Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter audience. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want To Grow Your Twitter?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
Maulida
312 followers
Want to Grow Your Twitter Audience, Free?
2 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
ceilah teteh ku ini _- — ya begitulah belum beli nomer baru nih ketunda terus..buka fb napa ato dm twitter ask.fm/a/c2qlmo9i
blon masuk sms nya teh — oiyaa lupa aku gak pake no itu sampe mei kalo mau lwt fb/twitter aja ask.fm/a/c2qlj9mj
reply my massage :( — udah elah kmnya aja blm bls lg ask.fm/a/c2qlalko
desc+imp+dear me — mager ah udh pernah jg scrollldown aja ask.fm/a/c2qlag45
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
Nobody wants to hear this, but sometimes the person you want most is the person you're best without.
Retweeted by Maulida
I'm not popular, but I have nice friends. I'm not rich but I have what I need. I may not be liked but I know I'm loved.
Retweeted by Maulida
i deal with my personal problems the same way i study for tests i don’t
Retweeted by Maulida
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
#Aquarius itu ngga suka dikejar2 sama cinta. biarkan mereka yang mengejar kamu :p
Retweeted by Maulida
#Aquarius : tipe orang yang mudah bergaul, manja, tidak tegaan, dan supel.
Retweeted by Maulida
one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
one person followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com
What comes easy, won't last. What lasts, won't come easy.
Retweeted by Maulida
one person followed me // automatically checked by fllwrs.com
I really hate it when I'm in a good mood and suddenly something bad happens and ruins everything.
Retweeted by Maulida
Ikutan emosi liat berita kyk gtu. Kalo gtu caranya berarti sgt memojokkan dan merendahkan harga diri perempuan,hufft makin aneh aja --"
Pemerintah semakin ngaco,buat suatu kebijakan ttg pendidikan tapi gak pernah liat dari sudut pandang para pelajar..
2 people followed me // automatically checked by fllwrs.com
Pasrah sama apa yg terjadi besok,mau diapain lg fisik sama otak gk mau kompromi
Maybe the fact is true :(
#4YearsBeingAWarrior #4YearsStayStrong #LovaticsDay ternyata beda sehari aja ahaha gak sabar buat nunggu camp rock 3
desc+imp+dear meee.. babe — nurul itu imut,mungil,pinter,baik,cantik,cerewet,ngomong gk pake jeda,friendly,perha... ask.fm/a/bo43foh0
story kenal ama gua sampe skrggg ;;) — awal kenal itu pas mos kalau gak salah,,waktu itu kelas d ada pemilihan k... ask.fm/a/bo43hcb8
+- nya akuu — + kamu itu pinter baik sering bantuin pr,sama mau dengerin curhatan yg gak penting2 amat aktif ba... ask.fm/a/bo43gln6
pap sama aku dong waktu di dm.. — aku lg buka lewat laptop nih gak ada fotonya ask.fm/a/bo43gh7q