Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Ahmadiah Coffee

Assalamualaikum dan selamat pagi.Semoga anda ceria sepanjang hari. fb.me/48VRlMYJz
"Sesungguhnya Kami turunkan al-Qur`an itu pada malam al-Qadr.Tahukah engkau apakah malam al-Qadr itu?Malam... fb.me/8zWfxtBXH
Apabila seseorang melarikan diri dari hidup anda. Biarkan Mereka . Ianya menyediakan lebih banyak ruang untuk... fb.me/7zHHaS9Zo
"Bila aku nak kaya..tengok kawan-kawan best je poket tebal.Aku ni buat serba xjadi.Buat itu tak kena buat ini tak... fb.me/1N1A0AW1l
Selamat menunaikan solat fardhu zohor fb.me/7oP6QlKRk
" Hargailah apapun yang kamu miliki namun jangan biarkan yang tak bererti membuatmu kehilangan sesuatu yang bererti ."
Setiap pagi dengan Ahmadiah Coffee menceriakan hati sepanjang hari — feeling thankful
"Istiqomah biarpun sedikit ianya memberikan lebih karamah melebihi dari apa yang di jangkakan.." — feeling happy
Tahukah anda bahawa Kopi adalah minuman yang paling popular dan didunia.Nikmatilah secawan Ahmadiah Coffee hari... fb.me/7S63yyP8X
Selamat menunaikan solat fardhu isyak.
Selamat Pagi, Salam keceriaan, salam kegembiraan.Bersama-sama menikmati secawan Ahmadiah Coffee. fb.me/2JysZ3xjY
'Kebahagian itu terletak pada kemenangan memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak yang berlebih-lebihan'. ( Imam... fb.me/2TBDWWXzf
Ahmadiah Coffee ™ Super dalam bentuk papan.Hanya RM29.90 sepapan (20peket) fb.me/6pagWvEtq
Salam Bahagia.. Nantikan kemunculan Ahmadiah Coffee yang baru beberapa hari lagi dalam bentuk sachet.
Orang kate la bukan lembu kate..jangan menilai isi buku berdasarkan kulitnya.
Salam Jumaat..Selamat menunaikan solat jumaat kepada seluruh kaum muslimin.
Hari hari post kat fesbuk ngater korang sokmo (konon2 kite selamat dunia akhirat).Bile mase nok ngater ke diri sendiri. #Perasan baik
Hanya mereka yg gembira dgn diri sendiri dapat mngembirakan orang lain. *Sukalah dgn diri sendiri.
Salam pagi Jumaat.. Keceriaan bermula dari dalam diri sendiri.Suka dengan apa yang dibuat tanpa dipengaruhi oleh... fb.me/2bBENad2U
Jam menunjukkan hampir masuk waktu solat fardhu zohor.Tunaikanlah solat diawal waktu. Laksanakanlah rukun... fb.me/2TJUE1ZBi
Berhenti seketika tunaikan solat.Selamat menunaikan solat fardhu asar. Jangan lupa secawan Ahmadiah Coffee di... fb.me/16ZtKuTNE
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.