Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Ain Syafiqah

Walau susah mana pun kau belajar, ingat, susah lagi mak ayah cari duit untuk kau belajar. Remember that, ain syafiqah!
Duane ade jual beg robocar poli hok amber pinky pinky hor kite nok wak gi koloh esok nok nunjuk kawan eh :(
2016 school start tomorrow! Harini boleh doh ngafal name cikgu cikgu name kawan kawan hafal formula sifir semua! ahaks
New Photos || Bruno Mars & the Hooligans performing at The Chelsea at The Cosmopolitan for New Year's Eve 2015 (2)
Retweeted by Ain Syafiqah
Malam ni last tido lewat. Esok last cuti sekolah 2015. Hari ahad start sekolah 2016 so hahahahah so excited!
Gais dah nak buka sekolah ni, dah boleh dah praktis nyanyi lagu sekolah, praktis menulis, praktis ingat nama member dan semuanya
Retweeted by Ain Syafiqah
That "ignoring each other" game can turn into "never hearing from me again" game reaaaal fast
Retweeted by Ain Syafiqah
no relationship is perfect so just find the right one to go through heaven with! :)
I remember way too many small details about people so i have to act stupid sometimes so i don’t freak them out
Retweeted by Ain Syafiqah
Sebelum tidur al fatihah buat diri sndri ini yg masih lalai dgn duniawi tak seddr akhirat mendekati :) selamat malam.
اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم.
My favorite people are the ones who text you until you fall asleep and when you do fall asleep, they still text you and tell you goodnight 😊
Retweeted by Ain Syafiqah
Unlock my phone, slide anything to see any conversation & then push the lock button. Thats all i can do right now 📱😔
Retweeted by Ain Syafiqah
Esok doh result PT3. jangan la ada lawak kononnye datang lambat so A kena kebas bagai. penat dah gelak pasal... fb.me/3KlitQii2
Guys atok kawan saya hilang.. Pleasee spread this.. Allah sahaja mampu membalas jasa anda
Retweeted by Ain Syafiqah
Kena maki pun still tak akan mengalah nak pujuk. Bukan apa, susah nak cari org macam ni. 😌S
Retweeted by Ain Syafiqah
Cuma nak tunjuk kening ori je . Kbye
Retweeted by Ain Syafiqah
'Perempuan selekeh tu biasa. Lama lama nanti lawa la. Jangan reject awal sangat. Nanti menyesal, meroyan. Time tu baru tahu erti penyesalan"
Retweeted by Ain Syafiqah
Falling in love betul dia ni 😂 hahahahaJ
Retweeted by Ain Syafiqah
Sakit sebenarnya bila dah terlalu banyak benda nak pendam. Cuma rasa macam dah biasa. So, aku dah biasa pura pura tak ada apa apa.
Retweeted by Ain Syafiqah
Asal anak dara je basuh pinggan, asal basuh pinggan je anak dara. Tak boleh ke kalau masing masing basuh pinggan sendiri?
Retweeted by Ain Syafiqah
 
Twiends uses the Instagram™ & Twitter™ API's, displays their logo's & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain their property.