Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your social media. Join free!
Twiends helps you to connect with new people on Twitter. Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience online. We are a vibrant community of Twitter users, and we are waiting to connect with you..!
Sign in for free! Not right now
Cahya Pradana
158 followers
Want to Grow Your
Social Media, Free?
Jasa Melukis Sketsa & Karikatur Harga Murah Kualitas Super mantab :) Minat ? invite Pin BBM : 544E1D68 pic.twitter.com/In53RUqa7f
Retweeted by Cahya Pradana
Jual Totebag Bahan kanvas. Masih banyak gambar & motif looh Minat? invite bbm : 54460309 pic.twitter.com/yDe0L8DJ7A
Retweeted by Cahya Pradana
Ready kemeja flanel untuk cewek & cowok Masih banyak model & motif loh Order? invite : 228951D8 pic.twitter.com/wepWq27zi6
Retweeted by Cahya Pradana
22' GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL by @Cristiano! Real Madrid 1-0 Juventus. #RMLive pic.twitter.com/GdQ5MNZncN
Retweeted by Cahya Pradana
Aku pernah hidup mengejar gengsi. Segala yg ku lakukan banyak yg menemani. Tp saat aku terjatuh, aku tertatih sendiri. :')
Retweeted by Cahya Pradana
Jangan lelah dulu, aku sedang memperjuangkan kebahagiaanmu.
Retweeted by Cahya Pradana
26' GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL GOAL of @Cristiano. Juventus 1-1 Real Madrid. #JuntosAPorLaUndecima pic.twitter.com/lZ1F9L00Lb
Retweeted by Cahya Pradana
Every time i see the ending of furious 7 my heart aches. I began to cry. Such a beautiful ending for paul. I miss u PAUL WALKER :')
Yakin???? RT @TweetRAMALAN #Virgo adalah pribadi yg simpatik dan tidak mudah marah
Tiap ada #NoMention & maki2 pake kata "kamu", gue kok jd ngerasa kalimatnya buat gue ya? Dasar kaum pasif-agresif gak mutu.
Retweeted by Cahya Pradana
I know absolutely nothing about boxing and I'm not watching but for whatever reason I'm still rooting for Pacquiao 👊
Retweeted by Cahya Pradana
Terharu denger lagu "when i see you again",manteb deh lagu ini
Siapa yang menghina wanita yang gue cintai adalah musuh sejati gue ! Itulah yang namanya cinta.
Retweeted by Cahya Pradana
Diem itu level marah yang tertinggi dan terbahaya, jadi kalo masih diocehin atau diomelin itu marahnya masih level bawah.
Retweeted by Cahya Pradana
Pantes .... RT @Ian_Setzer Haha aku loh gendeng
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
AMIN JUGA (calon istri nih) RT @TweetRAMALAN Zodiak yang paling mungkin untuk memulai karir dari 0 menjadi 100 adalah: #Aries