Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want to get more twitter followers? Click here to watch our video.
 
aan
123 followers
yes or no !
Ngene ki meh npo jal ?
tweetku kebajak ! #ASU
sepine ngalahi kuburan !
Golek pacar neng tokobagus !
mayeng ndisek !
Cinta itu apa ?
3158F2A3 invite ndes !
Sopo jenenge gurumu?!! Opo deknen rak reti yen urip dadi jomblo kui rekoso, kok isih ngei PR wae..
Retweeted by aan
Turu gasik !
Ngelu mikirke wong wedok !
Kapan yo ono sing ngundang aku 'yang' ? Moso mbendino diundang ndes, su, leng, tro, mbul..
Retweeted by aan
Yen koe pengen reti sepiro kangenku mbek koe, beib.. jajal itungen tetesan banyu udan ning njobo kono.. #eaaaa
Retweeted by aan
Sabtu isuk wes grimis, dadi kelingan koe sing manis.. #eaaaa
Retweeted by aan
WATUK iso diobati, tapi yen jenenge WATAK rak ono obate #OmongTuo
Retweeted by aan
Atise mbengi iki rak seatis atiku sing bar mbok php..
Retweeted by aan
Sing pacaran ben rak katisan iso nyekel tangane pacare, sing jomblo nyekel knalpot motore.. #bedotipis
Retweeted by aan
Bayar lo bos :p "@IlhamAr12: Yo ternuwun"@aan_reduction: Wes ndes "@IlhamAr12: @aan_reduction follback an"""