Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Keadaan di highway sekarang.
Harini baru buka, agak2 bila tarikh dikeluarkn? 😏3
Orang tak puasa lagak macam puasa penuh, raya melebih 😪
Semua terbongkang depan tv 😂😂😂😂
Lawak Alia orang ckp sepupu dia cakap " sekupu " 😂😂😂😂
Trial + Raya = teraniaya . #RayaPickupLines
Esok "Tudung tak jadi" akan jadi masalah kepada gadis-gadis di sana 😂
Esok datang laah rumah, mak gantikan kueh raya dengan wifi 😃, mesti ramai yang datang..
Sedihnyaa Ramadhan nak tinggalkn kita 😭😭😭
Dota ni ada yang tak makan tak mandi, abaikan smua benda, so jgn tnya penat ke tak 😂�twitter.com/lafkysh/status…px
Uncle dah petang dah pun, uncle ni still PAGI 😂J
Ingat best ke raya? Budak2 boleh laa
Susah jenis tk reti hargai.
Sahur terakhir 😞
Kesian dekat diri sendiri sebab sayang sngat dekat orang lain sampai hati sendiri tak terjaga.
Love too much, hurt so much hmm
Tawar hati.
Roadblock depan ppd jitra(depan jenan) #kedah #rb
Acah nak study boleh 😑😑😑😑
Ayah aku bukan macam ayah kau yang manjakan kau dengan wang ringgit, bila birthday dapat apa yang kau mintak..
I miss how close we were.
Semak wechat ngn Kad raya ntahh apa2
Kesian dekat diri sendiri sebab jadi patung selamani.
"save me now " 😔




Twitter Sign-in
We are going to send you to Twitter to authorize twiends.
Please note that we never tweet or follow people without your permission.
Continue