Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

VJĮŴ VKŴVL™ 🦄

Bayi dijumpai di masjid hari ni 😢 AllahuL
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
iPhone 6s yang huruf & nombor: Q4 Q5 Q6 Q7 Q8 Q9 QC QD QF QG QH pada kedudukan ke 4 & 5 dlm serial num, blh claim j… twitter.com/i/web/status/8…
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Bila nampak sign ni tapi hang lupa bawak resume haih
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Mamak fucker, come and take my fucking order please 🖕🏻 (@ NS Nasi Kandar in George Town, Penangswarmapp.com/c/i604ZzkJ8WC52
Fantastic Beast and Where to Find Them 🎥 (at@TGVCinemass in George Town, Penang)swarmapp.com/c/fIXGBBEKtIWn
Lacker, Nucker, Ricker 😂 (@ 1st Avenue Mall -@1stAvenuePenangg in George Town, Penang)swarmapp.com/c/7ZA0G1UPCkou
ลาดเทเพียงได้รับเพียงพอ #MyBoatNoodle #ChillChill @ Boat Noodle Sunway Carnival Mall instagram.com/p/BNG9UBmBUYN/
Miam 😋 (@ The Original Boat Noodle in Seberang Jaya, Penang)swarmapp.com/c/ieeBL6zc0vzUi
After a long time 😏 (@ Sunway Carnival Mall in Seberang Jaya, Penang)swarmapp.com/c/hWl8qsHC8Ho7
akhirnya jumpa jugak suara asal doraemon 😂j
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Taking a shower during a lightning storm is not recommended – A lightning strike can be conducted from many miles away through a water pipe.
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
All technology should have an “I just woke up” brightness setting.
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Ni la rupanya bila kau dalam kubur nanti. Dalam nakkk ☝
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
'Home Alone 2' was released on this day 24 years ago.
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Wei asal kau tak kejar bola tu? "Aku ada penyakit, tak boleh aktif sangat" Penyakit ape? "MALAS" Ouh sama. Jum balik makan pastu tido.
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Serombong Kapal nak nyanyi lepas ni 😂
Kepala butoh depa. Upgrade konon padahal tak beza pun aku tengok 🙄twitter.com/bukanmasochism…x
Lah, iyeke encik? Sepatutnya start dari zaman tadika lagi, lebih afdhal 😅twitter.com/bukanmasochism…U
Makin lama, makin hambar GV ni 😌
Apa function Mamat Khalid sebagai Juri GV? 🙄
Apa masalah Celcom harini ah? Butohrah
Tapi banyak ja lifeless & attention S people kat Twitter ni. Sorry to say this. 🖕🏻
Yes it's your own account. But jangan lah jual publisiti murah sangat. Relax² Chill dah la.
Setiap perbuatan hang seharian, hang tweet. Motif? Tak penat ka? Or, Attention S? 😂
Apa gamaknya Berita RTM, TV3 malam ini? "Baju Merah berjaya tarik sokongan 100,000!" "Bersih 5 gagal..cuma 200 had… twitter.com/i/web/status/7…
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
It's not my fault that I'm better thank you 😏 @ Jatomi Fitness,…instagram.com/p/BM_ew7AhqDX5…W
I liked a @YouTube video youtu.be/0OjW-fvZqWo?a Safura & Oney - Jangan Menangis Sayang
 Music ✔️ Spotify Premium ✔️
Everyone's essentials for college 😂3
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Beauty isn't about having a pretty face. It's about having pretty mind, a pretty heart and a pretty soul.❤️😘
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
UPSR 2014 (format lama) semua A: 36,304 calon UPSR 2015 (format lama) semua A: 38,344 calon UPSR 2016 (format baru) semua A: 4,896 calon
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
sibuk sangat nak cari jodoh dekat luar sana, sampai tak sedar sebenarnya jodoh tu ada je dekat sebelah, just kita je yang tak nampak.
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Macam macam makanan ada kat malaysia ni, ada makanan cina, india, melayu, western, halal haram tpi kawan kita tetap pilih untuk makan kawan.
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
First Platinum on it's way ⚡️
Mak bapak zaman sekarang drama sangat. 🙃5
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Dah sah sah kau tu rekod dr awl laki kau jalan lagi..acah acah my man bagai.. 🙄twitter.com/ynrazak/status…q
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Oh, Broken English rupanya Hairul Azreen ni 😂
Di UK pun ambil masa 10 bulan untuk selesaikan masalah lubang gergasi ini, Jepun hanya mengambil masa 7 hari. Salut… twitter.com/i/web/status/7…
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Tahukah anda! Jarak dari bumi ke mars bersamaan jarak dari mars ke bumi
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Apakah akan terjadi jika anda block nombor seseorang pada idevice?
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Selain berjalan2 ditaman bunga,membawa GF duduk ditepi padang sambil melihat org bermain bolasepak juga adlh kegiatan yg sia2 Mohon Clash
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
Jaga hati, jangan gelap, Kalau dh gelap, tgk org romen dpn mata pun,Kita ckp, Xda pa la ni,benda biasa, Jaga Hati,Jangan Jahil Mohon Clash
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
" Mencari salah dan aib orang hanya untuk kepuasan diri sendiri adalah petanda hati rosak " -Tok Guru Nik Aziz- 💕
Retweeted by VJĮŴ VKŴVL™ 🦄
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.