Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Aimeer
957 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Saya dah makan. Awak bila?
Tapi saya lapar tak nak tido lagi
Nampaknya boss kecil fed up tak dapat cakap dengan laki, dia cakap dengan dinding pencicit.
Bila lapar nak buat macam mana.
Bagus juga aku scroll TL sebelum tidur. Tweet kalian semua buat saya bangun dan gelak. Skrg saya laparudin. Lahanat betul.
Mohon laki si boss kecil ini buat Twitter so aku boleh cc RT @ElyssaTiman: Oh cameraman pun hensem juga 😍
Fifty shades of grey is romantic only because the guy is a billionaire. If he was living in a trailer it would be a Criminal minds episode.
Retweeted by Aimeer
Kejadah kau tweethandle gangsterpadu 😂😂😂 hahaha gua salute
Nanti Nik reply cakap Sape suruh tak ikut aku balik haritu 😒
Semua balik kampung jumpa mak ayah and I'm stuck here.
Kemain esok nak jog. I doubt that
I walk away from auto-flush toilets like movie stars walk away from explosions.
Retweeted by Aimeer
Laparudin di malam buta. Sobs
The choice is yours
Sometimes the most simple of words can have the deepest of meanings. For example 'K'
When all is lost
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Cuti ni tak productive sngt
Happy birthday budak gigi besi @nidahanafi 🎁🎁🎁✌😁👌
Visit Tokmi sat 👌
Semua dah tgk Kingsman 😒
jika anda fikir anda malang, masih ada lagi yang lebih malang daripada anda pic.twitter.com/zmhp3VRKj6
Retweeted by Aimeer
Shit her eyes damn big weh I could stare into them all night.
Nak Emma Stone jadi awek aku lah.
YouTube to release a kids version of its app. Whats the diff
Dalam hati Box ada taman aha
Orang Johor are the new orang Kelantan, jenis yang letak sticker negeri dekat kereta.
Retweeted by Aimeer
Macam mana nak balik Lendu eh nnti 😢
You are living a life of excuses, moron.
Retweeted by Aimeer
Lupa pulak I have the whole room to meself muehehe
I hate sleeping late. I end up thinking too much.
"We're like a really small gang, you and I"
Whatsapp web ni convenient gila
Juha ni laju je kan fav -,-
ISFAL 4.0 (2015) : Assalamualaikum (Official Trailer): youtu.be/uE35_IIKZtg via @YouTube Kemon sapot pelis hahhaha
ISFAL 4.0 (2015) : Assalamualaikum (Official Trailer) : youtu.be/uE35_IIKZtg Help spread the word on our latest project Better in HD
I'm at Setiawangsa in Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur swarmapp.com/c/jUXyQfHeV8y
Today stats: One follower, One unfollower and followed 3 people via uapp.ly
Buat trailer dah excited haha
I assume everyone is ignoring So will I