Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome

PERFECTIONIST™♥

277 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Jgn malu Cium pipi mak pak sebelum g sekolh/hostel/universiti Else
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
Apsal mngntuk awai ni. Ni kes double H mia pasal ah ni. Pusing liklau sbb cri dy last2 xjmpa smpai sudah
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
Aku perasan lah, Lecturer kt sini, diorg berebut2 sama naik dgn student nk ucap 'good morning'. Kita yg sesama islam nk jwb salam pn payah.
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
"Ilmu tidak dapat diraih dengan mengistirahatkan badan (bermalas-malasan)." (HR Muslim)
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
i'll catch the grenade n give to u baby . haa , nak ka baby or bab* hahaha , gurau2 astaga
Firstly, allow me to hoppeth out of my mother-fornicating Porsche.
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
sayang bebeno . org kata ak xda taste sbb pilih hg tapi hg sndiri tak hrgai , org cmni kita nak bt cana ni ? trus sado ka boleh belah
cause u lier , never did what'r u said . just dream smpai nazak kot
keep in ur mind snn ak ckp skli ja . dulu mngkin slalu mnghraap tapi skrg bye got to die baby
kau lupa , sebab kalau hati dah hilang ak mmg dh tak feel so , keep ur happy selalu tak suka cakap . jangan men2 belakang pintu damn .
cinta ku ni tak pernah memandang siapa kamu . tapi kau tak pernah nak hargai ,
jiwa keliru aku dia dan hidup ini . lupa akhirat duk ada . gila2
like usually , talking to the wall and feel so damn pandai
Bila Da'i Izzhar dan PU Rahmat beraksi satu pentas. Agak-agak jadi macam mana? Hehe.
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
DOA tak makbul? Adab bila doa tak makbul, kau kena bersangka baik dgn Allah. Allah beri yang lebih baik. Percaya. Allah tahu yg terbaik.
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
Air mata yang mengalir itu, Bukan tanda kau lemah. Air mata itu, Sedang mengungkap segala rasa yang kau pendamkan selama ini. Biarkan ia.
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
Kadang, orang yg tak kenal akan sangka kita ni tegas, pendiam, sombong. Tapi dia tak tahu kita punya gedik bila jumpa sahabat yg rapat.😁
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
Suka pakai twitter sebab boleh sembang dengan diri sendiri. Tak rasa bodoh pun cause everyone is doing the same thing. Hahaha 😂
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
"Girlfriend" and "Girl friend". Do you see that little space? Its called friend zone 😎
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
Students ni ada 3 problem je dalam hidup dia ; - Tak cukup masa - Tak cukup tidur - Tak cukup duit Yang ketiga tu yg paling tak cukup.
Retweeted by PERFECTIONIST™♥
 




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue
Hi, this page is for PERFECTIONIST™♥
Are you looking for their Twitter page? Or would you like to view all their updates here?