Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

AhmadF

physically & mentally tired.
Retweeted by AhmadF
Everytime mintak aku teman. Kalau sekali sekale tk pe ah.
Kimak da besar sial umur da brape pergi la sendiri. Tk mati pon kalau gy sendiri.
Kau mcm tk boleh hidop sorang gitu. Mesti nk org teman kau.
Seriously. I am very lucky to get this opportunity. Very rare to get.
Night shift mcm best je.
My hand so tired of writing sshitssss
Day 1 at bt baaaaaahhhhhh hope everything goes well
Da demam.. ni ops kit lagi buat sakit pinggang. Nasib baik keje malam.
Asal mcm laggg ni gta
Wow kate tkde duit. Mintak aku duit kate nk makan. Malam boleh pulak gy club.
Nk balik cepat cepat lepas tu main gta
Well atleast im doing something different instead. Open up to new vocations.
Haissss i think im going to bt alrdy. I hope every will be good there.
Nk tukar phone ahh
Aku baru settle bill and duit motor. Da orang nk pinjam duit.
Im sleepy but im hungry
Angry cause i never acknowledge. The fuck bro
Nk tompang gembira.
Ape aku ader. Ader je ah kau nk.
Satu hari mesti aku sound semua. Aku serious da naik malas.
Aku tunggu kau aku tk ckp pape. Aku kalau nk ckp pon nanti ader je.
Nanti bile part kau kene tunggu. Kau ckp jangan waste time kau. " time is something you cant get back " lanjiao ah makkau
Every time aku tunggu kan kau.
Tu sebab kadang aku malas nk jumpe kau. Nanti kau ader je nk life story pasal keje kau or pasal ex kau.
Tu pasal aku ckp kau tu cacat.
And ape kau suke tanye bende berkali kali. Bende aku da ckp. Then kau tanye lagi.
To be honest kan aku kadang malas nk dgr kau peh life story. Hidup kau tu la ni la family ni la tu la.
Tau tadi aku siap siap kol 1 sial.
Mesti tk nk kalah. Fikir kau betol sangat.
Tu pasal aku kadang bingit kan kau. Nanti tegur ader je kau nk ckp.
Buto lain kali kau ckp 12 aku mesti dtg 2 - 3 jam nanti.
Kate kol 12 boleh ciao. Aku waste time sikit kasi kau 40 mins tu pon masih lambat.
I just signed this petition. GTA 5 Tuners and Outlaws Update... ipt.io/apphg via @ipetitions
lepas ord aku tknk membabi buta duduk rumah je hahahaha
Retweeted by AhmadF
Swey habis sial
Data burst siall habis ah aku this month
Bangang ah ni budak.
Wasted sial tk beli tu baju
Haissss mane mane aku jalan mesti ader orang pakai baju hurley bali/kuta or hurley uluwatu
when you get in a relationship and slowly start becoming like the person you're dating
Retweeted by AhmadF
Skrg aku buat balik. Ape rase dier?
Bile orang mintak tolong kau ashik kate kau penat la tu la ni la.
Niat hatiku nak kekal lama, Hidup denganmu wahai kasih. Niat hatiku tknk berpisah, Apakan daya jodoh tiada.
Retweeted by AhmadF
I actually agree what kau punyer ex says about kau.
The problem actually kau. Kau just dont realise it. Kau pikir kau bagos sangat
Cb in 1 month da pakai 4 spark plug merepek taik anjing sial
Cb tk habis habis sia ni motor ashik mati.
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.