Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Safely Arrived to Pulau Pinang. Thank God! Hello LTE!
Bughit nih dok cakap KL. Ey pepet, hg berpuj tahun dok Kedah, p dok KL setahun lebih buat lupa diri. Haram sunggoh.
Photo: Miskin kaya tua muda bermaafan. Di bawah sayunya gema takbir hari raya. Senyum tawa sanak saudara.... tmblr.co/ZJEcbx1M_z2mD
Miskin kaya tua muda bermaafan. Di bawah sayunya gema takbir hari raya. Senyum tawa sanak saudara. Mewanginya bunga rasa. Kusyukuri nikmat Tuhan Maha Esa. Kuhulurkan tangan seikhlasnya. Pohon diampunkan dosa. Salah dan silapku pada semua. Mulianya Hari Raya, Di desa tercinta Menggamit ku berdoa, S
Riri, mana Riri pi? Balik la syg oii. Malam dah ni.
Be careful if you're with your #Scorpio lover! They have a very hard time both forgiving and forgetting. So don't mess with them.
Retweeted by ん
Kejap ada, Kejap takdak. Pepet.
Immmmmmm gonnnnnaaaa sssccccrrreeeeaaaaammmmm!!!
Tak boleh scroll Instagram oii. Macam mana tah nak install Instagram dekat Q10. Sapa tau? Ajaq sait kat cheq.
Balik kampung iPhone simpan senyap senyap. Line takdak. Kita pakai BlackBerry ja. Bolehlaaaaaaa -,-"
Takdak LTE, Takdak 4G. Hanya GPRS, 3G & H+ yang ada, tu pun Celcom ja la. Bolehla daripada takdak langsung kan. pic.twitter.com/RIQxNhCDzt
Nasib baik lah Celcom masih boleh diguna pakai di Pantai Merdeka ni. Kalau harapkan Maxis, menagis air mata darah la.
Photo: Pi sana, pi sani. Rumah tu, rumah ni. Hat tu Jauh, Hat ni dekat. Sat sejuk, sat panas. Yang ni... tmblr.co/ZJEcbx1Mjz6yc
Pi sana, pi sani. Rumah tu, rumah ni. Hat tu Jauh, Hat ni dekat. Sat sejuk, sat panas. Yang ni sedap, yang tu kureng. Oi, letihnya raya, Havoc nya raya. Perut kenyang, hati pun banyak senang, mata pun minta pejam. Puasa tak tara mana, raya bukan main gila. Jom lah kita lena. *SilentPhone* #Ray
Sakit kepala tahap gila babi dah.
Mengantuk terokkkkkk.
@thefizz26: @AjimAkmalWolfe chill2” im teraiyinggggggggg 😪
Hello Braderrrrr. Simpan hang punya Huawei tu sengap sengap. Meluat sangat dengaq. Serupa hebat tara mana sangat. Tuih
Photo: اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ. Hi semua. Selamat Hari Raya Aidilfitri... tmblr.co/ZJEcbx1Mh4AGt
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ. Hi semua. Selamat Hari Raya Aidilfitri sesayangs semua. #SelfieKingKongKepalaBapakHang dalam masjid sikit 😘 #RayaSelfie #Blue #Turqoise #NoFilter #iPhone5s
Allahu Akbar, Allahu Akbar, Allahu Akbar.. La illaha il Allah.. Allahu akbar, Allahu Akbar, walilahil Hamd.. #EidMubarak 😇😇😇
Retweeted by ん
Selamat hari raya maaf zahir batin my frengsss @Ayon_Ahmad @AjimAkmalWolfe @SheikhZafrie_ @AdiCapang @MijanAkmal ❤❤💙💙💚💚💛💛💜💜💕💕💖
Retweeted by ん
OFFICIAL: Muslims in Malaysia will celebrate Hari Raya Aidilfitri on Monday, July 28, 2014 (via AstroAwani iPhone app)
Natural shaving cream? Coconut oil! Your skin will feel so smooth and soft after shaving! #promise
Retweeted by ん
Nasib baik la Steven syg aku. Tak payah aku kalut nak que amek nombor tunggu berejam jam. Nampak tak disitu 😏
Esok Melayu yang nak raya, tapi yang kalut shopping lebih lebih tu Cina, yang kalut nak gunting rambut pulak Hindu. Tak faham konsep.
Photo: Pusing 1 Penang punya sakan harini haa. Ni dia habuan. Lani dah tak larat nak berjalan dah. Nak... tmblr.co/ZJEcbx1MYSYd7
Pusing 1 Penang punya sakan harini haa. Ni dia habuan. Lani dah tak larat nak berjalan dah. Nak tercabut kaki dah. Pinjam kerusi roda boleh dak? #TopMan #TopShop #HM #Mango #Aldo #Shopping #Raya #VSCO #VSCOcam #iPhone5s
Yang sedang sedang saja 🎶 #RamadhanJanganPergi #RayaDatangLagi #NoFilter #Besties #GurneyParagon #iPhone5s
Maaf Zahir Dan Batin Semuanya 😬
Kenapa salah yang sedikit suka dibesar besarkan? Kenapa? Ka memang selama ni cari kesalahan aku.
Marilah kita sambung zzzzzzZZZZZzzzzz kembali mataku sayang intan payung 😴
Haa. Tau dah apa nak buat! Kita main Injustice God Among Us dulu. Bagi 4 Gold Bar maintain baru dapat 2 Rare Gear 😏
Maxis pun cam fefet ja pagi ni. Awat taktau lah haih. Meluat lah! *Celup iPhone dalam Air Sabun*
Nak tengok TV pun tak rasa macam ada program best. Nak on laptop, sungguh lah malas sekali. Damnnnnnn
Tak sukanya bila dah tidoq dari malam semalam & terjaga at this time. Apa nak buat dik? Takdak function lah oii pepagi camni.
@TeamOfRihanna: Rihanna won! pic.twitter.com/VySuho7SfJ” We did it without an album! My hittas! Thank you guys! 2014 is only gonna get better!
Retweeted by ん
Bad Chapped Lips 👄😔
Hi Penang 👋
Alhamdulillah. Selesai segalanya. Amin. إن شاء الله.
Final Exam esokkkkkkkk. Malasnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Photo: Selamat Pagi Kesayangan Hati Abam seluruh dunia. Wahhh seluruh dunia tau. Haha. #GoodMorning #Swag... tmblr.co/ZJEcbx1LnlzCp
Selamat Pagi Kesayangan Hati Abam seluruh dunia. Wahhh seluruh dunia tau. Haha. #GoodMorning #Swag #GutenMorgen #TopMan #CalvinKlein #VSCO #VSCOcam #iPhone5s
Photo: Selamat Pagi Kesayangan Hati Abam seluruh dunia. Wahhh seluruh dunia tau. Haha. #GoodMorning #Swag... tmblr.co/ZJEcbx1Lnly00