Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
ShaMiLa MyLa ™♥
Want to Grow Your
Social Media, Free?
ak redha bt smua demi hg , kawan . wlaupun kita takkan pernah sama hati dn prmikiran .
balik kalini rasa mcm tadak ap , asyik teringt sedih hg ja . even ak ni mcm org bodo tunggu hg bila nk sedar ,
penat wehh teringat hg . ak kesiannnnnyaaaaaa dkt hg . cuba klau hg tau ni kann , ak hrap boleh la henshinn .
Kenapa tak boleh berdendam? "The only thing you get is a sickness from ur heart. Just redha and maafkan. At least you'll learnt from it."
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
tapi ak akan usaha utk lebih sayg dn prcya hg . ak tak hfai nahu sorof lagi sbb sedih teringt hg . bila nak buka mata syg ? zamn dh maju beb
ak sedih dngn denni sorng , jujur la ak kata ak sayang kot dkt hg . walaupun kita ad kelainan dn susah utk sama , mcm hg kata .. ".,"
kaan , tapiada org tak mau berubah sayang .
betullah kann , jodoh tu milik allah , cinta kita pun milik pencipta cinta . semua bkn milik ak . smua milik Dia
tapi ak tak fham knapa cinta tak nak dekat . rindu pun tak brbunga . kalau ak kutip semua permata sekalipun . takkan hadir cinta dan rindu
sebenarnya diri ini rindu kepadamu ,
sebenarnya hati ini cinta kepadamu .
"Bila nak kahwin?" "Bila jodoh sampai la, makcik. Eh, ni anak makcik ke?" "Aah. Anak sulung." "Oh jodoh dah sampai rupanya, mak. Hehe."
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Kahwin awal itu rezeki. Rezeki hidup awal dengan pasangan. Kahwin lewat juga rezeki. Rezeki hidup lebih dengan ibu bapa.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Selalu ja nama depa ada dlam doa aku, tapi tak pernah hargai aku. Biaqlh hanya tuhan ja yang tau. Ikhlas tu kan ibarat kentut . HAHAHAH
"Bukan senang kan?" "Ha? Apa?" "Bukan senang nama kita nak ada di dalam doa seseorang. Kalau ada tu, Bersyukur. Hadiah terbaik" 😊. 
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: 5 followers, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: 8 followers, One unfollower and followed one person via uapp.ly
I admit it. I can't stop thinking about you.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Ada member yang suka cakap'Susah gila paper tadi,aku rasa fail dah ni' and end up dapat A+, biadap biadap
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
" Mobile phone makes you closer to the person far from you. but it takes you away from the ones sitting next to you. "
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥
Akan aku rasakan pagi yang cukup bosan dngn kehidupan dunia .. setiap jari rutin yg sma '
Benda yang paling malas , bangun pagi . Errhh -_-
tawar hati tu cemana? tawar hati tu bila kau dah tak rasa atau malas nak fight about certain things yang used to be important things to you.
Retweeted by ShaMiLa MyLa ™♥




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue