Grow Your Twitter Free
Want To Grow Your Twitter?
We help other people find and follow you on Twitter.
Key Info:
Started in 2009
Over 4 million signups
Country targeting provided
We never auto tweet to your timeline
We never auto follow others
We actively moderate our community
Please Share
Please upgrade your browser to make full use of twiends.  chrome

Vera 石 双 双

Di jkt mau mnta penurunan watt meteran listrik ga blh, sengaja supaya org byrnya mahal dan pakainya hrs hemat stngh mati...#nasibanakkos
During Pres. Widodo's visit to HQ today, Ma accepted an offer to be an economic advisor to the Indonesian govt. #G20
Retweeted by Vera 石 双 双
Skrg ga bisa buka Accurate lg, mana inputan semakin numpuk....
When voice can travel secretly from one place to another m.wikihow.com/Find-Hidden-Ca…
Ga bisa edit & hapus jurnal lg
#UberHUTRI71 Kemerdekaan: Merasa Aman, Bebas mengutarakan kebenaran demi tercapainya keadilan bagi rakyat @Uber_IDN
Missing my cute little hairy ball hamster, sounds familiar?
Suasana Upacara 17 Agustus #RI71 di perkampungan lebih hangat dgn aneka permainan & #MasterChefBR 📷: UpStairsView3
Hey, Mantan, Maafkan aku yang dulu, now i am stronger & wiser #weekend #IniMantanDay
So many handsome doctors on #Instagram , let's have a walk sometimes, Shall we? 😘 Kpn2 kita Jjs ya dok? 😍
Aku ada ngomong apa lagi di kos ku? Wah suaraku di kos ada yg rekam, dikirim pula ke ktr..
Mulai senin & seterusnya mkn indomie aja 3x sehari biar hemat sebelum dipecat.
Kyknya bakal ada meeting, pasti saya yg kena ceramah panjang.. spt biasanya.
Setiap kos pasti ada cctv dlm kmr, gimana caranya rekamannya bisa sampai kesini jg???
Bentar lg gajian, pasti hitung per hari dikurangin libur idul fitri 10hr, kyk thn2 sblmny, emangnya sy buruh harian apa..
#Uber benar2 payah, drivernya gak tau jln, dicancel sama drivernya 3x, terrible!!!
Ini mbl kliling bolak balik 3x di sekitar sini knp ya, biarpun mbl bagus blm tentu baik orgnya, satpamnya gimana ya... Capcay bener..
FYI, tomorrow is Sat-night, the "Galau-Night", hope it's raining...☔💧⚡❄
Pokemon has 3 meanings: - Poke-u-mon (Read as Pokkiu-mon *don't be negative thinking*) - Poke ur monster👉 - Pocket the monster (Catch me!) 👣
Gak ada #Warteg yg buka, #Ngungsi darurat @house near Plaza Gajah Mada... Rojer.. Rojer.. 📟📞☎📢📣📡📯 Ada tempat lain gak ya... 😆🔙😛😜😝😋
Selamat Hari Raya Idul Fitri, Mohon Maaf Lahir dan Batin.. 😊Q
2 person knocks my door these few days asking for "Security-money" & cleaning the rubbish, If only i am a Man, life would be much easier....
Bentar lg meeting, perasaan ga enak bener
"Conjuring 2" is not so scary like the media trying to put it that way, but sure it has romantic song too, "Can't help falling in love"
Elvis Presley song, "Can't help falling in love" Take my hand, (but don't) take my whole life too, for i can't help falling in love with u
Tempe bener, Impossible we Do, Miracle we Try... Dikeprek keprek dulu, Ambrol, Srundol...
Be khun...Pek phi khang sai, Hi nya sai...,Yi ji sa si go lak, chik-pek-kau(lak), cap.. Ane ce sai.. 😲 be khun juga, Si liao la ma cai..😩
Tiap kali mau pakai #Grab , katanya tunggu lagi loading vehicle types, lama pula
Udah panas, yg jual nasi dikit, berisik, ga ada jendela, lengkap banget..
Sampai jg, panasnya disini luar biasa..
Finally found a shelter...
Jelas2 kaca meja gua ada yg sengaja oles kotoran. Segala perbuatan pasti akan berbalik pada kalian..
Ga ada yg antarin plg
Panasnya disini, jendelanya gak ada tirai pula, terbakar...
Repot jg klo ga bisa bawa motor, tapi bisa naik sepeda, ada tips ga utk balancingnya? Kyknya prlu baju ironman nih biar jatuh ga sakit.
Uang lembur 20rb per jam, wow...
Have been taught to be thrifty always, just like Armand W.H said you must have emergency savings. A humble respectable man he is..
8 buku direkomendasikan Bill Gates tekno.kompas.com/read/2016/05/3….?page=all
accompanied chubby nephew & niece watched Angry Birds movie-> Anger Management is important but needed in certain life saving situations
ARRGGHH... Aaahh... aaa... big changes is coming.. *not too big actually** #excited_but_notmuch #new_zone 🚚🚛😲😩😥
kartu #kredit #bca , gratis iuran 3 thn, ga percaya, itu kan krn #marketing nya kejar target. Credit card byk yg tutup krn pemeriksaan pajak
i've fixed my computer's problem, save time from going to service centre & also save boss' money...
Seafood at pik, Jakut, crab, fish , octopus, vege
Now i am out with cousins to Baywalk, watch movie..
My Sister not only a doctor, but a swimmer who won many competitions, U can now look for a bf, i already promoted u here.. 👍☺✌
Congratz my sister graduated from Doctor Degree 📚🏥😥💉😷. Got one more free consulting now.....
When tears keep falling down, should i stand upside down so they go back in, just like what San Chai said. Hate it being so weak like this..
Makasih Boss dah marahin saya, lain kali gak terulang lagi, 😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
 
Twiends uses the Twitter™ API, displays it's logo & trademarks, and is not endorsed or certified by them. These items remain the property of Twitter.