Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Want your own social home page like this one? Click here.
 
Iman Nadzirah
754 followers
Never say "why always me?" Allah has a plan and everyone receives their share. Dua' and Sabr but never question Allah's decree.
Retweeted by Iman Nadzirah
Today stats: One follower, 2 unfollowers via Unfollowers.com/?s=dt
Bagus sayang bagus :* makan manyak manyak tau :)))) ai pun akan always ingat pesan yu dont worry kay ;)
Just wait and see kay sayang xD ai buat suprise datang kat rumah yu nnt ehehe😍
Hehehe ai know that baby :* yes only us and forever us sayang forever and ever never end ai swear gedik ai swear❤❤❤
Yes ur so so right sayang :))) forever and ever sayang only yu and forever yu ai swear baby ai swear :* awhh ai know sayang eheheh😍
Awhhhh❤ ai know sweetheart ai know :*** sayang sangat sangat❤
Ai lagi rindu sayang😭 ai rindu everything😭 banyak kan dugaan kita :/ tapi takpelah kita hadap semua sama sama kay ;) eheheh
Kawan tau kawan xD hehehe yeayyyy emmuahhh! 😘 ofc ah en ai rindu xD okay okay nak belasah ai lepastu pandai pandai la eh nak pujuk ai 😁
Yu tahu en ai kalau dah tidur mmg takkan bangun dah :/ alaaa sorry sorry baby :'((( ish ishhh jangan risau tau yu tidur baru ai tidur kay😉
Pehhhh berani gila yu sayang nak belasah ai xD berani gila aaaa hahahah adudu😫 nnt ai sakit cemana b😔😞
Habis tak habis yu kena ajar ai amik hati mak kita ah sayang xD hahaha mak sama macam yu babe. gila shopping :b
@_ximan siapa yang grap siapa haaaaaaaaaa ish sayang mmng sengaja carik pasal en ish ish geramnya! :(
Retweeted by Iman Nadzirah
@_ximan pehh perli gila yu ni sayang jahat ah b :(
Retweeted by Iman Nadzirah
dont worry lah sayang xD sayang yu ni kan dah montel alolo hahaha ai always ingat pesan yu lah b dont worry :*
Retweeted by Iman Nadzirah
cant wait!!!! ehehehe ill always waiting for yu tau :*
Retweeted by Iman Nadzirah
ai know sayang ai know <3 iloveyou so much more tau forever and ever only yu and forever yu ai swear sayang ai swear :’**
Retweeted by Iman Nadzirah
alololo yes ur right sayang forever and ever only us and forever us ai swear sayang ai swear iloveyou more!! iloveyou so much more
Retweeted by Iman Nadzirah
alololo youre my life youre my everything too tau sayang. sayang sangat <3
Retweeted by Iman Nadzirah
ai lagi rindu yu tau :( rindu sangat nak jet jet gangster dngan yu semua T-T rindu sangat :'(
Retweeted by Iman Nadzirah
alololo okey okey ai kawan yu eh :* eheheh alaa takpelah ai tak belasah yu nanti yu yang rindu en b elele :p
Retweeted by Iman Nadzirah
ehehehe sian kan sayang, haa yu ah jahat tidur dulu :( call taknak angkat pulak tu mana tak nangis ai centu :( alolo okey sayang :*
Retweeted by Iman Nadzirah