Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Orang tak puasa lagak macam puasa penuh, raya melebih 😪
Semua terbongkang depan tv 😂😂😂😂
Lawak Alia orang ckp sepupu dia cakap " sekupu " 😂😂😂😂
Trial + Raya = teraniaya . #RayaPickupLines
Esok "Tudung tak jadi" akan jadi masalah kepada gadis-gadis di sana 😂
Esok datang laah rumah, mak gantikan kueh raya dengan wifi 😃, mesti ramai yang datang..
Sedihnyaa Ramadhan nak tinggalkn kita 😭😭😭
Dota ni ada yang tak makan tak mandi, abaikan smua benda, so jgn tnya penat ke tak 😂�twitter.com/lafkysh/status…px
Uncle dah petang dah pun, uncle ni still PAGI 😂J
Ingat best ke raya? Budak2 boleh laa
Susah jenis tk reti hargai.
Sahur terakhir 😞
Kesian dekat diri sendiri sebab sayang sngat dekat orang lain sampai hati sendiri tak terjaga.
Love too much, hurt so much hmm
Tawar hati.
Roadblock depan ppd jitra(depan jenan) #kedah #rb
Acah nak study boleh 😑😑😑😑
Ayah aku bukan macam ayah kau yang manjakan kau dengan wang ringgit, bila birthday dapat apa yang kau mintak..
I miss how close we were.
Semak wechat ngn Kad raya ntahh apa2
Kesian dekat diri sendiri sebab jadi patung selamani.
"save me now " 😔
Tak semngat nak raya 😔
Lepas Korban nanti , Tulang rusuk tu kita kongsi sama2 ,Tapi tulang rusuk saya ni memang dicipta untuk awak sorang jee #Rayapickupline
Hey smua :')
Today stats: 2 followers, 3 unfollowers and followed 2 people via uapp.ly
Today stats: One follower, 5 unfollowers via uapp.ly
Today stats: 2 followers, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Morning June :')
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: 2 followers, 3 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, 2 unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, 3 unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly
Today stats: 2 followers, No unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: One follower, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Today stats: No new followers, One unfollower via uapp.ly
Today stats: 3 followers, 2 unfollowers and followed one person via uapp.ly
Da boring daaa twitter :(
Morning world :)
Today stats: One follower, One unfollower via uapp.ly




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue