Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
afdlin shauki
First win in champions league awesome!!! Balotelli and Gerrard!!! fb.me/6UFnZC9dB
Ais kacang gedebe hotel perdana kota bharu, kelantan... Ni nak makan ke nak bergaduh?! fb.me/77lMTjYWY
Kepada Pelanggan dan Peminat di Klang & Shah Alam yang ingin miliki Original Pelikat Pants B.O.B by Afdlin Shauki... fb.me/3WqBrLErr
Di buka untuk preorder RM45 email tempahan ke cipkodok@gmail.com. fb.me/6M47K3m75
Jadual solat utk 15/09/2014 : Imsak (5:41), Subuh (5:51), Syuruk (7:04), Zohor (13:14), Asar (16:16), Maghrib (19:17), Isyak (20:26)
Retweeted by afdlin shauki
"The superior man is modest in his speech, but exceeds in his actions." - Confucius
Retweeted by afdlin shauki
"...Whoever earns an offense or a sin & then blames it on an innocent person has taken upon himself a slander & manifest sin." (Quran 4:112)
Retweeted by afdlin shauki
I have never regretted spending time with my children.
Retweeted by afdlin shauki
@afdlinshauki peserta tahun ni best laa bang!!! Mmg lawak... Tq bang krn masih membuat show lawak mcm ni... Abg mmg best!!!
Retweeted by afdlin shauki
Terakasi kerana menonton dan menyokong #ligalawaksuperstar2014 next week lagi baik!! --- Memang sakit la uncle!... fb.me/6KjzfsxN0
Seronok dapat toy malam malam heee... fb.me/2o9udLLW8
Iron Man Mark 36 Peacemaker. fb.me/3jsfcJtyz
@afdlinshauki: @maslina08 @jihanmuse she is very good rajin belajar game.”tQ abang afdlin.. 😊
Retweeted by afdlin shauki
Kepada pelanggan dan peminat~peminat dikawasan utara KEDAH yg ingin memiliki Original Pelikat Pants B.O.B Afdlin... fb.me/3ev8OSNBN
Malam ini di TV3 #ligalawaksuperstar --- Hanya tinggal beberapa hari sahaja untuk #LigaLawak Superstar! Anda dah... fb.me/1nsBnzRPb
Salam, jom like fb page llss 2014 facebook.com/llss2014 Ig : ligalawaksuperstar2014 fb.me/75U4s7fLK
Cari Kak umi!!!! Sungai Petani fb.me/3dvvvihY2
Cara unik jihan memakai #theoriginalafdlinshaukipelikatpants. Style ni dipanggil sengal dibungkus....Untuk... fb.me/6TIyRJ4Ra
Selesa, sopan dan stylo! The Original Afdlin Shauki Pelikat Pants™ to buy please call 0341435096 fb.me/3AyvI3rdT
Sheila majid and The Original Afdlin Shauki Pelikat Pants™ to buy please call 0341435096 fb.me/1k8yAZ1DR
The Original Afdlin Shauki Pelikat Pants™ to buy please call 0341435096 fb.me/2FmUGCWPB
Akan datang hari ahad ni afdlin dan adibah, hos anda untuk liga lawak superstar musim ke 2!!!! fb.me/7o41iq6Al
@afdlinshauki w/pn hya latihan..tgk pn dh kelakar hrp bila dh bertanding lg best.. x sabar nk tgk diorg #ligalawaksuperstar Ahad ni
Retweeted by afdlin shauki
rindu nk tgk Oh Yeah! abg @afdlinshauki takde lgi ke Oh Yeah!
Retweeted by afdlin shauki
Pak yus yg memang lawak gila jaga stall BOB by Afdlin Shauki! #superspontan2014 memang happening! fb.me/2lG01EeWT
Mari berniaga The Original Afdlin Shauki Pelikat Pants. Email saya di alfshauki@gmail.com fb.me/3bhSuxI58
Master stokis kami setakat ini!!! Cari mereka jika berminat menjadi agent!! fb.me/6JJxSk6Vj
Assalamualaikum... pada yang berkemampuan untuk membantu.. Saya dah called number tertera Dan bertanya pada Ibu... fb.me/3ooM9BF5r
Noh bersama the original afdlin shauki pelikat pants. Swag! fb.me/7KIH2Ew8I
Mak oi banyaknya retis!!! Assalamualaikum w.t.b Kepada peminat-peminat pelikat pants bob by afdlin shauki yang... fb.me/7aOhRoLEr
Cara Allah tunjuk Allah syg hambaNya ialah dgn diberiNya ujian.. Makin byk ujian, makin dalam perhatian dan kasih... fb.me/3M6GacvQy
Orang orang perak yg nak menjadi agen atau stokis, silalah call en syaiful!!! Cepat cepat!!!... The original... fb.me/2NcmaGh9f
Org utara kalau nak beli jumpa master stokis kedah kami!!! Nak jadi stokis atau agent pun boleh fb.me/6V3a6o1xk
Call beo aday zamry jika nak jadi agen atau stokis si johor sekarang!!! fb.me/29Y9fRgIS
Org org KL kalau nak jadi agen atau stokis bileh call Ruslan atau kedaibob di 0341435096 fb.me/3GrdTImxo
Org org Selangor nak jadi agent atau stokis boleh jumpa abg Ismi!!! fb.me/1pNldDAde
Org-org Johor!!!!!! Beli pelikat pants atau jadi agen atau stokis di sini!!! fb.me/3iDPfLPmj
Salam subuh semua... ana nak tidur sekarang.