Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Create your own wall, sign in free!
ADIBAH NOOR
Be careful who you trust and what you trust them with. The one you thought was closest to you could also be the one who lets you down.
Retweeted by ADIBAH NOOR
4h
Lintasan terakhir #SuriaFordWheels di Muar!! Thank orang Muar korang semua memang sangat-sangat… instagram.com/p/tkpTCazWT8/
Retweeted by ADIBAH NOOR
5h
times up! balik wehhh!
Children make your life important(:
awat tekak pahit je ni
Bila rasa sungguh seronok sebar aib orang, bersedihlah.
Retweeted by ADIBAH NOOR
#ApaKataSurvey Setuju atau tidak, orang zaman sekarang lebih banyak memiliki kawan siber berbanding realiti.... fb.me/2H0afQ5Q0
Retweeted by ADIBAH NOOR
The movement of <MAKE it POSSIBLE> is moving towards you. We are coming to places near you. If there… instagram.com/p/tjwiPSACNr/
Sudirman... Abadi Di Hati - Hujan (Adibah Noor): youtu.be/ZfUvAX5sPk0 via @YouTube
KE SANA DENGAN MU by Adibah Noor feat. Sam (Innuendo): youtu.be/X5cg5yXFte4 via @YouTube
@adibahnoor Help us raise fund to reach 0% strays walking outside the road Cimb Omiey 8003715888 pic.twitter.com/f8e8MwRJ45
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor Takde #CintaReunion Sbb dulu bercinta dgn budak sekolah lain. Sekarang pun jumpa semula kat FB. #Suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
"@mohariz: @adibahnoor suaramu ceria sungguh vitamin apa yg dimakan?" > vitamin RM muahahahahahahahah..kerja maaaaa #suriafm
"@jadampahit: @suriafmmalaysia cerai berai xkot tp dpt la btukar latest phone n FB. jd stalker bertauliah. Eh anak dia cutelah..." #suriafm
"@ikhwana89: @adibahnoor tgh wt reunion tbe2 trnmpk ex ngan ppuan lain..nk jugak g tegur tp rase sakit ati pulak..haha" #suriafm hahahahaha
@suriafmmalaysia @adibahnoor Maaf masa Saya sekolah Tak dibenarkan bercinta So Takde #CintaReunion Setakat ada Secret admire je ☺ #Suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
"@rozil1303: 1st love the sweetest 1st cut the deepest. Tak de maknanya! Kite ikut g buffet line juga la.😄@suriafmmalaysiaa"#suriafmm
"@ezryhalil: @Bakizainal please stay with @suriafmmalaysia.U memang ngam dengan @adibahnoor di #ceriapagi" > alhamdulillah. Ameenn. #suriafm
"@UitmWAO: Bila buat reunion, terjumpe pulak ngan bekas2 'tupperware', mule laa timbul rasa nak baling selipar. Bukan sbb suke 😂"#suriafmm
"@azianihashim: x pernah bercinta kt sekolah, x fofular.. Gi reunion ramai yg x kenal kita No #CintaReunion utk kita yehaaaa!" #suriafm
"@Queyanie: @pipahhkadir @suriafmmalaysia @adibahnoor byk kes camtu skrg.menyingkap memori cinta lama lah jadi camtu" #suriafm
@adibahnoor kawan2 sekolah saye sume dah kawin.. Bila reunion, sume bawak partner dan anak anak.. Saye je tak kawin lagi.. Hikhik #suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor bile xbuat reunion,tanya bile nk buat,dh lame xberjumpe kwn2 sume,bile dah buat reunion,jadi lagu ni pulak. risau :( #Suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor Xpenah bcinta ngn rakan sekolah jdi xde citer nk dkongsi..huhu #CintaReunion #suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
Topik: #CintaReunion Dulu kat sekolah ber"cinta". bila reunion..tetiba bertaut balik. Ada yg sampai cerai berai beb. Jom citer #Suriafm
"@jadampahit: gd morning. Pg2 dh dpt bonus. Anak kencing atas tilam. Cuci smbil lyn celoteh @adibahnoor @Bakizainal" alololo #suriafm
"@elleyhrazif: walaupun tanah di kawasan menunggang itu cekah, Cik Cikah menceka kudanya yang cegak dengan cekap sekali." #suriafm
Kerana merajuk, dgn cegak hati dia menceka tiang itu sambil kakinya menghentak-hentak smpi lantai rumahnya mencekah #suriafm @adibahnoor
Retweeted by ADIBAH NOOR
"@ZamryZA: sis @adibahnoor hehehe...kita saje nk usik sis je...gurauan pg...slamat brtugas sis..." > tq same 2 u
Tnpa disangka @Bakizainal tlh menCEKA baju @adibahnoor dan dgn CEGAK membalingnya ke tanah, sehinggakan tanah menjadi CEKAHlah!!#suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor; Superman adalah adiwira yg CEGAK terpaksa CEKA bangunan dari terus CEKAH #Suriafm ..haha
Retweeted by ADIBAH NOOR
"@hakimkeemo: @adibahnoor sungguh Cegak Abu dan Ali menCeka tangan antara satu sama lain akibat jalan yg dilalui mulai Cekah #Suriafm"
"@RpeaceAlias: Panglima kacak yg cégak, menceka leher tempayan basuh kaki di tepi tangga Rumah Leha sehingga cekah tempayan itu.." #suriafm
"@AechotSham: @adibahnoor topik nari ape kak?hehe bole req lagu x pg2 nie??" > cinta lama bertaut kembali...kwang kwang kwang
"@ZamryZA: Salam n very gd morning my lovely sis @adibahnoor jom sis kita bekfes" > org kat radio ler kerja #suriafm
"@_fyzaadam: @adibahnoor @Bakizainal @suriafmmalaysia mcm mana nak teka kata ceria tu?" > tunggu saya kata "telefon sekarang" #suriafm