Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
ADIBAH NOOR
Reviu: 'Tchaikovsky On Gamelan' ~ Pemberian Nafas Baru Kepada Muzik Tradisional #Music tinyurl.com/l3b5oqg pic.twitter.com/TDZt0JamWZ
Retweeted by ADIBAH NOOR
Say a little prayer for the unfortunate workers at the MRT site accident.
#TelingaPower #SuriaFM Ingin membawa pulang sebahagian daripada RM50,000? Bermula 1 September 2014. Terus... fb.me/2ONPYpVQZ
Retweeted by ADIBAH NOOR
So 1 of my WA groups discussing abt their last pregnancy. Feel the urge to contribute but don't sppose they appreciate me talking abt my cat
Retweeted by ADIBAH NOOR
Lethar har har har har har har har har har har har................. Gic
What's going on... It doesn't work anymore...
"@leenbakar: My good deed for today is sharing an infographic on how to eat banana leaf rice. I consider this a good day." > Thank u master
"@fazriziee: @adibahnoor kaw xkelkar pun..xlawak okey" > itu betul. Saya akui. Tapi, sekurang2nya, saya mahir mengeja.
Woohoo~ @CTDK bersama @LindaOnn dalam #CeriaPetang. Mungkin Dato Siti nak nyanyikan lagu secara 'live'? Terus... fb.me/3nczRSIXD
Retweeted by ADIBAH NOOR
Plak #SuriafmSayangAnda diberikan kepada pengurus restoran oleh @HalimOthmanHO. Cayalah! Terima kasih kepada... fb.me/6DupqY1ls
Retweeted by ADIBAH NOOR
#SuriaFordWheels di SriRampai jika hrini hari lhir anda dtg dgn kata laluan & dptkn sbhgian RM4k #KamilahMalaysiaTour pic.twitter.com/ouxyNSAsl2
Retweeted by ADIBAH NOOR
"@fazriziee: @adibahnoor bila kaw nk beranak..xsabr nk tgk kaw..." > bila awak nak graduate 1st class degree with honours. Tak sabar nak tgk
Women... Of hair, nails, bags and shoes... Crucial. 😊
"@aisyasiddiq: @adibahnoor comel ler dlm iklan Libressssss. Haha" > terima kasih. Nanti ada yg baharu :-)
Tapi ada jugak jenis mengata belakang lepastu buat baik kt depan. Pesen ni pon boleh mampos dgn perlahan lahan @adibahnoor #suriaFM
Retweeted by ADIBAH NOOR
"Jadikanlah setiap kritik bahkan penghinaan yang kita terima sebagai jalan untuk memperbaiki diri."@adibahnoor @suriafmradio
Retweeted by ADIBAH NOOR
Berhadapan dgn mereka yg suka mengata ni, kita keep calm je. Lama2 dia penat, dia berhenti la mengata. Baik salah, buruk lg la! @adibahnoor
Retweeted by ADIBAH NOOR
mereka yg terkenal dan lebih berjaya ni selalunya didengki. So kita tak payah susah hati pikir nk tutup mulut org, pedulikan je @adibahnoor
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor #suriafm bukan cantik isunya tp more on duit. Kalo berduit muka buruk hati setan pon org tak kata apa #RealityBite
Retweeted by ADIBAH NOOR
Cantik pun didengki, buruk lagilah dibenci. Tak payah kata or jaja hal org, jaga kain koyak sendiri lebih baik kak @adibahnoor #suriafm
Retweeted by ADIBAH NOOR
@adibahnoor kalau tampo crocodile kat org yg kutuk/fitnah tu boleh tak? Bersyukur dengan pemberian Allah. #SuriaFM
Retweeted by ADIBAH NOOR