnya kita yg selalu buat perkara buruk sampai lupa yg kat atas sana.
Retweeted by irhanatul khazira
"Bila dah pasang 'nawaitu' nak berubah tu. Go on. Allah dah ketuk pintu hati. Pandang terus ke depan. Step by step." . Moga istiqamah.
Retweeted by irhanatul khazira
Kalau rasa putus asa. Baca ayat ni: "Sungguh, Aku benar-benar mengadu akan susah dan sedihku hanya kepada Allah.." [Surah Yusuf : 86]"
Retweeted by irhanatul khazira
πŸ‘§πŸ»πŸ‘― Makin hari makin besar si kecik ni. Dun worry i'll always be there for u my little princess. Forget about past. Start new life. #babyiris #10months
Bawa diri dgn travel. Nk tenangkn fikiran pic.twitter.com/iJoVIeWP23
Here we go, come with me, There's a world out there that we should see, Take my hand, close your eyes With you right here, Let's fly, fly, fly, fly ✈️✈️✈️✈️ #countingdays #momanddaughter #shorttravel #ootd #passport #babyiris #10months
Aku bebas kn dia. Demi group kete yg tercinta. Neo familia. 2 bulan kenal budak2 . Tu la family dunia akhirat dia bukan kami lg
Kita tak pernah tau sampai kapan kita dititipi mata ini, sungguh amat mudah bagi Allah mengambil kembali titipanNya. via @aagym
Retweeted by irhanatul khazira