Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Amar Rahayu
31 followers
This week on twitter: One new follower, One new unfollower and followed One person via Unfollowers.com/?s=wt
@897GlobalFM mang Reza Req lagu @burgerkill666 Only the Stroong. Salam"na buat yang lagi pada mendangukan #sundayROCK
TS BESIDE (All Over) | size local : M,L|Price : Rp.140.000 | info: 087714918466 / 31175FC7 | @BESIDEofficial pic.twitter.com/PjLWftpvvb
Retweeted by Amar Rahayu
"Allah tidak membebani seseorang kecuali sesuai dengan kesanggupannya" (Al-Baqarah 286) pic.twitter.com/89G3Q2GUv4
Retweeted by Amar Rahayu
This week on twitter: One new follower and followed One person via Unfollowers.com/?s=wt
Ngarangkul kasahandapeun, ngahormat kasaluhureun. Nyaah teu dipilah, asih teu dipilih. Wilujeng Sholat Jum'at ka para JALU !!
Retweeted by Amar Rahayu
This week on twitter: No new followers via Unfollowers.com/?s=wt
Loba ngomong disangka songong, Jempe wae disangka sombong. Kieu meureun alusna mah. Ngomong, jeung cicing dinu tempatna. Wilujeng aktivitas.
Retweeted by Amar Rahayu
This week on twitter: No new followersOne new unfollower via Unfollowers.com/?s=wt
This week on twitter: No new followers and followed One person via unfollowers.com/?s=wt
Lain maksud teu narima kaayaan sorangan, lain ngarendahkeun diri sorangan. Sadar kana kaayaan bahwa AING teu boga nanaon. #BACAKUSIAA
Retweeted by Amar Rahayu
Tong tungkul manggih SUSAH, tong tanggah mun keur MEWAH. Sadar DIRI, loba salah nu TEU KACIRI. Hayuh DANGDANAN, SASARENGAN. #BACAKUSIAA
Retweeted by Amar Rahayu
This week on twitter: No new followers and followed One person via unfollowers.com/?s=wt
This week on twitter: One new follower and followed One person via unfollowers.com/?s=wt
Saeutik ge euweuh rasa dendam ngeuweuh rasa ngewa. Keun waktu nu can tangtu nu ngabales sagalana. Sabab karma teu pandang bulu. #BACAKUSIAA
Retweeted by Amar Rahayu
@wickykustiawan : Assalamualaikum wkwkwkwk
This week on twitter: No new followersOne new unfollower and followed One person via unfollowers.com/?s=wt
Sekarang saatnya #NightMareSide @ardanradio hihihi Atut :D
Indah namun semu, kisah kasih dunia maya. Aya nu kitu? SEUEUR :) Wilujeng istirahat, tenangkeun, senangkeun!!
Retweeted by Amar Rahayu