Please upgrade your browser to make full use of twiends.   chrome   firefox   ie   safari  
Grow your twitter followers. Join free!
Twiends is a vibrant community of twitter users waiting to follow you! Sign in for free!
Want More Twitter Followers?
Welcome to Twiends. We help you to grow your audience on twitter. We are a vibrant community of twitter users, and we are waiting to follow you..!
Sign in for free! Not right now
1DFamIND
3,231 followers
Want to Grow Your Twitter Following, Free?
Malam semuaa.... Maaf ya jarang on, ada yang masih inget sama aku gak? :) -nad
Belom pada bangun ya? Yaudah deh nanti siang dilanjutin lagi. Baibai! :) xx -nad
Main ship yukk. Yang mau diship,send me ur fav numb and ur pict! Ava?bolehh kokk :) -nad
Morning, apa kabar? Maaf ya jarang on hehe. I miss you so much guys! xx - nad
Out dulu ya~ byeee -cindy//@ImTheBoysGirl
Ditutup ya! Yang ga follow @ImTheBoysGirl ga di dm sorry~
3 again guys~ don't forget, must be follow me @ImTheBoysGirl \m/
4 again guys hurry up!
Tunggu sampe 10org yaaaaa yang mau dm to daniaal ayokkkk
@1DFamIND hope niall always succsesfully! Hope niall always become my best idol! God always bless you Niall:')
Retweeted by One Direction Indo
Yang mau di dm ke Daniall RETWEET mbf me @ImTheBoysGirl follback just ask! (10tercepat)
Tell me your wish to niall ;) I'll RETWEET
Happy birthday niall a.k.a our hero @NiallOfficial we'll always love&support you! #HappyBirthdayNiall
Cindy here....... Sorry jarang on. Lupa pass serius gaboong.-. Btw Udah pada ngucapin ke niall belumm??
Terima kasih banyak buat sponsor kita @shoppaerika semoga makin trusted dan laris manis! :) -nad
Maap yaa yang belom menang, kalian masih punya kesempatan untuk menang lagi kokk. Kita akan buat quiz yang lebih keren lagii!! :) -nad
Juara pertama yang mendapatkan WB 1D ADALAHHH........ @bizzlepuzzle SELAMATT!! SILAHKAN HUBUNGI SPONSOR @Shoppaerika
Juara kedua yang mendapatkan WB 1D ADALAHHH........ @talitamelinda SELAMATT!! SILAHKAN HUBUNGI SPONSOR @shoppaerika :)
Aku mau umumin quiz!! SIAPP? :) -nad
Heyho! Maap yakk jarang on hihi, udah pulang sekolah belom? -nad pic.twitter.com/74uZKoYj8D
Who We Are poster:D jadi ga sabar buat album ke 4 theboys:D pic.twitter.com/Zm0OdBAu52
Sudah sudah.. 5% nih.. Gaswat sudah darurat.. Night Direct :* We love ya! -dear All Admins..