Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Amy Search
Thn lalu aku meet maulana dn dia tnya aku any idea nk buka kedai ape kt Kuching ni. Aku kasi idea dn dia buka sbiji yg aku bayangkan. Ini lah dia MK Classico Cafe, Kuching. Congrats maulana @mmrj797 πŸ’πŸ˜„
Ths is BakarBatu... Aku #bdkbakobatu ...
#Repost @qasander with @repostapp. ・・・ dgn boyfriend kita 😜✌️
Last spring in Bursa, Turkey @qasander
Hahaha sape muscle paling beso πŸ˜„πŸ’ͺ🏼 @ery_zukhairi with @repostapp. ・・・ Its been a while tak jumpe abang abang aku ni sejak aku pindah dok jauh.. hihi.... next week ada rezeki jumpe balik... ;) .... janji rawkkkkkk ;) wit abg amy & edry hashim .. #MiG #amysearch #eryzukhairi #shooting #film #ffm27
Selamat Hari Merdeka 58 Moga negara bebas dari Korup dn bebas Kemiskinan. πŸ’πŸ™πŸΌπŸ˜„
Ya...Demi Cinta ku pda mu Malaysia @yasinsulaiman with @repostapp. ・・・ raikan malaysia bersama. tiada siapa inginkan yang tidak baik untuk malaysia. apa yang diperjuangkan hanyalah untuk kebaikannya. untuk kita semua. untuk anak cucu kita. selamat hari kebangsaan. bangsa kita malaysia.
#Repost @sarimahibrahim with @repostapp. ・・・ Guess who we bumped into at the airport..Abang Amy Search! Yay!!#legend #excitedgiler #rockkkk πŸ‘πŸ‘πŸŽ€πŸšΆπŸŽ©πŸ˜»
Meet my old friend. Since early 80s. The bossπŸ˜„
Mcm foto shoot dh pulak kt #mkclassicocafe @mmrj797 😎
At last smpai gak kamik @mmrj797 πŸ˜„ #mkclassico
I love ths place. Whenever in Kuching πŸ˜ŽπŸ† @mmrj797
David & Me same destination but on a different flight. I first time meet ths guy was in Mimalamd with his band Alleycats. Alleycats were big during tht time. Tht was smtime in 1985. πŸ˜„
Alhmdulillah...Kite dh smpai Kuching @mmrj797 ngopi kitakβ˜•οΈπŸ˜„
Wah...sema dh botakπŸ˜„ Sorry anak2 sema uncle tk dpt join for solat jumaat sbab ke Kuching, Sarawak. #albayanschofquranandhadith @ubs02pro
Break free skjap okπŸ˜„β˜•οΈ @qasander
Smlm dlm sesi signing cntrct utk tmpt baru #albayanschofquranandhadith. Ustz bilal snyum je kt tepi tu😎 Tq to Tuan Ghaus Ismail, your famili dn off course your staff of GMA Resourses for tht warm welcome and the humbleness kt kite org. May Allah bless us all. AmeenYRA πŸ™πŸΌπŸ˜„ @ubs02pro
#Repost @julizaadzlizan with @repostapp. ・・・ Semoga suami kita baca & fhm maksudnya yekπŸ˜œπŸ˜βœŒπŸ»οΈπŸ˜…πŸ˜…πŸ’ƒπŸ»πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’³πŸ’³πŸ’ƒπŸ» #suami #isteri #muhasabahdiri #cermindiri #blessed #thankful #syukur #alhamdulillahhh #remindingmyself #remindingmyfamily #remindingeveryone
Alhmdulillah official signing dgn landlord utk #albayanschofquranandhadith Meeting dgn Tuan Ghaus, Dr Sallehin, Tuan Johan Ghaus @johanghaus. May Allah bless us allπŸ™πŸΌπŸ˜„
Mlm ini kita punya πŸ† Congrats JDT πŸ’πŸ˜„ @generalmoustaches




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue