Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
shania
500 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Gaakah. Yakali ngajak balik kn lumayaan:V "@Yowespaham: Hih dikangenin mantan hih! #cuekinjaa!"
"@Yowespaham: Nggolek liyane kui gampang, Nglaleke lan ngiklaske kui seng angel"
Piye? Jebul sok iseh main belakang yaa. Bangga?
Dan kuberuntung sempat memilikimu~
Karna melupakanmu dudu resolusiku thn 2015 iki
Retweeted by shania
Rindu yang sudah hilang.
kapan kamu ngeBBM aku duluan? padahal aku udah ngeKode'in bikin PM buat kamu :( #NgodeGebetanBarengMCI
Retweeted by shania
Akeh seng ngomong 'wes laleke wae liane iseh akeh' dibatin wae SAYANG ORA SESIMPEL KUI DAP!
Retweeted by shania
Tuhan, aku mung pengen bisa koyo mbiyen.
Rapenak! "@yowessory: Rapenak lho, nek wes sayang biyanget. Seng biasane takok kabar, ngelingke ndang turu, eh ngilang.. mergo wong ketelu.
Bahkan, janjimu yg terakhir blm sempat kau penuhi:"
Hidung besar menunjukan kemampuan mencari uang. Sedangkan hidung pendek menunjukan bakat kerja keras. [Fakta Psikologi]
Retweeted by shania
Ya allah. Antara seneng ngerti sg tenanan karo sedih mergo kelangan💔
Aku nyesel waaaa😭😭😭
Dudu tentang cara nggo menyerah, tapi cara mikir nek uripmu dudu mung soal de'e #yowespaham
Retweeted by shania
Today stats: One follower, One unfollower and followed one person via uapp.ly
!!!!!!! "@yowessory: Perasaan paling rapenak kuwi perasaan ora disayang uwong seng jane awakdewe kiro wonge kuwi sayang karo awakdewe. :("
Seng penting aku bahagia, Koe luweeh
Retweeted by shania
Mbk rasake. Ramikir!
Seneng ndelok koe ngguyu. Seneng pokoke. S e n e n g♥
Today stats: One follower, No unfollowers via uapp.ly
*angkat tangan* "@iqbaale: Buat yang ngerasa mirip chelsea islan lahir tahun 2000-an kabarin ya. Mau kenalan. #ngek"
Mau aku ws muni ngono mbek kncane:^) "@Yowespaham: Ono saate bakal muni 'aku nitip salam wae nggo de'e ya' #yowespaham"
Kowe seneng aku, aku seneng kowe. Tapi awakdewe podo-podo mbisu, dadi seneng tapi meneng-meneng.
Retweeted by shania