Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Siraj Aldin Hanif
144 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Weh ra waton ngono, nek koe wes pilih karo pilihanmu koe kudu konsekuensi seneng susah dilakoni bareng "@WildaanMF: @Aldinhanif1 harga
Derita itu akibat kurangnya bersyukur, karena dibalik kepahitan pasti banyak hal yang bisa disyukuri.
Banyak masalah ? Dekatkan diri dengan Allah dan perbanyak sholat sunah, Allah akan memberi ketenangan~
Ta, udah tau kan Ta kalo kepo bikin sedih, kecewa, cemburu? Terus kenapa masih dilakuin tiap hari? -_-
Retweeted by Siraj Aldin Hanif
46 jam aktifitas, 2 jam istirahat = 48 jam = six:&
Aku gak iso turu rek bingung ameh ngopo:" "@AkuSandeek: Nek patah hati ki kudu pekok yo bos?RT @aldinhanif: kepo kan perhatian;;):p RT
Ih kepo yaa:p "@aldinhanif: ih apasih dek, kok belom tidur? RT aldinhanif1: Ih kakak nyebelin "aldinhanif: bisa dong apasih yang gak bisa
Ih kakak nyebelin "@aldinhanif: bisa dong apasih yang gak bisa tuh :p RT aldinhanif1: Weh kok tweet mu bisa lagi e? "aldinhanif:
Weh kok tweet mu bisa lagi e? "@aldinhanif: hello old twitter:p"
Hiking asik deh kayaknya "@infopendaki: Ah, gk bisa tidur.. enaknya ngapaen ya? ^_^"
Salah ambil sikap-_-
Cowok sejati kudu ndelo manusia harimau, mantaaaaab
Ospekmu edan mbak nek kui bali jam 12._.
Yaudahdeh "@okymuhammad: Emoh kita. Kamu ajaRT @Aldinhanif1: Pukpuk ya kita:( "@okymuhammad: :( RT @Aldinhanif1: Yes only love can break
Pukpuk ya kita:( "@okymuhammad: :( RT @Aldinhanif1: Yes only love can break your heart"
Yes only love can break your heart
kopi jogja wae tapi ojo sek kopi lampung hehe RT @AkuSandeek: Ngopi sek rek bek ayem heheRT Aldinhanif1: iklas wae malah entuk pahala hehe,
iklas wae malah entuk pahala hehe, shaaap RT @AkuSandeek: Wes gakpo rek, ngko sore kos ae klintong2 mbek aku;;) RT Aldinhanif1: Wes akeh sek
Wes akeh sek meh nyamber kok dap:) RT @AkuSandeek: Gek ceraki meneh, selak disamber boyoRT Aldinhanif1: aku yo ra asal ninggal kok RT @AKUsa
aku yo ra asal ninggal kok RT @AkuSandeek: Mugaknoo ojo waton ninggalRT Aldinhanif1: eling wes udu sopo sopo (:
kalo bisa iya, why not? RT @dessyrsyd: opo yo terus kudu ganti twitter?-..- "Aldinhanif1: meninggalkan masa lalu utk jadi yg lebih baik
meninggalkan masa lalu utk jadi yg lebih baik RT @dessyrsyd: Twiter gonta ganti sih😒 Aldinhanif1: Twitterku udu sek kui:( "@nurul