Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Amy Search
Yg nk kurus cpt ikut jejak bdk pompuan baju kuning yg gemok tu... Kalau nk thrill sesngt bole gi sini Mount Huashan. Bile berada kt ats korng akn rasa kesal nya yg amat sngt tpi dh tk berguna tpi bila dh smpai kt bawah korng akn ketawa melekek lekek... Kenape ek? Try lah @shikins @qasander @oleenazi
Bismillah... n smile 😄 cinnamon toast @woodandsteel
World most dangerous hiking trails Mount Huashan, China. Berani tk korang😂 @qasander @oleenaziz @shikins @syaf @shimabobo ini baru tekentot tekencet siap😁😆😎😅😂😇
Senja kelmarin... Begini lah hari2 ku menikmati kurnian illahi. Slm jumaat dn moga Allah limpahi rahmat buat kita semua. AameenYRA
#Repost @woodandsteel with @repostapp.
・・・
Well, that'd be the end of our trip! We're coming back today & we promise a fresh start when we open back for business tomorrow [ 17/4/2015 ] at 3PM! Bali has treated our team well and it's been a great trip thanks to everyone. Looking forward to serve you
#Repost @azharpawanteh with @repostapp.
・・・
Everest Base Camp (5364m) 15 April 2014..going there again I guess.. @jamalmoreno @qasander @oleenaziz @shikins @syaf korng sema marathon ke sana sini bagai kt sini kite tkyh belari ... Tenang aja 😀😎
#Repost @fedtriyahya with @repostapp.
・・・
Usah sempitkan makna sunnah, dengan niat terselindung yang sebenarnya mahu untuk meraih laba dunia. Rasul diutuskan Allah bukan bertujuan mengajar pakaian atau aksesori apa yang sunnah. Kerana menisbahkan sesuatu amal yang sunnah memang dijanjikan ganjaran
#Repost @getagripsdnbhd with @repostapp.
・・・
Minggu lepas team Get A Grip bergerak ke Masjid Ehsan Taman TAR untuk pemasangan produk Get A Grip, iaitu Stone Grip di beberapa kawasan masjid. Moga dengan usaha kami ini dapat memberi manfaat kepada penduduk taman & ahli masjid untuk mengurangkan risiko
#Repost @juddyroller with @repostapp.
・・・
Thanks for the heads up @sandrewmelbs , this guy is a killer! @guidovanhelten happening now corner of #EaseySt and Wellington St #collingwood #juddyroller #Easeylivin
#Repost @fedtriyahya with @repostapp.
・・・
Kreatif dlm bersedekah: 1. Letakkanlah sedikit makanan kucing dan sama mngkuk air diluar rumah utk kucing2 yg dtg.. .................................... ..2.Sisihkanlah sedikit dari hasil gaji @ upah jerih payahmu, untuk dsumbangkan kpd anak yatim & orang m
#mediahiburan30livinglegends #39livinglegendsmediahiburan
Tq #mediahiburan for putting me on the list #livinglegends😎🙏
Amacam !!! impian seterus nya.. usya Base Camp dulu ok gak ek😂 @qasander @oleenaziz @nizamrahmat @syaf @shikins
Alhmdulillah @mubarak 😄 dh bnyk berubah. #albayanschofquranandhadith @ubs02pro
Memang nk adik pompuan sngt nih ek😂 @thisislobo69 @sania.samara12.9
Suasana mlm tdi ...Sedang isteri ku berada di puncak Gunung Kinabalu ...
Mcm dady dulu2, kalau tk bawak bekal gi sek kite org mkn kt warong pak Ali yg kt bas stand pasir pelangi tu tpi masa tu sek menengah Dato Jaafar. Masa sek rendah bwk duit 15sen. 10sen beli mee rebos dn 5sen air oren. Gi sek pn jln kaki 3batu lbih. Dri darjah 1-6 kite org jln kaki. Itu dulu ek sngt b
#Repost @fedtriyahya with @repostapp.
・・・
Why women cry? . A little boy asked his mother, “Why are you crying?” "Because I’m a woman," she told him. "I don’t understand," he said. 
His Mom just hugged him and said, ”And you never will.” . .
Later the little boy asked his father, “Why does mother see
Bongkar2 jmpe yg lgi rare Pintu Sepi Album ni released masa album Fenomena kena injunsi dgn polygram pda thn 1988. Album cover album koto skit tkena air😄
Sejuk2 ni pekena cinimon toast je 😄🍞☕️ @woodandsteel
Alexander with new sahabat at #albayanschofquranandhadith @alexander_pennyboard @irfanfitri02
Hahaha hanif era ade taste lah... @drmartens_my @iszhamidon @haniff_hamzah
Bongkar pnya bongkar jmpe ini barang... not for sale ok... 😂