Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want a page like this?
ADIBAH NOOR
"@Bakizainal: Esok jgn lupa temankan baki n kak @adibahnoor di @suriafmradio #suriafm 6am till 10am ceria pagi di suria" > nite baby
MALAYSIA KAU KU CINTA - MV Siaran Eksklusif [ISTIMEWA MERDEKA] fb.me/6Ltwkuqfx
Hard at work! Rehearsing to give you guyz the best show eva! #supermokhsebuahmuzikal 8 - 21st… instagram.com/p/sZ3t3DRTSG/
Retweeted by ADIBAH NOOR
Wira bangsa di tv3.Sungguhpun ejen penghasut mencerca bangsaku,majoriti berkhidmat pertahan negara adlh yg dicerca itu #ProudMalaysianMelayu
Its surprising to see doctors emphasizing so much on #ebola, when #dengue is the main culprit, cases & death escalating in Malaysia.
Retweeted by ADIBAH NOOR
There may not be a nationwide mourning day etc. But let's welcome our sons and daughters of #MH17 with continued prayers.
Somewhere,something incredible is waiting to be known,
OMG faizal hussein. Menusuk ke kalbu... Lakonan... Auranya...
He's gonna be with me throughout september! Yayyyy!! @Bakizainal instagram.com/p/sYcuTeTWUb/
TODAY Sept 1, 2014 @bassmentsynd hosts JAM SESSION 2014 830pm UPSTAIRS@AlexisTelawi 29A Jln Telawi 3, Bangsar Baru) pic.twitter.com/tbwcV2VV0J
Retweeted by ADIBAH NOOR
Sept 5, 2014 David Blaine "Real or Magic" 9pm Stadium Negara, KL TIC INFO : ticketpro.com.my pic.twitter.com/BLpwr06EXW
Retweeted by ADIBAH NOOR
Sept 12-16, 2014 KAKISENI Intl Arts Fest PavilionKL FOLLOW for more info: @KakiseniTweets facebook.com/kakiseni #kakisenifest
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor generasiku by oag. Buat lagu tema. Sesuai dgn hidup yg sentiasa berjiwa remaja dan kuat berangan. Ceriakan diri lupakan tekanan
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor tiada maaf bagimu. Study sorg2 kat library dalam bilik cermin, nyanyi kuat habis org pandang, rupanya bilik telus bunyi. Malu
Retweeted by ADIBAH NOOR
#CapitalReflections Passanger - Let her go. Balik dari kelas penat, lelap mata ja dengar roomate petik gitar main lagu tu. Sampai kemimpi.
Retweeted by ADIBAH NOOR
#capitalreflections love wont get any better-marc anthony..1st time love hapnd to me
Retweeted by ADIBAH NOOR
Moving On // Asking Alexandria this song keep me strong after a harsh brake up. Really sentimental. #CapitalReflections
Retweeted by ADIBAH NOOR
surely you have a song that is attached to a memory. let me know the title of the song and the story behind it. use #CapitalReflections
jangan lupa kongsikan kenangan dan lagu melalui #MelodiKenanganku bermula sabtu ini. namakan lagunya dan ceritakan kenangannya #suriafm
@adibahnoor Biasa ckp, jaga elok2, 10 thn pn thn Branded rosak gak, tp branded pny psl, so 'tahan' slama2nya #suriafm Tpuk wallet tnya slera
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor sy lebih prefer BRANDED kak sbb tahan lama & kualiti tu ada. Tp klo dh tiap2 ari bli itu bkn BRANDED tp BRAINLESS.😁
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor Kalau ada duit lebih memang beli branded supaya tahan lama,kalau duit kurang sikit beli yang biasa aje,rosak beli lagi #suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor branded boleh pakai lama gila tp dpt beli beberape yg mampu sajo.Yg biasa bole pakai sekejap tp bole beli bnyk.
