Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
ABSOLUT AJIM
Listen for @rihanna’s song β€œAmerican Oxygen” from her upcoming album during March Madness on TBS, CBS, TNT + truTV. amp.twimg.com/v/d188105c-2d4…
Retweeted by ABSOLUT AJIM
Good Morning 🌻
Goodnight 😴 (@ Ajim's Home Sweet Home in Georgetown, Penang)swarmapp.com/c/5sP5vKK3BKaz
Nampak tak betapa takdak arahnya sampai nak add org kat Swarm bagai πŸ˜‚
Macam lagi sakit ja lepas 🚬 πŸ˜’
Ada org ambil berat kat kau, tapi kau buat tk tahu. Sampai satu masa, dia tk lagi ambil tahu pasal kau, dan masatu kau akan rasa kehilangan.
Retweeted by ABSOLUT AJIM
Fuckin' sore throat πŸ’£
Takmau mandi boleh? Letih ngatt ngatt.
πŸ”Š πŸ’ƒπŸ‘― (@ Soju Room in George Town, Penanswarmapp.com/c/eQTi5Ank8oJKdt
Aku jenis tak reti nak kedarah benda sedap sedap ni lelaju. Aku suka take time slow slow to feel it in mouth & down slowly into my throat.
Ben's ten. Melepak lah sat hilangkan stress kat langkawi yang boleh tahanlah bosannya. @AjimAkmalWolfe pic.twitter.com/gFYjNrfhRM
Retweeted by ABSOLUT AJIM
Sudah setengah jam, baru nak RT & FV πŸ”₯
Tenangnya rasa malam ni 🍭
Photo: Are you more worried about doing things right, or doing the right things? - Think Big, Ben’s.... tmblr.co/ZJEcbx1fDO6So
: Are you more worried about doing things right, or doing the right things? - Think Big, Ben's. #ThinkBig #Bens #Latte #BerryPavlova #Marlboro #GoodTimes #BeautifulMemories #GurneyParagon #Penang #VSCO #VSCOcam #iPhone5s
Nyums. (@ Ben's in George Town, Penang) swarmapp.com/c/gkDTIo0adY8
Masa untuk disable kan kembali Last Seen Whatsapp.
@AjimAkmalWolfe ni hg kalau dok sebelah aku aku dah hug Kiss dah hang tau. Lol πŸ˜‚ lagutupunyasayangkathang
Retweeted by ABSOLUT AJIM
Zaman sekarang orang tak jaga hati kita, kita pun tak payah jaga hati orang. Yang kenal kita, tahu kita, mereka sendiri senang dengan kita .
Retweeted by ABSOLUT AJIM
Sedap okay mimpi aku semalam tu. Lama jugak lah mimpi dia. Aihhhhh aihhhhh. Mimpi ja buat apa. Betoi betoi kan πŸ‘πŸ’¦πŸ’¦πŸ’¦
Well, I don't need any supplements to support my body yet will im still bergetah and muda trang tang tang kan. Bukan macam hg πŸ˜‚
Pi JumpStreet pun best nok. Lompat lah sampai patah kaki.
Hg nak keqabat bendalah tu semua? Tak reput ka tulang belakang hg nanti? Dah cukup minum Anlene Gold?
Well, hahahaha. Mostly weekdays lagi busy dari weekends. Anything hg habaq awai la kt aku, 2 days before. Kot aku boleh arrange time.
Awak yang semalam kita whatsapp sampai pukul 4 pagi +++ tu, saya termimpi 'ehem ehem' dengan awak lah semalam, aduhaiiii. Hahahahahahaha
Minggu depan? Aku dah fully booked till April. Why? Mana ja hg nak pi? Weekdays okay la, Weekends tak sure.
Hahahaha. Baik Ajim spent time dengan kawan kawan. At least ajim takdak rasa bersalah when im not dating with each one of them 😁
Why is everything with them so compliiiiiicateddddddddddd 😩
A man with good dick has more power over a woman than a woman with good pussy has over a man. #SexFacts
Retweeted by ABSOLUT AJIM
Sampai hati kata Ajim lemau πŸ˜’
Ni bukan orang yang berbf kan si gorilla tu la.
Aku nak tulis konpius, boleh jadi konpois kan. Haram πŸ˜ͺ