Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
Bruno Mars
760 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
One person followed me in the last day thanks to uapp.ly app
Hop gile ke hot dok abis abis. Nyemok gok kadang.
I lost 1 follower recently and i know who that is thanks to uapp.ly app
Lelaki yang paling hensem harini yang pakai kain pelikat, berbaju tshirt berkopiah dan menuju ke masjid untuk Solat Jumaat ♡ salam jumaat ♡
Lelaki yang paling hensem harini yang pakai kain pelikat,berbaju melayu berkopiah dan menuju ke Masjid untuk Solat Jumaat. ♡
Retweeted by Bruno Mars
Assalamualaikum . Pagi yang indah kan ♡
RT @twtsado: "Berkahwinlah kamu wahai perempuan dengan orang yg bersungguh menginginkan kamu. Bukan pada orang yang kamu bersungguh"”
Retweeted by Bruno Mars
Musuh tak payah cari jauh , pandang tepi pun dah cukup . kawan sendiri jaga jaga , depan senyum , belakang dia ludah :)
I lost 1 follower recently and i know who that is thanks to uapp.ly app
Twitter ini ibarat kita luah perasaan sorang-sorang. Kalau ada orang retweet atau favourite, mungkin tweet tu ada kena mengena dengan dia.
Retweeted by Bruno Mars
Cukup lah. Aku dah penat rindu kau sampai aku kena stalk kau and at last aku jugak yang sakit hati sebab stalk kau. Hm
Cukup lah. Aku dah penat rindu kau sampai aku kena stalk kau and at last aku jugak yang sakit hati sebab stalk kau.
Retweeted by Bruno Mars
aku tak couple lepas break ngan kau, tahu tak kenapa? Sebab aku tunggu nak getback dgn kau lepas spm. Yes. Memang lambat lagi :')
aku tak couple lepas break ngan kau, tahu tak kenapa? Sebab aku tunggu nak getback dgn kau :') tapi kau pun dah ada pengganti aku. Tahniah!
Retweeted by Bruno Mars
Pakwe yang suke makwe nye pakai seksi , ketat dan suke org sekeliling tengok makwe ye pakai gitu tidak layak... fb.me/3iTAuL7Vv
Kalu dang sayang , orang kabo muke pecoh rumoh pun tetap sayang kan ♥
"cuti hanya bersama phone, makan & tidur tanpa belajar tapi nak result A++++ "
''saya chat nie, pakwe tak marah ke? '' soalan nak ngorat yang berhabuk ._.
Ayoh aku ajok mung. Kalu ikutkan malah base je main nge orang dok reti menghargai eh.
I lost 1 follower recently and i know who that is thanks to uapp.ly app
Wahai roh, malam ni tolong gy dekat dy. Aku rindu dy. Aku nok tengok dy. Assalamualaikum. Gudnite ♡
Final exam is around the corner lah. Al-fatihah kepada diri ini sbb dok sedor diri nok exam doh :'(
Benda paling bodoh aku buat. Pertama, lupa pada Allah. Sedangkan dia ingat pada aku. Kedua, Ingat pada manusia.... fb.me/74fBrnzdf
Tudung sampai 3 ratus tu sebab ada apps anti kutu, anti uban, rambut kekal lurus tak tersekat pada skala enam. Awok tau ape . Haha
Tudung sampai 1k tu sebab ada apps anti virus, anti kutu, anti uban, rambut kekal lurus tak tersekat pada skala enam. Lu apa tahu. Lol. 😂
Retweeted by Bruno Mars