Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Amy Search
music rock artists 161,292 followers
begitu lah agung sbuah karya yg dtg nya dri DIA
by @iamkumbre "THANK YOU to @shfatim85 too!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ you Rock!" via @PhotoRepost_app
by @tuanasmawi "Setiap kesusahan dan cabaran yang dihadapi itu lazimnya melahirkan kreativiti. Hebatnya Allah swt mencipta sejenis alat dalam jasad manusia iaitu otak. *TATU*" via @PhotoRepost_app
by @fei_long08 "@akuamysearch ~Sebuah Eksperisi Warna.. #love #populartagsapp #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #followme #follow4follow #like4like #look #instalike #igers #picoftheday #food #instadaily #instafollow #like #girl #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_s
by @fei_long08 "Legend Papa. #love #TagsForLikes @TagsForLikes #instagood #me #smile #follow #cute #photooftheday #tbt #followme #tagsforlikes #girl #beautiful #happy #picoftheday #instadaily #food #swag #amazing #TFLers #fashion #igers #fun #summer #instalike #bestoftheday #smile #like4like #friend
@AkuAmySearch Di dalam Gerimis penuh rahmat, engkau tersentuh. cendawan akrab sesegar pagi yg permai damai kan tunggul di pinggir rimba.
Retweeted by Amy Search
Si penulis pelayaran album aku yg baru by @hasmihashim "@qasander kata langsir belakang tu retro. Back stage dengan @akuamysearch malam tadi di KL Live." via @PhotoRepost_app
Adam pnye @adamazrifzzz ๐Ÿ˜†
by @tuanasmawi "Ini adalah salah satu doa yang baik untuk amalan kita seharian sebagai pendinding bukan sahaja makhluk.halus malahan manusia juga. Selamat beramal sahabatwku cc Abg Amy @akuamysearch" via @PhotoRepost_app
@AkuAmySearch Rocker yg menyukai seni. Gua big Fan of Search.hingga kini. Dlm kereta Gua almost all CD's Search. Living Legend SEARCH
Retweeted by Amy Search
lagu nya enak didengar biarpun jadoel ,tak pernah bosan @rsenapati ,lagu kenangan sama my husband @AkuAmySearch @inka_christie
Retweeted by Amy Search
by @tuanasmawi "Harap kita dapat selalu amalkan doa ini untuk elakkan sihir rumah tangga yang membawa perceraian suami isteri dan perbalahan... semoga istiqamah... salam asar sdra2ku" via @PhotoRepost_app
by @qasander "Cant wait to watch u KD โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘Œ Mari berhibur bersama @krisdayantirl di #picc #putrajaya. Utk keterangan lanjut, follow @eventpicc @akuamysearch @suemahadi" via @PhotoRepost_app
Look n feel mcm kt NYC kata onwer dia jibby @jibbynco aku setuju. Org seni memng suka tmpt yg berseni cmni.
Thnx ya jibby layan melayan interview aku dn bagai ๐Ÿ˜† will come by again insya Allah @jibbybynco โœŒ๏ธ๐Ÿ’– by @jibbynco "@jibbynco 's founder/executive chef/bigboss himself @jibby_hamid aka Najib Hamid with Malaysia's Rock Legend @akuamysearch ๐Ÿ˜ thanks for your support! @qasander #rocklegend #isabella #
Yg pasti #qaqa tk cemburu dn aku pasti dia mngerti๐Ÿ˜Ž
Boss qistina of the @jibbynco sngt cool n she answered all my questions ๐Ÿ˜†
Ngobrol dgn the big boss @jibbynco ๐Ÿ˜†
Rindu... Dh lama tk bertemu #qaqa
by @imantang75 ""...NEVER FORGOTTEN ๐ŸŒนโšฝ๏ธHillsborough's 96 victims remembered up and down the country on 25th anniversary of football disaster.."๐ŸŒนโšฝ๏ธ Anfield stood silent on Sunday afternoon in tribute to the fallen, but not forgotten, victims of football's gravest tragedy.๐ŸŒนโšฝ๏ธ On this day, 25th year