Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Agung Wan

kemaren bajak anjingggggg zzzzzz
banyak yg gue bilang gue homo , gue ga homo tapi pacar gue yg homo :(
The Avengers are the perfect team in new clip from Captain America: Civil War buff.ly/1oQq5BG
Retweeted by Agung Wan
#Arrow & #Flash in the same show? Yes please. Watch the crossover episodes: amzn.to/1ODD301 #FlashxArrow
Retweeted by Agung Wan
Weekend #BoxOffice Actuals: 'Mockingjay 2' $18.8m; 'Krampus' $16.29m; 'Good Dinosaur' $15.3m imdb.to/1HOOz7L
Retweeted by Agung Wan
minat ?????? hehe Invite : 53C4C692 Atau :W.A/Line/sms/call : 089660814625...
halo selamat siang..... ada yang bisa saya bantingggggg
Can't believe the news. Heartfelt sadness and deepest condolences with the passing of Wes Craven. Truly one of my biggest inspirations. #rip
Retweeted by Agung Wan
Udah weekend lagi nih, ke bioskop nonton Battle Of Sirabaya sama keluarga, sodara & temen2 yuuuk :)
Retweeted by Agung Wan
Late post.Rapat yang dipimpin oleh @fatmaliq .Fisrt meet Project 4 "Lilin" ..
Retweeted by Agung Wan
Late post. Meet kedua ..at kopi kamu 66
Retweeted by Agung Wan
Pengumuman hasil 2nd meet : 1.1st draft script 2. kruing 3.jadwal cast n survey lokasi 4.filing department yg kosong Semangat :D
Retweeted by Agung Wan
Next meet : 1.3rd draft 2.casting 3.check location... Sudah siap kah para crew ? :D
Retweeted by Agung Wan
The swift new #Spectre trailer reveals many plot details: imdb.to/1RPjGUL
Retweeted by Agung Wan
Last day of the #MaroonVTour ! Thank you so much to the guys from @maroon5 We learned a lot and had so much fun !
Retweeted by Agung Wan
Kawan, dunia ini indah, bukan? Maka, sayang sekali bagi kalian yang mengisi atau menjalani hidup dengan hal yang tidak indah. #HIH
Retweeted by Agung Wan
Thank you Christopher Lee for so generously sharing your magnificent talent and journey with us.
Retweeted by Agung Wan
Legendary actor Sir Christopher Lee has died at age 93. #RIP imdb.to/1FUTyMd
Retweeted by Agung Wan
$8mil away from the number 3 spot. Ugh. So close, yet so far. twitter.com/imdb/status/60…
Retweeted by Agung Wan
tumpahfilms.com mungkin isinya baru dua karya,tapi kesananya bakal meratus... :)
I remade a moment in DEATH SENTENCE (where @kevinbacon leaps off car before it plunges off edge) in #Furious7 w Paul
Retweeted by Agung Wan
"For ocean is more ancient than the mountains, and freighted with the memories and the dreams of time.” - H.P. Lovecraft #worldcreation
Retweeted by Agung Wan
The scariest chapter yet in the #Insidious franchise deserves the best party in town.
Retweeted by Agung Wan
This is awesome you can view every pic I ever posted on one page! Sweet! pht.sg/t/agungkurniaw…
Miris liat orang yang banyak gaya ..Padahal hidup sederhana aja,cukup bisa buat dia bermanfaat buat orang lain.
Pass buka laci taunya ada akun bang hendra wkwkwk yaudh aku follow :D"@HelloImHendra: @agungkurniawan0 uwaduh.. di folllow sama ton tang. uw
I'd drop the mic, but instead ill just beat @blakeshelton over the head with it. #nightnight
Retweeted by Agung Wan
Gak jauh ini mah .. Berani bertaruh wkwk "@desainsenibdg: @agungkurniawan0 hahahaha sotau bgt si:p"
Curiga si madam yang pegang wkwkwk "@desainsenibdg: @agungkurniawan0 siapaa aja boleehh :D"
Forward or backward, we never know. mutual talks and no, it's still so consideration :)
Bisa dibilang GAK , boleh dibilang MUNGKIN . Kalo dibilang IYA sih nanti dulu...
Lebih baik angkat kaki dari pada patah kaki..
Selamat Ulang Tahun Taxi Gemah Ripah Bandung yg ke 20 Thn Semoga Sukses Selalu dan Tetap Jaya *
Retweeted by Agung Wan
slmt ultah bwt my office taxi gemah ripa yg ke'20 smga slalu jaya di udara, pnjang umur&slalu memberi pelayanan yg trbaik bwt pelanggan'y :D
Retweeted by Agung Wan
Hey. yuk Follow @RadenYahyaS Twit twitnya jleb banget, ngena ke hati :) #Promote
Retweeted by Agung Wan
Sakitnya tuh di balong.bukan disini..!
Gue cuma kagum doang karena asik!Bukan berarti suka..Jangan salah paham ah..Cuma kagum..kagum loh..kagum. :(
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.