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor yg sy xphm, orang berduit beli brg murah2.. Org yg xberduit n yang beli brg Branded
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor BRANDED biar nampak belagak. BIASA JE biar nampak humble. #suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor yg biasa2 bila2 pun boleh beli, yg branded kena tunggu sale.
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor pakai branded atau tidak branded ikut kemampuan...setiap insan ada citarasa tersendiri....bagi diri saya pakai saja yang biasa2
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor ikut poket dan keperluan. Tak #branded tak semestinya tak elok...yg penting kepuasan hati bila menggunanya bukan menunjuk.
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor sebab branded barulah nampak status si pemakai...barulah puas hati jadi manusia....
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor ikut kperluan n kmampuan. Klau nk thn lm bli yg ori tp klau stkt nk pkai 2 3 kali bli biasa je. Tx pyh mbazir. Hehe
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor i go for TAHAN LAMA 😜 (nampak sgt nak cheating jawapan 😁) hehehehe...
Retweeted by ADIBAH NOOR
topik hari ini: BRANDED vs BIASA JE. kenapa perlu branded? atau kenapa cari yang biasa2 je? cer citer. #suriafm
alamak...telinga ani TAK POWER laaa.. jadi wang sudah berganda menjadi rm1000. dengar terus #suriafm untuk peluang seterusnya.
@adibahnoor x pernah kena orientasi tp kena uruskan minggu orientasi utk student. Kena ragging ngan senior lecturer, x leh cuti.
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor #orentasi Paling bodoh saya pernah kena x blh tukar baju seminggu. Bodoh betul. Last2 sampai habis diploma x tegur senior.
Retweeted by ADIBAH NOOR
ada bunyi yg nak dikenalpasti di #suriafm. kalau dapat teka...menang rm500 !! pasang @suriafmradio sekarang wooohoooo!
@adibahnoor orientasi di UIA sangat baguih!Pagi2 org lain nyanyi negaraku semua tapi kami ada satu lagu tambahan-Asma Al Husna 👍#orientasisi
Retweeted by ADIBAH NOOR
Orientasi asrama lelaki time sekolah. Manila kad potong dua.Tulis nama, nama panggilan,bijik(abg angkat). Kena pakai sebulan tu.@adibahnoor
Retweeted by ADIBAH NOOR
#PerbendaharaanKata : Wo Hao Pa (Mandarin) bermaksud saya takut. Berani tak nak buat ayat! Hehe. Jom! #SuriaFM
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor orientasi kena bangun awal dalam pukul 4 gitu. Pastu kena kumpul beratur panjang panjang. Baru gerak. Ngantuk dia ya robbi.
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor saya beruntung kerana universiti saya yg pertama mengharamkan buli masa orentasi. Paling2 pn belanja senior teh tarik #suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor sy antara swasta yg ikot johor cuti kak dib! Xde replacement utk 31/8 Anyway Happy Working, kim slm abg Baki Zainal ya #suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor alahai..masa #orientasi dlu kena bangun 4.30 pagi sbb kul 5 dah kena g qiamulai..mengigil sejuk mandi...:-)
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor zaman #orientasi dulu kena paksa minum air bawang . Seksanya tapi masa ni jumpa orang yang disukai #suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor #suriafm ada ke patut masa orientasi kena ranging Tiup Lampu Kalimantang tu sampai padam!! Disaksikan org ramai!omG!
Retweeted by ADIBAH NOOR
Untung sapa2 masih bercuti hari ni.saya & seluruh warga Johor yg bercuti Jumaat Sabtu tiada cuti ganti Ahad smlm.so kenalah bekerja #suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor #orientasi #ragging #suriafm :: Saya tak suka orientasi masa Diploma dulu. Kena bangun awal 3 pagi. Tido lambat 1 pagi. Seminggu
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor @suriafmradio doakan kami rakan mahasiswa ump yg akn menyambut pelajar baru hari ni
Retweeted by ADIBAH NOOR