Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Bruno Mars
728 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Dah banyak sangat baju corak askar. Akan datang corak bomba mungkin.
Tahu tak rindu tu apa ? Tahu tak rindu ni macam perit sikit ? Tahu tak rindu itu derita ? Tahu tak ni sy rindu dekat awak ?
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Sekarang ni mmg susah nak cari orang yang boleh dipercayai. Kebanyakkan nak ambik kesempatan je and kawan talam... fb.me/14MOQSDbb
Buat baik orang pijak kepala, buat jahat orang benci. what a sad life? Cibaii.
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Mitopla tahun nim boleh join sparring lok. Rindu laa nok gocoh dan digocoh :'3
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Awak, Hargai saya selagi saya Masih ada sebab bila Saya dah pergi dari hidup awak Saya mungkin tak akan Kembali Lagi #Matmalam :*
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed 3 people via Unfollowers.com/?s=dt
Jangan laa tegur. Malu saye taw dokk :'3
Camping. Ngantok. Letih. Mate meroh macam mat derk hop dok kene kude 2 hari. Tidow atas tanoh. Nyamok. Sejuk.
Dear awak, saya akan jaga hati awak semampu saya. Saya akan hargai awak selagi saya bernyawa. Maafkan saya, jika... fb.me/3I2pdfyaD
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, 3 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: 2 followers, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: 2 followers, 2 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, One unfollower and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: 4 followers, 2 unfollowers and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt
Jom Add Die Ni , Die Nak Full Kan Friends :* , FB Die Yang Dulu Dah Deactivated Sebab Banyak Problem --> Nada Wasya
Walaupom saye dok kenal dan saya dok penoh kenal ngan #izzaxamir , Al-fatihah for you :') setiap yang ada pasti... fb.me/2vY0ggNcY
Today stats: No new followers, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Buat masalah memang menimbulkan huruhara dlm sesebuah hubungan tapi kalau dah jodoh, masalah besar mana pun tetap... fb.me/6Nuwrtcxs
Today stats: 3 followers, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Gais, ain kurang doh aktif kat fb lenim. Jum pakat add WeChat ain lake? Bia merioh sikit ^_^ @ainhaqifays
Esok takdok kawad takdok gapo gapo. Ade chance bangun lewat :# Assalamualaikum. Mornite.
Al-Fatihah Juga Untuk 529 Orang Ahli Ikhwanul Muslimin Yang DijatuhKan Hukuman Mati Oleh Kerajaan Mesir. Allahuakhbar.
I wish the passenger still alive and found on an island. Yeah. We will never know. Because nobody found yet. So keep praying. #MH370
Bila dah rasa diri tu bagus sangat, nasihat orang pun dia tak nak dengar. Sebab apa? Dia rasa benda yang dia buat... fb.me/6qv5OrsA4
Today stats: One follower, One unfollower via Unfollowers.com/?s=dt
Sunyi betul rumoh aziz roka tanpa bebelan umi dan kesibukan ayh keluar masuk rumoh untuk ambik barang hop tinggal :'3
Orang sombong itu umpama dia berdiri di atas gunung. Dia melihat orang lain kecil. Padahal dia tak sedar orang lain juga melihatnya kecil.
Jika satu hari nanti kamu melihat maksiat dan merasakan ianya perkara biasa. Itu tandanya hati kamu sudah bersatu... fb.me/1mmGGsDpM
Esok gridding taegeuk dok ingat staram dohla minggu lepas dokgi. Molekk ngad arh Ain ehhh -.- Nw: Tv al hijrah
Today stats: One follower, No unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Hari jumaat hari penghulu bagi segala hari dan hari jumaat adalah hari terbaik bagi segala hari. Salam Jumaat kawan-kawan ♥
Kita perempuan. Kita rindu macam mana pun kita pendam. Kita tak luahkan. Kita tak bagitahu. Hanya berharap dia... fb.me/376UvsyRV
Tetibe pulok Abe muse masuk lam mimpi jadi cikgu ppki kat koloh Smk Paka. Hahaa @JaaSuzuran #musezers
Gane brade ngan siste Sejaya? Tahniah la ke brade n siste hop result comey tu kpd hop dok brape comey, tahniah jugok laa :3
Sekejap je rase bulan 3. Esok umi ngan ayah doh nok berangkat gi Tanah Suci. Tolong ain skali bleh? Tolong doakan... fb.me/2OUbDGiHd
Today stats: 2 followers, 2 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Ade kawan bukan nok tolong kite mase susoh, tapi koho duk suke ke kite. Yakkk, jiwo kabok.
Today stats: No new followers, One unfollower and followed one person via Unfollowers.com/?s=dt