Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
ShaMiLa MyLa ™♥
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: 5 followers, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: 8 followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
I admit it. I can't stop thinking about you.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Ada member yang suka cakap'Susah gila paper tadi,aku rasa fail dah ni' and end up dapat A+, biadap biadap
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
" Mobile phone makes you closer to the person far from you. but it takes you away from the ones sitting next to you. "
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Akan aku rasakan pagi yang cukup bosan dngn kehidupan dunia .. setiap jari rutin yg sma '
Benda yang paling malas , bangun pagi . Errhh -_-
tawar hati tu cemana? tawar hati tu bila kau dah tak rasa atau malas nak fight about certain things yang used to be important things to you.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
"Allah tak janji yg belajar 24 jam jadi pandai, Allah tak janji yg kerja siang malam jadi kaya. Dia cuma janji siapa solat dia Berjaya."
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Bagi gua, kena maki "Mak kau hijau!" takde mende sangat. Cuba maki "Mak kau Barisan Nasional!". Pedih beb. Nak lagi pedih, "Mak kau Rosmah!"
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Kalau perasan, orang yg couple biasanya kahwin lambat. Org yg x couple biasanya kahwin awal. Kenapa? Sbb Allah mudahkan org yg x couple.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Jangan sesekali kau angkat kepalamu dari sujud, sedangkan masih ada masalah yang belum kau ceritakan pada Dia. Banyakkan doa ketika Sujud.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
" Aku terpaksa letak "Haha" dalam conversation sebab kalau boleh aku tak nak someone tu ambik serious dengan ayat aku."
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: 5 followers, One unfollower and followed 8 people via uapp.ly
Bila dah kawin mak tu jangan dilupakan.. Mak tetap mak sampai mati, bini kalau dah cerai bole cari lain..
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Carilah kawan yg mulut macam celaka tapi susah senang ada, jangan cari kawan yg mulut manis tapi time susah tak ada. 👍👎👌
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Masa kau bosan , kau cari dia. Masa kau seronok , kau abaikan dia. Aku tak kisah semua tu Yang aku kisah , 'dia' tu aku. K
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Oke --' . Laي la Saعedah ♥
Whatsapp : last seen Facebook : last post Twitter : last tweet Quran : last read? 😢
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
baru umur 15 tahun dah tulis caption "insha Allah bakal suami" mati je la dik 💁
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Girls . Mahal kan la aurat kau . Takkan asyik nak sedekah jariah dekat kami kaum adam ni free free je .
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
''Mana buku awak?" "Tertinggal kat rumah." "Nenek awak nak baca ke?" "Cikgu tak puas hati ape dengan nenek saya?Biarlah dia nak baca" ok
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Biar muka kulit tangan hitam . Daripada muka putih hati hitam 😂👌 Self Note
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Sifat pemalu Rasulullah lebih pemalu dari perempuan, jadi malulah kepada Rasulullah wahai muslimah, jika sifat malumu sudah semakin menipis
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Ustaz pernah cakap, "Cuba kamu hidup sehari tanpa gadjet, kamu akan terkejut betapa banyaknya masa yg kamu ada." I agreed. Give a try
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
"kita dah lama kawan kan?" "yeap" "kau tak sayang aku?" "eh kenapa tetiba?" "kenapa kau tak kejut aku solat jemaah tadi?" #ukhuwahGoal
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Kalau perempuan tu tak reti masak or buat housechores, then encourage her lah. Help her. Bukan humiliate her and jatuhkan semangat dia.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
apabila seorang muslimah menjaga keperibadiannya. kali pertama nak salam dengan suami pun malu . Ya Allah Comelnya 😍o
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
" Mr. Bean buat orang ketawa tanpa bercakap." " Rasulullah buat orang rindu walaupun tak pernah berjumpa." 😃
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
I only ask for 2 things. * don't make me look stupid. * don't treat me like I'm stupid.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Dulu cikgu kata nk cari awek cari kat U or kolej,Last2 bila pi sana semua dh jd awek org. Padan muka hang sape suruh percaya kata cikgu 😂😂
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Jangan kau kutuk perempuan selekeh time sekolah. Nanti lagi 5 or 7 tahun lagi bila dia dah pandai dress up. You'll never get her bruh."💁😏
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Today stats: 5 followers, No unfollowers and followed 26 people via uapp.ly
Bukan dia la nak kapel zaman kemelesetan ekonomi diri macam ni .  
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Jangan panggil sahabat kalau baru gaduh sikit dah give up. Kalau sayang sesuatu, fight for it.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Aku tak terkejut sangat kalau manusia boleh berubah sekelip mata. Dah nama pun 'manusia'.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Style Perempuan "Perempuan kalau dengan kawan-kawan dia tak cepat marah tapi kalau dengan adik beradik dia. Haaa amek kau cam singa."😂
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Don't let a bad day make you feel like you have a bad life.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Yang cukur kening lepas tu lukis balik pakai pensil tu elok cungkil sekali biji mata, lepas tu ganti fish balls.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Jaga mata dari melihat perkara haram & maksiat. Barulah ilmu akan kekal lama.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Yang susah takkan selamanya susah andai dibasahkan dengan usaha. Yang senang takkan selamanya senang jika dikeringkan dengan putus asa.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Jangan terlalu celik melihat kesalahan orang sehingga buta untuk melihat kesalahan sendiri.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Esok memang masih ada. Tapi adakah kita akan tetap hidup besok? Ajal say hye, kita bye-bye.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Haha , kini lebih bahagia dengan SMRA yang tercinta >•< ... ' #ciehh . #Myll
Kalau kita ada jodoh awak salam dengan mak saya,kalau kita tak ada jodoh awak salam la dengan wife saya dan ucap tahniah..
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue